Στην ΑΕΚ πιστεύουν τόσο πολύ πως ο Τζιοβάνι θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα που σε τελευταία επικοινωνία μαζί του ζήτησαν να μάθουν και ποιο νούμερο θα ήθελε στη φανέλα του. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ζήτησε το «3». Ωστόσο αυτό το νούμερο το έχει αυτήν τη στιγμή ο Πεταυράκης και όσο και αν ακούγεται περίεργο, από την ΑΕΚ δεν βιάστηκαν να πουν στον Βραζιλιάνο ότι του κατοχυρώνεται το «3». Ενδιαφέρον έχει πως ο Πεταυράκης από τη στιγμή που η ομάδα πάει για βασικό αριστερό μπακ, βρίσκεται σαν τρίτη επιλογή στη συγκεκριμένη θέση, αφού υπάρχει και ο Σοϊλέδης. Και ήδη υπήρχε πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας κουβέντα για να φύγει σαν δανεικός.
Πηγή: EfSyn.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ελα στην ΑΕΚαρα & πάρε οτι νούμερο γουστάρεις!! ΑΕΚ -Γερά - Πρωτάθλημα ξανά
εχω την εντυπωση, και το βρισκω σωστο, οτι αν ο τζιοβανι μπορει να παιξει και σεντερ μπακ (αν χρειαστει) τοτε θα μεινει ο πεταυρακης και θα παει λιγο πιο μπροστα ο σοιλεδης...ετσι αν υπαρξει αναγκη θα παιξει σεντερ μπακ ο τζιοβανι και θα εχουμε και δυο αριστερα μπακ...επισης μολις γυρισει και ο μπακακης θα εχουμε 3 δεξια μπακ αρα δεν θα ειναι περιεργο αν θα εχουμε και 3 αριστερα μπακ...
σε προκαλω να τα πεις αμεξω μονος σου ολα αυτα...χαχαχα
nacho_scocca θέλω λεπτομερή περιγραφή εντεκάδας και τους ακριβής ρόλους του κάθε παίκτη μέσα στο γήπεδο.
Υ.Σ. είσαι θεός
Πάρτε το "3" από τον Πεταυράκη και δώστε το στο Τζιοβάννι. Πάρτε το "5" από το Λαμπρόπουλο και δώστε το στον Άρθο, μετά δώστε το "99" του Κρισάντους στο Λαμπρόπουλο και πάρτε από τον Γροντή το "14" του Κρόιφ και δώστε το στον δολοφόνο με το χαμογελαστό πρόσωπο.
Έπειτα πάρτε το "1" από το Βούρα και κρατήστε το για τον Μπαρόχα. Αρπάξτε το "11" από την πλάτη του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πλατελλίνιο και φορέστε το με το έτσι θέλω στην πλάτη του Αραβίδη για να θυμάμαι το Ντέμη κάθε φορά που ο Άραβας θα καρφώνει τη γαυριέλα.
Το "21" αυτομάτως να καταλήξει στον Βούρα μιας και το συγκεκριμένο νούμερο ΠΡΕΠΕΙ να το φοράνε ΑΕΚτζήδες. Το "10" να βρει τον μόνιμο κάτοχό του στα χέρια του Πετράν(σόρυ Ανάκογλου αλλά... καταλαβαίνεις), αλλά η αλλαγή αυτή να γίνει νύχτα και ο Τζιμπούρ να είναι τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο μακριά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το αρπάξει και θα τρέχει.
Ο Ανάκογλου να βολευτεί με το 20 του Μάνταλου, ο Σιμόες να πάρει το "8" του Ντακόλ και ο Πλατέλλας να βρει συντροφιά στο "12" του Καραγκιολίδη, μιας και αυτός θα είναι η πρώτη αλλαγή κάθε φορά που ο Μπαρμπόσα δεν θα είναι καλός.
Α και φυσικά το "32" να μείνει κρυμμένο σε κανένα συρτάρι, μην ψάχνει ο Νάτσο όταν έρθει.
Κορυφαίος! Χαχαχαχαχαχαχα...
Το 10 ο τζιμπουρ...το 4 ο αρθο το 8 σιμοες ο βαργκας
το 70... το 3 ο τζιοβανι κ το 11 ο μπουονανοτε.κ ο τερμας το 1
Το 10 θα το έδινα στον Βάργκας!
Κορυφαίος! Χαχαχαχαχαχαχα...