Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πωλούνται οι Financial Times


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο βρετανικός εκδοτικός όμιλος Pearson αποφάσισε να πουλήσει την εφημερίδα Financial Times σε μια διεθνή εταιρία ψηφιακών μέσων ενημέρωσης, είπε σήμερα στο Reuters άτομο με γνώση της συμφωνίας.

Η πλήρης ανακοίνωση αναμένεται σύντομα, πρόσθεσε η πηγή.

Ο Pearson, που έχει παγκοσμίως ηγετική θέση στις εκπαιδευτικές εκδόσεις, θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθεί πλήρως στην εκπαιδευτική του στρατηγική και όχι πλέον στον κλάδο των μίντια, είπε η πηγή.

Ο όμιλος, που έχει στην ιδιοκτησία του την εφημερίδα για περίπου 60 χρόνια, αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά του αποτελέσματα αύριο.

Η μετοχή του Pearson ενισχυόταν 1,9% μετά το τηλεγράφημα του Reuters.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ