Έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, η Βόλφσμπουργκ απέκτησε τον 27χρονο επιθετικό από τη Γκλάντμπαχ. Έχοντας πετύχει 25 γκολ σε 77 αναμετρήσεις με τη φανέλα των «πουλαριών» την περασμένη διετία, ο Κρούζε ελπίζει σε ανάλογες επιδόσεις που θα τον καθιερώσουν στη Νότια Σαξονία.
«Μόνο η Μπάγερν Μονάχου και η Βόλφσμπουργκ παίζουν αυτή τη στιγμή δημιουργικό ποδόσφαιρο στη Γερμανία. Κατάφερα να ταιριάξω στο κορυφαίο επίπεδο και σ' αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας και θέλω να παραμείνω εδώ για αρκετό καιρό, για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Κρούζε στο πλαίσιο της παρουσίασης του απ' τους «λύκους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
