Σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον Απόστολο Βέλλιο βρίσκεται ο Ηρακλής και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος επιθετικός βρίσκετα στα γραφεία της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπογράψει συμβόλαιο.
Πριν λίγο καιρό, ο Ηρακλής είχε καταθέσει την πρόταση του στον Βέλλιο, ωστόσο οι εξελίξεις στην Ελλάδα “πάγωσαν” την υπόθεση ενώ και ο παίκτης περίμενε πρόταση από το εξωτερικό.
Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού δεν ήρθε και έτσι ο Βέλλιος είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ηρακλή, μετά από τέσσερα χρόνια.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Βέλλιος να είναι παρών στη σημερινή πρώτη προπόνηση του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

γιατι δεν του καναμε προταση εμεις με λιγα λεφτα ελληνας και αν μας εβγαινε θα ηταν ολα τελεια . πρεπει να παιρνουμε τετοιους μικρους εξελιξιμους ελληνες.
Δεν υπάρχει λογική φίλε. Προτιμούν κάτι Χρυσανθους.