Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν φύγει η Ζωή, θα κάνουμε πρόταση μομφής

Ο Σάκης Παπαδόπουλος κάλεσε τους Λαφαζάνη και Στρατούλη να παραιτηθούν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος κάλεσε τους υπουργούς Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν, ενώ προανήγγειλε πρόταση μομφής για την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, είπε χαρακτηριστικά ότι βεβαίως και πρέπει να παραιτηθούν οι κ.κ. Λαφαζάνης και Στρατούλης, εφόσον δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα.

Μιλώντας, δε, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε: «Θα της κάνουμε μομφή, αν δεν φεύγει. Είναι δυνατόν να μας προκαλεί μέσα στη Βουλή με τη συμπεριφορά της, με όλο αυτό το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος και με ένα "παρών", στο οποίο μας παριστάνει ότι είναι πιο αριστερή από εμάς και εμείς να την αφήνουμε να προεδρεύει;».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ