Η ΑΕΚ χτίζει σε γερές βάσεις το μέλλον της και σήμερα ανακοίνωσε άλλον έναν νεαρό, αλλά ταλαντούχο παίκτη. Η Βασίλισσα λοιπόν, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση και του 18χρονου, Νίκου Καμαριανού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του νεαρού:
Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι σήμερα (21/07) ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ Νίκος Καμαριανός (18 χρ., 2μ.04) υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το 2020.
Ο Καμαριανός ξεκίνησε την καριέρα του από τα Τμήματα Υποδομής του Πανελληνίου, κατόπιν πήρε μεταγραφή για το Παλαιό Φάληρο, ενώ την περίοδο που τελείωσε στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα Εφήβων του Παναθηναϊκού.
Ο Καμαριανός δήλωσε στο aekbc.gr: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό, που έχει συμβεί. Ίσως, το συνειδητοποίησε περισσότερο, η «Ενωσίτισσα» γιαγιά μου, η οποία εδώ και καιρό είχε καταχαρεί στην ιδέα ότι ενδέχεται να φορέσω την φανέλα της ομάδας, που αγαπάει. Της ομάδας που έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ευρωπαϊκό!
Νιώθω υπερήφανος, που με επέλεξε ο κύριος Σάκοτα. Δεν ξέρω αν με επέλεξε μετά την διαδικασία των δοκιμαστικών, ή αν με είχε στο μυαλό του από πριν, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αισθάνομαι ότι πρέπει να προετοιμαστώ πολύ σκληρά, διότι η ΑΕΚ έχει τεράστιες απαιτήσεις, και πρέπει να σταθώ στο ύψος μου. Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κυρίου Σάκοτα. Μέσα από την προσπάθεια κερδίζεις τον ρόλο σου».
Και συμπλήρωσε: «Είμαι σε μια φάση, όπου έδωσα Πανελλαδικές και περιμένω με αγωνία τις βάσεις. Θα ήθελα να περάσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς τα χρηματοοικονομικά είναι αυτά, που μ’ αρέσουν και θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον. Ό,τι κι αν γίνει όμως, προτεραιότητά μου θα είναι το μπάσκετ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πετάω απο την χαρά μου!!!!Πρωτοχρονιά κάναμε μαζί με τον Νίκο Καμαριανό.Είναι γειτονόπουλο,και με τους γονείς του συμμαθητές απο το σχολείο.Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, και του έκανα πλάκα ότι θα βάλω λυτούς και δεμένους να τον φέρω στην Α.Ε.Κ.Φυσικά του εξήγησα ότι αστειεύομαι (διότι αγαπώ υπερβολικά την ομάδα μας όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες ) αλλά δεν έχω τις κατάλληλες γνωριμίες!!!Να όμως που ο Νίκος ,τα κατάφερε μόνος του να μου κάνει αυτό το δώρο !!!Καλή τύχη σε σένα και στην ομάδα μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που τόσα έχει περάσει .....
Τι γίνεται εδώ, ρε παιδιά; Παππούς του Μωραΐτη, γιαγιά του Καμαριανού, όλοι έχουν επιστρατευθεί για την Βασίλισσα του κόσμου! ΑΕΚ για πάντα!