Quantcast
NEWS
17 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νίλσεν: Έκλαψα με την ΑΕΚ

Ο Δανός παλαίμαχος άσος μίλησε για το δέσιμό του με την Ένωση και για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μπρόντμπι

Με αφορμή τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μπρόντμπι, ο Χένρικ Νίλσεν μίλησε για την ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 1987-1988 και αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 1988.

Ο Δανός παλαίμαχος άσος αγωνίστηκε και στον Ηρακλή, μετά την ΑΕΚ, και μιλώντας στον ARENAFM τόνισε: “Θυμάμαι τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Έχω πολλές αναμνήσεις... Πολύ όμορφη πόλη η Θεσσαλονίκη και όλοι οι άνθρωποι εκεί είναι καλοί χαρακτήρες, ωστόσο στον Ηρακλή έμεινα μόλις μισό χρόνο. Στην ΑΕΚ έπαιξα πολλά χρόνια, την αγαπώ και είναι ακόμα και σήμερα η ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη μου, για κάποια χρόνια έκλαιγα με αυτό που έγινε, δεν το πίστευα ότι έπεσε η ΑΕΚ, ωστόσο τώρα είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά”.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ