Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Μάρκος Παγδατής στο τουρνουά ATPτης Ατλάντα καθώς επικράτησε 2-1 σετ, 6-7 (4), 6-3 ,7-6 (4), του Ζιλ Μιούλερ, Νο.52 στη παγκόσμια κατάταξη, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.
Ο Κύπριος τενίστας, Νο.47 στη παγκόσμια κατάταξη, θα διεκδικήσει τον πέμπτο τίτλο του, σε ATP, και τον πρώτο του μετά από 5.5 χρόνια. Αντίπαλος τους θα είναι ο Αμερικανός Τζον Ίσνερ, Νο.19 στη παγκόσμια κατάταξη, κόντρα στον οποίο ο Παγδατής μετράει πέντε ήττες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις.
Στον ημιτελικό, στο τρίτο σετ ο Παγδατής σέρβιρε στο 6-5, αλλά ο Μιούλερ έκανε το μπρέικ μπακ και έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Παγδατής “έσπασε” το σερβίς του αντιπάλου του και πήρε τη νίκη μετά από 2 ώρες και 33 λεπτά.
Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Παγδατής τόνισε: “Για να είμαι ειλικρινής, πνίγηκα μετά το 6-5. Κατάφερα, όμως, να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να βρω έναν τρόπο στο τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”.
Τελευταίος τίτλος για τον Παγδατή ήταν το 2010 στο Σίδνεϊ κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ.
Ο αντίπαλος του στον εφετινό τελικό του ATP της Ατλάντα, ο Τζον Ίσνερ, κέρδισε, στον άλλο ημιτελικό, τον Ντένις Κούντλα, Νο.94 στη παγκόσμια κατάταξη, με 2-1 σετ, 4-6, 6-2 και 7-5, και στον τελικό θα επιδιώξει να διατηρήσει τον τίτλο του στο συγκεκριμένο τουρνουά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
