Η εφημερίδα ESPRESSO σε δημοσίευμά της αναφέρει πως το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ανατρέπει τα δεδομένα που υπήρχαν στην υπόθεση του θανάτου του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.
Ο άτυχος φίλαθλος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια επεισοδίων, στο γήπεδο του Ηρόδοτου τον Σεπτέμβριο του 2014.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι δικαστές, λαμβάνοντας υπόψη την ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, αποφάσισαν να μετατρέψουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα, δεν είναι σαφές αν ο θάνατος του Κατσούλη προήλθε από τα χτυπήματα που δέχτηκε ή οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Οι πέντε κατηγορούμενοι που θα καθίσουν στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, αντιμετωπίζουν ακόμη τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος άλλων φιλάθλων, της βαριάς σωματικής βλάβης με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης του αδικήματος εντός αθλητικού χώρου, πράξη για την οποία παραπέμπεται να δικαστεί και ακόμη ένα άτομο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
