Quantcast
NEWS
278 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ό,τι άξιζε ήταν η γκολάρα του Γκάλο

Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με ένα εξαιρετικό γκολ του Βραζιλιάνου – Κακή η εικόνα της Ένωσης, έδειξε κουρασμένη, ενώ φάνηκε αισθητά η απουσία του Βάργκας  – Το aek365 ήταν στο γήπεδο του Ρεμές και σας μετέφερε παραλειπόμενα και LIVE τον αγώνα - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ: ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΕΚ365 - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μία μέτρια και κουρασμένη ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε 1-0 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (το γκολ ο Γκάλο με ωραίο δυνατό σουτ στο 67’), όμως έδειξε πως χωρίς τον Βάργκας (ξεκουράστηκε ο άσος από τη Βενεζουέλα) υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας και ουσίας στο παιχνίδι της… Ό,τι άξιζε από το σημερινό φιλικό ήταν η γκολάρα του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, καθώς από εκεί και πέρα η ομάδα έδειξε και στα δύο ημίχρονα εμφανή σημάδια κόπωσης.

 Έδειξε διάθεση αλλά όχι ουσία…

Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε με την… περσινή ομάδα και με μοναδικό καινούργιο καλοκαιρινό πρόσωπο τον Βασιλαντωνόπουλο. Έναν μάλιστα εκ των κορυφαίων στο πρώτο μέρος. Ο νεαρός δεξιός μπακ έτρεξε πολλές φορές πάνω κάτω την πλευρά του ενώ με δική του προσωπική ενέργεια (πέρασε δύο αντιπάλου και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κρισάντους) έφτιαξε στο 23’, έτοιμο γκολ στον Κρισάντους, όμως το σουτ του Νιγηριανού πετάχτηκε στο «γάμα» και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαϊντόφ. Εκτός αυτής της φάσης στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα καλό σουτ φάουλ από τον Μπαρμπόσα στο 3’, στο 34’ ο Πορτογάλος έβγαλε τετ α τετ τον Γροντή όμως το δεξί σουτ έφυγε άουτ, ενώ στο 39’ πάλι ο Μπαρμπόσα είχε ένα καλό σουτ που έφυγε έξω. Γενικά ο Πορτογάλος χαφ (παίζοντας και αριστερό και δεξί εξτρέμ) είχε διάθεση, πάθος και τρεξίματα, όμως ήταν ανούσιος στο παιχνίδι του.

Γενικά η ΑΕΚ ήταν ανούσια στο πρώτο ημίχρονο, εξ ου και το 0-0. Μπορεί να είχε την κατοχή όμως δεν είχε το κάτι παραπάνω στην επίθεση… Μπορεί να προσπαθούσε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα, αλλά έλειπε η σωστή δημιουργία. Δύο φορές πέρασαν κάθετες πάσες από Ανάκογλου και Κρισάντους στον Ζόριτς, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Μαυροβούνιος ήταν ένα… κλικ πίσω. Γενικά ο Ζόριτς, αλλά και ο Γροντής δεν έδωσαν βοήθειες που περίμενε ο Δέλλας. Αμυντικά η ΑΕΚ έδειξε να είχε κάποια προβλήματα στην αρχή, όμως απειλήθηκε μόλις μία φορά: όταν στο 26’ αρχικά ο Τζανετόπουλος δεν κατάφερε να διώξει μέσα στη μεγάλη περιοχή,  έγινε γίνεται το σουτ από τον Χαντάντ, όμως ο αμυντικός της ΑΕΚ πάει πάνω στη γραμμή και διώχνει με τα πόδια κρατώντας το "μηδέν".

Ο Δέλλας λοιπόν στο πρώτο μέρος έστησε την ΑΕΚ με 4-2-3-1 και τον Ανέστη στο τέρμα, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξί μπακ, τον Πεταυράκη αριστερό, τους Λαμπρόπουλο - Τζανετόπουλο στόπερ, τους Γιόχανσον - Ανάκογλου αμυντικά χαφ, τον Γροντή 10άρι, δεξί εξτρέμ τον Ζόριτς, αριστερό τον Μπαρμπόσα και επίθεση τον Κρισάντους. Μία 11άδα που κοντολογίς έδειξε διάθεση και υπομονή στο παιχνίδι της, αλλά δεν είχε ουσία.

Ένα γκολ και ένα δοκάρι 

Στην επανάληψη ο Δέλλας έκανε κάποιες αλλαγές χωρίς ωστόσο να αλλάξει όλη την 11άδα.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον Ανέστη στο τέρμα τους Γκάλο δεξί μπακ, Λαμπρόπουλος – Τζανετόπουλος στόπερ και Πεταυράκη αριστερό μπακ στην άμυνα, τους Κορδέρο – Ανάκογλου αμυντικά χαφ, τον Γροντής 10άρι, τον Πλατέλλας δεξί εξτρέμ, τον Αραβίδης αριστερό και τον Τζιμπούρ στην επίθεση. Όλα αυτά μέχρι το 57’ όταν σε εκείνο το σημείο ο Δέλλας πέρασε στο γήπεδο τους Βούρα, Σοϊλέδη, Άρθο, Κολοβέτσιο και Σιμόες στις θέσεις των Ανέστη, Πεταυράκη, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο και Ανάκογλου, αντίστοιχα.

Παρά τις όποιες αλλαγές του Δέλλα η εικόνα της ΑΕΚ ήταν από μέτρια έως κακή. Δεν βρήκε ρυθμό η ομάδα, δεν είχε μεγάλα ξεσπάσματα, ωστόσο στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία, στην επανάληψη, κατάφερε να σκοράρει.

Ήταν το 67ο λεπτό όταν ο Γροντής μέσα στην περιοχή και δεξιά έβγαλε τη μπάλα έξω στον Γκάλο, με τον Βραζιλιάνο να ζυγίζει και να πιάνει ένα καλό δυνατό δεξί σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα είχαμε αλλαγές για τη Χάποελ, κάποιες διακοπές δεν υπήρχε ρυθμός στον αγώνα, με αποτέλεσμα να δείχνει μεγάλη δυσκολία η ΑΕΚ να φτιάξει φάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το γκολ έπρεπε να φτάσουμε στο 94’ για να δούμε ξανά την ΑΕΚ να απειλεί (αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα). Έγινε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Σοϊλέδη, πετάχτηκε ο Άρθο έπιασε την κεφαλιά, είδε όμως το δοκάρι να του στερεί την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, που βρήκε τη μέτρια και κουρασμένη ΑΕΚ να κερδίζει με 1-0 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΑΕΚ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Ανέστης, Βασιλαντωνοπουλος, Λαμπροπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους

ΑΕΚ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Ανέστης (57’ Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (57’ Άρθο), Τζανετόπουλος (57’ Κολοβέτσιος), Πεταυράκης (57’ Σοϊλέδης), Κορδέρο, Ανάκογλου (57’ Σιμόες), Γροντής (78’ Φαγιέ), Πλατέλλας, Αραβίδης, Τζιμπούρ

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Σάιτκοφ, Νίμνι, Έρμον, Λερμάν, Κόεν, Στάιν, Ναόρ Ζαμπάκ, Χαντάν, Οζ Ζαμπάκ, Μπουλχιάν, Μπεν Λούλου

20.00 Το ματς το βλέπουν και ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Κύπρου ήρθε σήμερα στο Ρεμές και διαμένει στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή ΑΕΚ και Ανόρθωση θα έχουν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

18.59 Στο γήπεδο βρίσκονται και δύο οπαδοί της Χάποελ, οι οποίοι και τραγουδάνε κάποια συνθήματα

18.58 Οι δυο ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο

18.55 Στους 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο Ρεμές

18.49 Το πλήρες όνομα της σημερινής αντιπάλου της ΑΕΚ είναι Χάποελ Καταμόν Ιερουσαλήμ

18.28 Λίγο κρύο επικρατεί στο Ρεμές και το ευχάριστο είναι πως αυτή την ώρα έχει ήλιο πάνω από το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Ωστόσο, εδώ στην Οπαλένιτσα οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν κάθε... πέντε λεπτά. 

18.23 Δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό οι Βάργκας - Μπαρόχα. Διαβάστε το λόγο πατώντας ΕΔΩ

18.00 Το επόμενο φιλικό της ΑΕΚ είναι την Κυριακή 2 Αυγούστου με αντίπαλο την Ανόρθωση

17.59 Η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, πέρυσι αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ.

17.55 Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σήμερα πάλι με την κίτρινη φανέλα της, με αυτή δηλαδή που έπαιξε στο πρώτο φιλικό, που έχει μία μαύρη διαγώνια γραμμή.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ