Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ντόναλντ Τραμπ το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν και ήδη 16 Ρεπουμπλικάνοι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να πάρουν το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2016 πρώτος στις προτιμήσεις φαίνεται ότι είναι με διαφορά ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Washington Post και το ABC News και δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

«Ο επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ πήρε το προβάδισμα ανάμεσα στους υποψηφίους του κόμματός του εξασφαλίζοντας διπλάσιο ποσοστό (24%) από τον στενότερο αντίπαλό του Τζεμπ Μπους (12%), αλλά και τον έτερο αντίπαλό του Σκοτ Γουόκερ (13%)», αναφέρει η Washington Post.

Σύμφωνα με την Washington Post, η αύξηση αυτή στο ποσοστό αποδοχής του Τραμπ είναι η μεγαλύτερη, το ίδιο και η διαφορά του από τον επόμενο συνυποψήφιο, που έχει καταγραφεί στην κούρσα των Ρεπουμπλικανών για την εξασφάλιση του χρίσματος.

Ο Τραμπ μάλιστα εξασφάλισε το προβάδισμα παρά τα αμφιλεγόμενα σχόλια που έκανε το Σάββατο εις βάρος του Αμερικανού γερουσιαστή και βετεράνου του Βιετνάμ Τζον Μακέιν καθώς και τις γενικότερα προκλητικές του θέσεις.

Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων θα έχουν αντίκτυπο στις προσπάθειες των υποψηφίων για την εξασφάλιση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών. Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ανακοίνωσε τον Μάιο ότι θα περιορίσει τις τηλεμαχίες των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων στους πρώτους δέκα με βάση τον μέσο όρο των επιδόσεών τους στις εθνικές δημοσκοπήσεις.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ