Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ. Και το προσεγγίζουν από πολλές πλευρές. Ο Guardian φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ με τίτλο «να τρως λάδι και να βλέπεις ποδόσφαιρο: εναλλακτικοί τρόποι για να στηρίξεις την Ελλάδα», με τη σημείωση «αν δεν επισκεφτείς για διακοπές κάποιο ελληνικό νησί».
Μεταξύ πολλών άλλων, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: «Όπως στα περισσότερα «ποδοσφαιρικά έθνη», η Ελλάδα έχει μια αριστοκρατία πανίσχυρων κλαμπ. Ιστορικά, αυτές είναι οι τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, γνωστές όλες μαζί ως ΠΟΚ».
Λίγο πιο μετά, συμπληρώνεται: «Αυτή θα είναι μια μεγάλη σεζόν για την ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία, γνωστή ως Σούπερ Λίγκα, μετά από κάποια χρόνια που βρισκόταν μακριά μετά τη δική της οικονομική καταστροφή – ένα ελπιδοφόρο σύμβολο για την Ελλάδα ως σύνολο, ίσως. Όχι ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα αισθάνονται έτσι...».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΥ Π@@@@@@