Στο Λεωνίδιο έδεσε σήμερα το απόγευμα το «Vera» του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον «Τίγρη» να κλέβει την παράσταση και να αποθεώνεται από τους Ενωσίτες οπαδούς, σύμφωνα με το leonidion.gr, που εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν στην παραλία. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Μελισσανίδης δέχθηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί με τους μικρούς φίλους της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
το κοτερακι αυτο το νοικιαζει φυσικα και η τιμη του ειναι η διολου ευκαταφρονιτη 235.000 ευρω την εβδομαδα. Λεφτα που ουτε σε μια ζωη δεν θα δουμε οι περισσοτεροι
Αφου δεν το εχεις τι ασχολησαι;;;;; Παραπληροφορηση σκετη..............
Δικο του ειναι ρε φιλε δεν το νοικιαζει και το εχει ονομασει Vera το ονομα της γυναικας του
τη γυναικα του τη λενε Τζενη.τη μητερα του ελεγαν Βερα.απο οτι λεγεται παντως το νοικιαζει σε αλλους αλλα τελος παντων δεν νομιζω να μας απασχολει.
επειδη ετσι οπως το λες φαινεται οτι δεν ανηκει το κοτερο στον Μελισσανιδη,να διευκρινησουμε οτι το διαθετει προς ενοικιαση προφανως σε επιλεγμενα ατομα.Προς ενημερωση το κοτερο εχει το ονομα της μητερας του Μελισσανιδη και το συγκεκριμενο το εχει στην κατοχη του εδω και 10 χρονια.
Τι λές μωρέ είσαι με τα καλά σου, ότι νάνε!
ΑΛΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΝΑΝΕ 11 ΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΓΡΑΡΕ !!!!!!!!!!!
μην βαζεις ιδεες γιατι ειναι και τσαμπα
Θεος ο προεδρος και θεικο κ το κοτερο. Ειμαι εκει και ειχε πιασει το μισο λιμανι. Απιστευτο σκαφος! Επιασε λιμανι Τριτη απογευμα. Σημερα εκανε το μπανακι του απεναντι στον Αι Γιωργη στα Πουληθρα και το απογευματακι την εκανε για αλλου.
Αγαπάς τα παιδιά Τίγρη,να σου χαρίσει ο Θεός εγγονάκι.
Θωρηκτό και ο Τίγρης και το πλοίο !
Φτώχια καταραμένη...