Εντονο είναι το ενδιαφερον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Μαυροειδή. Η ΑΕΚ που ψάχνει έναν Ελληνα σέντερ και εδώ και καιρό είναι σε συζητήσεις με τον Ιαν Βουγιούκα έχει σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του aek365 προσεγγίσει τον 30χρονο σέντερ και είναι πλέον στο χέρι της το αν θα τον αποκτήσει. Το δεδομένο πάντως αυτή την στιγμή είναι πως ο Μαυροειδής έχει αφήσει πίσω τον... Βουγιούκα αφού ταιριάζει καλύτερα στο παζλ της ομάδας που φτιαχνεται. Το θέμα θα κριθεί τις επόμενες μέρες ενώ το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ ακόμη κι αν κλείσει τον Μαυροειδή θα πάρει κι άλλον παίκτη, ξένο, που να αγωνίζεται και στη θέση 5.
To Who is Who
Ο Δημήτρης Μαυροειδής γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1985, έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.
Η «πλούσια» μπασκετική καριέρα του ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Περιστερίου με το οποίο έκανε και τις πρώτες του επαγγελματικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Α1 τη σεζόν 2002-03. Συνολικά με την ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια. Το 2005 μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια στην Α1.
Το καλοκαίρι του 2007 παίρνει μεταγραφή για το Μαρούσι με το οποίο αγωνίστηκε σε 98 παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος στα τρία χρόνια παραμονής του, ενώ βοήθησε την ομάδα των βορείων προαστίων να φτάσει στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα τη σεζόν 2009-10.
Οι πολύ καλές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη τον οδήγησαν το καλοκαίρι του 2010 στην Μπιλμπάο. Στο Ισπανικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε για δύο σεζόν και με την ομάδα της Βασκονίας, την πρώτη χρονιά έφτασαν ως τον τελικό του πρωταθλήματος Ισπανίας και τη δεύτερη έως τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα..
Το 2012 επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τον οποίο στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης στον τελικό της Ευρωλίγκα, στο Λονδίνο τον Μάιο του 2013. Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό έπαιξε την περυσινή περίοδο στην Κηφισιά όπου αναγεννήθηκε υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου και με εντυπωσιακές εμφανίσεις αναδείχτηκε τρίτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες. Έχει κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες το 2009. Το 2011 αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ενώ το 2012 πήρε μέρος με την Εθνική Ομάδα Ανδρών στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά στη Βενεζουέλα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πολυ ΑΝΩΤΕΡΗ κινηση απο τον να παρουμε τον Βουγιουκα ...Με ειχε εντυπωσιασει περσι και θεωρουσα πως τριαδα σεντερ Μαυροειδης-Σαρικοπουλος και Μενσα θα κανεν την γραμμη ψηλων μας εντυπωσιακη και για ολα τα ειδη αμυνας και επιθεσης. Δυστυχως το θεμα του ντοπαρισματος του Μενσα δεν δινει ελπιδες για να τον ξαναδουμε με την φανελα μας ..αλλα αν παρουμε ενα 5αρι στυλ Μενσα θα φτιαξουμε πολυ καλη γραμμη ψηλων.
Καλος παικτης που δουλευει για την ομαδα και οχι για τον εαυτο του. Αρχικα βεβαια θα χρειαστουμε 2 παικτες στη θεση 1, μεχρι στιγμης εχουμε μονο το κατσιβελη, αφου ο Μωραιτης θα χρειαστει χρονο και εμπειρειες. Παντως πιστευω οτι υπαρχει πλανο και θα χουμε ικανοποιητικο αποτελεσμα!!!
Έχουμε & τον Δίπλαρο στον άσσο μην το ξεχνάς. Άρα βασικός ο ΝΒΑer δεύτερος ο Κατσίβελης, τρίτος ο Δίπλαρος, ενώ μπορούν να παίξουν στον άσσο & οι Κάρτερ, Μωραΐτης.
Παιδιά θέλουμε έναν σέντερ να πάιζει και καλή άμυνα.
Ο Σαρικόπουλος στην άμυνα πάσχει. Μη πάσχει και ο 2ος.
Ο Σάρι είναι πολύ καλός στην άμυνα. Πέρυσι ήταν πολύ καλύτερος από τον Ποπς.
Πολυ λίγος για βασικός
Δηλαδη ολοι πιστευετε οτι θα κοιταξει στα ματια Ραντουλιτσα και Γιανγκ;;; Γιατι αυτος ειναι ο στοχος, να κλεισουμε την ψαλιδα φετος και βλεπουμε του χρονου. Αν θελετε να κερδιζουμε Παοκ και Αρη και να χαιρομαστε δεν ειστε Αεκτζηδες.
Για δες εκεί που λέγαμε πως θα σωθούμε σε κάποιους πλέον φαίνεται λίγος ο τρίτος σκόρερ της Α1 ...
Εαν παιρνει 100 επιθεσεις σε καθε αγωνα λογικο ειναι να ειναι 3ος σκορερ. Για back up του βασικου "5" καλος θα ειναι ομως.
''Το θέμα θα κριθεί τις επόμενες μέρες ενώ το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ ακόμη κι αν κλείσει τον Μαυροειδή θα πάρει κι άλλον παίκτη, ξένο, που να αγωνίζεται και στη θέση 5.'' Να διαβάζουμε και το άρθο οχι μόνο την είδηση.
Μαυροειδή;;; τον Μπουγαίδη;;; χαχαχα
Παλικάρια εσείς που κάνετε dislike θα ήθελα να σας ενημερώσω πως τον Μπουγαϊδι τον λενε Μαυρουδή σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε και προσωπικά θεωρώ αρκετά έξυπνο το λογοπαίγνιο :)
Φιλοτιμος παικτης και θα βοηθησει πολυ περισσοτερο απ οτι ο Βουγιουκας.Θα χρειαστει βεβαια και η αποκτηση ενος αθλητικου 4αριου που να μπορει να παιξει και ως 5αρι.Παμε αρκετα καλα ωστε να χτισουμε μια ομαδα σε βαθος 1-2 χρονων.Εχει πιασει το νοημα ο μαγκας Μακης και επενδυει στους ελπιδοφορους Ελληνες μικρους και παραλληλα χτιζει την ομαδα για φετος,που θα βγει 3η και με διαφορα.Αν συνεχισει ετσι,δε θ αργησουμε να δουμε την ομαδαρα να μπαινει σφηνα επαξια στους δυο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεγαλους του μπασκετ.
Ο Μαυροειδής είναι μια πολύ καλή λύση για τα σέντερ με μεγάλη εμπειρία στο υψηλό επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ την Ευρωλίγκα και μάλιστα επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του αποδεικνύοντάς το πέρυσι με τα πολύ καλά στατιστικά του και όντας τρίτος σκόρερ της Α1. Ωστόσο σίγουρα θα αποκτηθεί και ένα αθλητικό 4-5άρι, γι' αυτό υπομονή!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υγ: aek365 τί γίνεται με τον Κατσίβελη υποτίθεται ότι είχε κλείσει στην ΑΕΚ και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και έχουμε καιρό να ακούσουμε κάτι γι' αυτό το θέμα.
έλα στην ΑΕΚάρα μας...
Θα δώσει πολλές λύσεις επιθετικά . Και θα έχεις τον Σαρικόπουλο όταν θες να σφίξεις την άμυνα.
Ακουραστος , φιλοτιμος, καλος επαγγελματιας κ μετα απο τραυματισμο επανηλθε καλυτερος απο πριν , μακαρι να τον παρουμε
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟ..ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΟΝΣΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ
χωρις δευτερη σκεψη...πολυ καλυτερος του Βουγιουκα σε ολα συν οτι ειναι και τρια χρονια μικροτερος...οτι πρεπει για δευτερο σεντερ
ο Μαυροειδής και ο Βουγιούκας ειναι συνομήλικοι,30 χρονών και οι δυο.Για μενα αδερφια ο Βουγιουκας ειναι καλυτερη λυση,δοκιμασμένος σε υψηλο επιπεδο,εχει παρει ευρωλιγκα με βαζελα και ενεργο μελος της εθνικης.Ο Μαυροειδης ειναι πολυ καλος παιχτης δεν αντιλεγω αλλα εχει περάσει τραυματισμούς.Για μενα ο Βουγιουκας ειναι καλυτερη λυση αλλα βέβαια αποψεις ειναι αυτες και διαφέρουν!
σωστη επιλογη,μαλλον γλυτωνουμε το σκληρο βιταμ..
Σαν να με άκουσαν όταν είχα γράψει χθες γιατέ δεν παίρνουν τον Μαυροειδή και προτιμούν το Βουγιούκα Μακάρι να τον πάρουν. Αξιόπιστος παίκτης
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠ ΤΟΝ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ....
Μακαρι. Καλυτερη λυση απο τον Βουγιουκα.
Μπράβο ρε παιδιά ανώτερος του Βουγιούκα ο Μαυροειδής!
καλος,παιχτης,αυτος
Πολύ καλός παίχτης,άλλα παρόμοιος με τον Σαρι.Ίσως θα έπρεπε να κινηθούμε για 2 αθλητικούς ψηλούς και όχι για έναν αθλητικό και ένα βαρύ κορμί.
Μακαρι να κλεισει εκανε φοβερο πρωταθλημα.Ανωτερος σε ολα απο τον βουγιουκα.
ΜΑΚΑΡΙ! ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...! ΜΑΚΑΡΙ!