Quantcast
NEWS
18 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πάει για αύριο η ολοκλήρωση της μεταγραφής Χαφέζ

Διαβάστε τους λόγους της καθυστέρησης

Για αύριο Τετάρτη πήραν μετάθεση οι υπογραφές και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρίμ Χαφέζ στην ΑΕΚ.

Η επίσημη εξήγηση για την καθυστέρηση είναι για να μην χαλάσει το... τελετουργικό που έχουν ετοιμάσει οι Αιγύπτιοι για την μεταγραφή. Τα συμβολαια τόσο του παίκτη όσο και μεταξύ των ομάδων είναι έτοιμα και τα είχαν στείλει από το Σάββατο οι ιθύνοντες της Λιρς όταν και είχαν ανακοινώσει την μεταγραφή στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Μετά την χθεσινοβραδινή άφιξη του παίκτη και του διευθύνοντα συμβούλου της Λιρς σήμερα αναμένονταν στην Αθήνα για να παραβρεθούν στις υπογραφές ο ιδιοκτήτης και των δύο ομάδων ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Μάγκετ Σάμι αλλά και ο πρώτος (!) προπονητής που είχε στην καριέρα του ο Χαφέζ. Οι άνθρωποι θεωρούν την πρώτη μεγάλη επιτυχία των ακαδημιών της ομάδας στην Αίγυπτο την μεταγραφή του Χαφέζ στην ΑΕΚ και για αυτό ήθελαν να γίνει με κάθε επισημότητα το... event.

Ο προπονητής όντως ήρθε το μεσημέρι όμως ο Σάμι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άργησε και αναμένεται σήμερα το βράδυ. Παρότι ο Διευθύνων της Λιρς έχει δικαίωμα υπογραφής ήθελαν να περιμένουν και τον πρόεδρο. Σε ότι αφορά κάποιες διαφωνίες που προέκυψαν μέσα στην ημέρα με εναν όρο που ζήτησαν επιπλέον από την Λιρς, η ΑΕΚ δεν δέχτηκε και το θέμα είχε ξεπεραστεί όπως λένε όλες οι πλευρές οπότε έμεινε μόνο το τυπικό για αύριο. Υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να γίνει κάτι σήμερα αν ο ιδιοκτήτης της Λιρς και οι άνθρωποι της ΑΕΚ συμφωνήσουν να... ξενυχτίσουν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ