H UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως Μιχάλης Κουκουλάκης και Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκαν σε παιχνίδια για τις προκριματικές φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League.
Ο Κουκουλάκης θα διευθύνει την αναμέτρηση Μάλμε (Σουηδία) ή Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) στις 4 ή 5 Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Γρεβένης-Χρυσούλα Κουρουμπύλια και 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.
Ο Τριτσώνης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)-Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία) ή Ιντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) στις 30/7 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος-Ηλία Αλεξέας και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
