EUROPA LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ
ΠΑΟΚ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: 5-0
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα
Με πρωταγωνιστή τον Μακ ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 την Μπρόντμπι και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση από απόψε.
Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 6ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο γκολκίπερ της Μπρόντμπι σταμάτησε αρχικά τον Κίτσιου σε τετ α τετ και στην συνέχεια ο Ροντρίκεζ βλέπει τον Άλμπρεχτσεν να τον σταματάει ακριβώς πάνω στην γραμμή. Στο 13' ο Μακ είχε ένα καλό πλασέ και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το γκολ. Ο Σλοβάκος ελευθερώθηκε ωραία και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 22' ο Κάτσε εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο 36' ήρθε το 2-0. Ο Μακ έκλεψε (πιθανότατα με φάουλ) και γύρισε στον Πέλκα που με εντυπωσιακό σουτ "κρέμασε" τον Ρόνοου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Μόλις στο 51' στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρίτο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ροντρίγκες που πλάσαρε από κοντά. Η Μπρόντμπι παρουσίαζε εικόνα κατάρρευσης και στο 80' ήρθε το 4-0 με κούρσα και πλασέ του Μακ. Το σόου του Σλοβάκου συνεχίστηκε δύο λεπτά μετά όταν πέρασε έναν αντίπαλο και από κοντά πέτυχε το 5-0. Στο 88' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μυστακίδη. Ο Κάτσε όμως που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα δοκάρι και άουτ.
ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Κόστα, Βίτορ, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας (67'Σαββίδης), Ροντρίγκες (72'Μυστακίδης), Μακ.
Μπρόντμπι (Φρανκ): Ρονόου, Άλμπρεχτσεν, Χολστ (42'Ντούμιτς), Λάρσον, Ντουρμισί, Άγγερ, Όρνσκοφ, Πίρι (75'Νόργκααρντ), Πούκι, Έρικσον και Ελμάντερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

O paok tha vgei 6os..prin pathsete dislike sas lew oti exei 1-2 kalous kai oi alloi abaloi..o tudor einai para polu agrios den kanei gia proponhths.. analutika apo twra h prwth exada : 1.AEK 2.osfap 3.panathinaikos 4.asteras 5.atromhtos 6.paok (prin ta play off)
εγω παλι πιστευω οτι η ΑΕΚ θα πρεπει να εχει στοχο την εισοδο στα πλευ οφ.ο ΠΑΟΚ μετα το περσινο στραπατσο δειχνει οτι βαζει γερες βασεις.πρωταθλημα οσο υπαρχει αυτο το συστημα δεν προκειται να παρει.
ΑΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
Μαριε συγχαρητηρια για την 5αρα χθες και μακαρι να στρωσετε μια καλη ομαδα φετος. Seriously, το εννοω.
Ο Τουδορ φαινεται ικανος για αυτο αλλα απο την αλλη μην προτρεχετε εσεις τα μπαοκια και τον καψετε τον ανθρωπο.... Επισης καντε λιγο κρατει με τους πανηγυρισμους σας και «μηδένα προ του τέλους μακάριζε», Αυγουστος ειναι ακομα... ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ εχω να σου κανω σε οτι αφορα τις ατακες σου για την Α.Ε.Κ. : Κατι προσφατες 4αρες μαρς που σας μοιραζαμε μεσα στην Τουμπα τις θυμασαι??
Βρε ανυπαρκτε μπαοκακο τραβά στα σάιτ της ομαδουλας σου κ μην ασχολείται με μεγέθη που δεν θα φτάσεις ποτε. Εριξες μια πεντάρα κ επιασες τον παπα απ τ αρχ.... Οι αντίπαλοι σου είναι το σκουλικι η γρια η Λάρισα κ λοιποί ανύπαρκτοι. Ξουτ απο δω φωτοτυπία.
ponas trollaki epeidh den exeis oute thn Omadara mas oute Tigrh sto tsirko sou...se katalavainw..ladaki h vazelinh kai tha anakoufisteis
Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση (για την κανονική διάρκεια μιλάω). Τον ΠΑΟ δεν τον υπολογίζω, εκτός και αν ξαναφορμαριστεί μετά τον Γενάρη όπως κάνει πάντα.
In principle ENNOEITAI και μακαρι να κανει ανταγωνιστικη και σοβαρη ομάδα οχι μονο η Α.Ε.Κ. αλλα και ο ζμπαουγκ, οπως και ο βαζελος και ο Ατρομητος και η Καλλονη και η Ασχημη και ο Πας Γιαννενα και ο Πανσερραικος και ο Παναρκαδικος και τα Τρικαλα και ο Τυρναβος και η Σπαρτακ Τυρναβου και η Διναμο Διδυμοτειχου και να παιζεται το Πρωταθλημα στα γηπεδα... Και ας μην το παρει η Α.Ε.Κ. πραγματικα δεν με νοιαζει αν ειναι καθαρο... Δυστυχως ομως εδω και χρονια πρεπει (Il faux) να το το παιρνει παντα η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα του χαρτινου ψευδοπρωταθλητη.
Ο Ατρομητος και ο ΠΑΟΚ εχουν δειξει οτι αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερες ομαδες απο τον ΠΑΟ. Τον Αστερα Τριπολης δεν τον εχω δει ακομα. Ο ΠΑΟΚ φυσικα θα παιζει με 5 αλλαγες στην ενδεκαδα σε σχεση με αυτη που επαιξε σημερα και μπορει να ειναι ακομα πιο δυνατος. Eμεις πρεπει να κανουμε 1-2 ποιοτικες μεταγραφες στοπερ και φορ και δε φοβομαστε πραγματικα κανεναν και τιποτα. Οσο για τον ΠΑΟΚ συγκεκριμενα, στην μονη θεση που υπερτερει ειναι στον φορ και πουθενα αλλου.Δεν θα πω για τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακραια μπακ και τα χαφ που εκει ειμαστε πολυ πιο δυνατοι αλλα και στους κεντρικους αμυντικους οι Κολοβετσιος, Τζανετοπουλος,Λαμπροπουλος και Αρθο δεν νομιζω να υστερουν σε σχεση με τους ανιστοιχους του ΠΑΟΚ(Μαλεζας και Βιτορ πχ). Μην υποτιμουμε τους παικτες μας.
ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ?
Δεν νομιζω να υπερτερει φιλε μου. Στα εξτρεμ παιζουν Βαργκας, Πλατελας,Μπαρμποσα,Μπουανανοτε(αν και δεν ειναι εξτρεμ αλλα με την ποιτητα του χαλαρα κανει παπαδες εκει),Μπακακης με τον Γκαλο πισω και η μεταγραφη που μπορει να ερθει.Ο ΠΑΟΚ δεν νομιζω να υπερτερει στη θεση αυτη τουλαχιστον μεχρι αυτη τη στιγμη.
Ο Μαλεζάς δεν είναι τέταρτη λύση; δεν θεωρώ πως έχουμε καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς (όταν ο τρίτος είναι ο ασταθής Λαμπρόπουλος και τέταρτος η φετινή γκάφα των μεταγραφών Arzo).
Ο ΠΑΟΚ λόγω νοοτροπίας δε μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Αλλά λογικά θα πάρει καλούς παίχτες και στο playoffs θα είναι δυνατος. Εμείς μπορουμε να το διεκδικήσουμε(αν δεν έχουμε τραυματισμούς), αλλά στα playoff μπορεί να καταλήξουμε και τελευταίοι.
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
Δυστυχώς έχεις δίκιο, πρέπει να την ξανααποκτήσουμε.
"mariostrelos" phgaine sto redgayplanet pou tha mou peis oti einai anwteros o baok se ola ta epipeda ahahahahah .... edw mallon exoume to kalutero kedro ths evrwphs me johanson-simoes-vargas kai mou milas gia baok...meta apo 1-2 agwnistikes tha krufteis kai su mazi me tsoukala....p.s ama erthei o toivonen ston paok h AEK tha ferei ronaldinho
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΖΙΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ. ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ.
φίλε κ μόνο που μου θεωρείς τον τζιολη ποδοσφαιριστή καλό, δείχνει πόσο κολλημένος παοκτζής -οπαδός είσαι..
Ο μπαόκ με 2 πρωταθλήματα σε 80+ χρόνια ιστοριας δεν μπορεί ποτε να αποτελεί σοβαρό ανταγωνιστή για το πρωτάθλημα. Δεν το χει στο DNA του ,είναι κομπλεξικοι τέλος. Είχε την ευκαιρία του τώρα 2 χρονακια που λειπαμε απο φέτος παλι στη γνωστή τριτο-τεταρτη θέση. Θα το δείτε η ΑΕΚ παιζει για τις θέσεις 1-2 κ μόνο. Κ λέω 2 γιατί τοσα χρόνια ειδικά στις αρχές του πρωταθλήματος όταν ο gay πρέπει να γκελαρει τον σώζει η διαιτησία,μετα τα παραρτήματα κτλ κτλ τα γνωστά.
Φίλε,σεβασμό στις ομάδες που κατα καιρούς δίδαξαν ποδόσφαιρο...κι ο ΠΑΟΚ είναι μια απ αυτές... Δεν αντέχω αυτή τη τυφλή οπαδική γνώμη,..ειδικά όταν αναφέρεσαι στα πρωταθλήματα...δηλαδή εμείς είμαστε κομπλεξικοι που μας κλέψανε τα πρωταθλήματα από το 1995 εώς το 1998..
ες όπως ο ΠΑΟΚ,ο ΗΡΑΚΛΗΣ,οΑΡΗΣ,η ΛΑΡΙΣΑ,ο ΟΦΗ ,ο παλιός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ο ΕΘΝΙΚΟΣ,ο ΠΑΣ , η ΔΟΞΑ,η μεγάλη ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ...δεν τις λες κομπλεξικες ,ούτε μικρές,.σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποια άλλη χώρα θα είχαν τους τίτλους που τους ανάλογουσαν..όχι στο γαβρισταν όμως.ΣΕΒΑΣΜΟΣ...για να σε σέβονται..
Το πρωτάθλημα της τεσσαρας...?..ομάδ
Εξαιρετικη τοποθετηση.
Κρίμα που διαβασες αλλά δεν καταλαβες. Συγκεκριμένα πραγματα γράφω.DNA πρωταθλητή κ κομπλεξισμος αναφορικά με την εν γένη λειτουργία του συλλόγου. Της ΑΕΚ της έχουν κλέψει περισσότερα πρωταθληματα πριν την περίοδο που αναφερεις παρα μετα. Όμως επ ουδενί δεν μπορείς να συγκρινεις ανόμοια μεγέθη. Σεβασμό στον μπαοκ; όσος σεβασμός αξίζει σε Τρίκαλα Λάρισα κ Καστοριά. Σιγά μην αγαπήσω κ το Ρουλη στο τέλος.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 6 ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΟΣΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ 20 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 18 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
ρε φιλε απο που και ως που τοση σιγουρια δλδ? σου λειπουν τρεις παιχτες ακομα, εγω λεω να κραταμε μικρο καλαθι,,,ειδικα αν εκει στην διοικηση πανε να την βγαλουν τζαμπε..
Η σιγουριά πηγάζει από το γεγονός οτι βλέπω μπάλα 30 χρόνια τώρα κ σκαμπαζω. Από πέρυσι έδειξε δείγματα αυτή η ομάδα κ φέτος που ενισχύθηκε θα δούμε πολύ καλυτερα πράγματα. Έχει ποιότητα κ προπονητή κ λαο κ DNA πρωταθλητή. Ο μπαοκ δεν τα είχε ποτε αυτά απο τοτε που τον θυμάμαι να παιζει μεταξύ συγγενών κ φίλων στην άδεια τούμπα. Ίσως είναι βελτιωμενος φέτος κ καταφέρει να περάσει τη βαζελα την ανύπαρκτη αλλά μετα τα περσυνα δύσκολο το βλέπω κ αυτό. Μια ζωή κομπλεξικοι είναι ρε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φιλέ δεν το λέω εγω η ιστορία τους το λέει.
Ο ΠΑΟΚ δεν τα είχε ποτέ αυτά επειδή δεν είχε ποτέ σωστό πρόεδρο, προπονητή και πάνω από όλα τεχνικό διευθυντή. Φέτος τα έχει, απλώς έχει κάνει πολλές μεταγραφές και πρέπει να δέσουν. Όσον αφορά τη ευρεία νίκη με τη Brondby, να ξέρετε πως οι Δανοί είναι πολύ κακή ομάδα, το είχα πει όταν έγινε η κλήρωση πως ο ΠΑΟΚ είχε το πιο εύκολο έργο.
olsen(baroha)-vitor(tzanetopoulos)-malezas(kolovetsios)-costa(galo-bakakis)-kostadinidis(soiledis-didac)- kace kitsiou-pelkas-tziolis-mac-mendes ===> johanson simoes buonanote vargas madalos aravidis.........................epishs den exoun katholou pago emeis exoume anakoglou platella djebbour cordero barbosa....... eleos mages 100 klaseis panw apo ton paok eimaste.....kai 10 panw apo gton gay-ro
ΟΛΣΕΝ-ΓΛΥΚΟΣ(ΜΠΑΡΟΧΑ-ΑΝΕΣΤΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΚΙΤΣΙΟΥ(ΓΚΑΛΟ-ΜΠΑΚΑΚΗΣ), ΚΟΣΤΑ-ΒΙΤΟΡ-ΜΑΛΕΖΑΣ-ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ-ΣΚΟΝΔΡΑΣ (ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΘΟ), ΛΕΟΒΑΤΣ-ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ(ΒΙΛΑ-ΣΟΙΛΕΔΗΣ), ΤΖΙΟΛΗΣ-ΚΑΤΣΕ-ΤΣΙΜΙΡΟΤ-ΠΕΛΚΑΣ-ΑΝΤΟΝΙΣ-ΣΑΜΠΟ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ-ΣΙΜΟΕΣ-ΚΟΡΔΕΡΟ-ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ-ΒΑΡΓΚΑΣ-ΜΠΟΥΑΝΑΝΟΤΕ-ΜΑΝΤΑΛΟΣ-ΓΡΟΝΤΗΣ-ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΟΡΙΤΣ), ΜΑΚ-ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ-ΖΑΙΡΟ-ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ(ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ-ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ),... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ-ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ(ΤΖΕΜΠΟΥΡ-ΑΡΑΒΙΔΗΣ-ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ,ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΜΠΡΑΝΙΑΚ,ΤΟΙΒΟΝΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
kala posous logariasmous exoyn ta troll sto 365? gt AEKtzhs apokleiete na vazei dislike
Ροναλντίνιο,Μπερμπατοφ κ τα σχετικα. Ποιός μπαόκ μωρέ ποιος μπαόκ.
Πολυ παικταρα αυτος ο Πελκας κα γενικα ο ΠΑΟΚ βγαζει και προωθει παικτες. (Κατσε,Μυστακιδης, Κιτσιου,Τσανδαρης, Κωνσταντινιδης, Μαλεζας,Πελκας)
Ελπιζω να βγαλουμε και μεις λιγα παιδια απο τα σπλαχνα μας. Μακ πολυ καλο εξρεμ πιο ουσιαστικος απο τον Στοχ.
Επειδη εχω δει τον ΠΑΟΚ και εχω επαφη με ΠΑΟΚτσηδες σου λεω οτι τον Μακ τον ανεβοκατεβαζουν χασογκολη. Ειναι τριπλαδορος αλλα ουσιαστικο δεν τον λες. Σημερα εβγαλε ματια ομως.
Μακάρι και οι δικοι μας εξτρέμ να βγάζουν τόσες φάσεις όσες ο Μακ και ας βάλουν και αυτοι μονο 7 γκολ μες στη χρονια(όπως ο Μακ τη σεζόν που πέρασε).
Ο ΠΑΟΚ επαιξε σημερα με τις περισσοτερες μεταγραφες του να ειναι εκτος και επαιξε ωραια μπαλα .
Ο Τουντορ δειχνει να δουλευει
Το προβλημα τους ειναι οτι εχουν νοοτροπια looser και ταυτοχρονα αισθανονται τεραστια ομαδα. Οι οπαδοι τους στην πλειοψηφια τους οσο εκπληκτικοι και να ειναι στην κερκιδα ειναι ''αμπαλοι'' ποδοσφαιρικα και δεν βοηθανε ουσιαστικα την ομαδα. Ουτε ο Σαββιδης ξερει ποδοσφαιρο απλα φετος εφερε καποιον (Αρνεσεν) που ξερει μπαλα για να σωθει η κατασταση. Ο Τουντορ ειναι πολυ νευρικος ανθρωπος, δεν ξερω πως θα διαχειριστουν καποιες δυσκολιες μεσα στην χρονια. Ειναι στοιχημα φετος η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα τους γενικα.
Υ.Γ. Παικταρας ο Πελκας, Εδω και τρια χρονια τον ειχα ξεχωρισει οταν ακομα ηταν παιδακι, πιο κοντος και ατσουμπαλος αλλα μου ειχε γυαλισει. Πηγε στην Σετουμπαλ δανεικος περσυ, επαιξε και ηρθε φετος αλλος ανθρωπος κυριολεκτικα. Καντε το ιδιο με τον Γροντη!!
Να πω την αληθεια δν το ειδα..αλλα το σκορ ειναι μεγαλο οποτε καλα πρεπει να επαιξε..Βασικα θεωρω οτι τα Μπαοκια εχουν κανει καλυτερες μεταγραφες απο γαυροβαζελα αλλα συνεχιζουν να μν εχουν καλα αμυντικα χαφ..Πιστευω οτι εκει παιζεται η μπαλα πλεον και εκει εμεις ειμαστε καλυτεροι και απο τους τρεις..επισεις να πω οτι ειναι το μονο παιχνιδι που φοβαμαι απο τον πρωτο γυρο στα εκτος μαζι με αυτα που εχουμε στην εδρα μας με μικροτερους αντιπαλους και κλειστες αμυνες γτ δν εχουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιθετικο που να τον τρεμουν οι αντιπαλοι..βαλαμε ελαχιστα γκολ στα φιλικα..θα δειξει πολλα το Σαββατο με τον Πλατανια..Πιστευω θα κερδισουμε αλλα θα δειξει αν παραγουμε ποδοσφαιρο αν βγαζουμε φασεις και οχι φτανουμε εξω απο την περιοχη και αν αυτες οι φασεις γινουν γκολ
ξυπνατε εκει στην διοικηση παρτε παιχτες γτ θα γελασει και ο καθε πικραμενος
Ο παοκ δείχνει καλά στοιχεία και η αλήθεια είναι πως δεν τον περίμενα τόσο καλό... Με προβληματίζει λίγο αυτό... Ίδωμεν.
φιλε μου ανταγωνισμος να υπαρχει και ας το παρει ακομα και ο παοκ...αν παιζεται ωραιο ποδοσφαιρο και υπαρχει σασπενς για το ποιος θα το παρει (με την ΑΕΚ μεσα βεβαια) δεν με νοιαζει αν θα το παρει η ΑΕΚ, περα απο το οτι μονο καλο θα της κανει...
ο παοκ παει απο την πληρη αναρχια περσυ στην (κυριολεκτικα) στρατιωτικη πειθαρχια φετος....στα πρωτα κακα αποτελεσματα που θα φερει οι παικτες αμεσως θα εναντιωθουν στον τουντορ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ !!!!!!!!!!!!!!