Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στα γραφεία της Γρανάδα ο Μπουονανότε

Μέχρι το μεσημέρι θα έχει πάρει την ελευθέρας του και θα γίνει γνωστή η ώρα άφιξής του στην Ελλάδα

Το τελευταίο επεισόδιο της λύσης του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπουονανότε με τη Γρανάδα, παίζεται αυτή την ώρα στα γραφεία του συλλόγου, εκεί όπου πριν λίγο πήγε ο Αργεντινός για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος του «διαζυγίου» του. Παρουσία δικηγόρου, αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές και ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος ώστε να μπορεί εν συνεχεία να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Οσο για την άφιξή του στη χώρα μας, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστη, αφού δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα πόσο θα… τραβήξει η τελική συνάντηση με τη Γρανάδα. Αυτός είναι ο ένας λόγος για τον οποίο ακόμα δεν έχουν σταλεί τα εισιτήρια στον Αργεντινό. Ο άλλος έχει να κάνει με την επιθυμία της ΑΕΚ να έρθει απευθείας για εγκατάσταση στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να συγκεντρώσει και τα προσωπικά του είδη πριν κάνει το ταξίδι. Εφόσον αυτό μπορεί να συμβεί σχετικά νωρίς, τότε ο παίκτης θα αναχωρήσει από την Ισπανία ακόμα και σήμερα.

Αντίθετα, η άφιξή του θα μετατεθεί για αύριο. Και είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες για έναν βασικό λόγο. Στην ΠΑΕ έχουν δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα από οπαδούς που ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Αργεντινό. Μία υποδοχή που την «χρειάζεται» και ο ίδιος για ψυχολογικούς λόγους. Οπότε σαν σκέψη υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ντιέγκο να έρθει μία καλή ώρα στην Ελλάδα ώστε να μπορούν οι Ενωσίτες οπαδοί να βρεθούν στο αεροδρόμιο και να μην έρθει με πτήση που φτάνει αργά το βράδυ.

Όλα αυτά θα καθοριστούν μόλις ο  ποδοσφαιριστής εξασφαλίσει την ελευθερία του και επικοινωνήσει με την ΑΕΚ ότι όλα είναι έτοιμα για να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές των συμβολαίων του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ