Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον γιατρό Δημήτρη Τσούκα για τις υπηρεσίες του στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.
Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η διοίκηση της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Τσούκα.
Ο απερχόμενος γιατρός της «Βασίλισσας», διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής Νοσοκομείου Mediterraneo, προσέφερε τις υπηρεσίες του με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό επί διετία, ως επικεφαλής της ιατρικής ομάδας.
Η διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά και ο προπονητής της Ντράγκαν Σάκοτα εύχονται στον Δημήτρη Τσούκα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επιστημονικής αλλά και αθλητικής του διαδρομής.
Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕΚ ευχαριστεί και το Mediterraneo Hospital για την -έως και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (2014-2015)- συνεργασία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
