Σωστή επιλογή για την καριέρα του είναι ο ΠΑΟΚ, όπως υπογράμμισε ο Μάρτιν Όλσεν, ο οποίος σημείωσε ότι θα αποδείξει πως θα είναι το Νο.1 της ενδεκάδας τη νέα σεζόν.
Σε δηλώσεις του στη σουηδική εφημερίδα Expressen, ο Σουηδός τερματοφύλακας τόνισε: “Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι η σωστή επιλογή για την καριέρα μου. Δεν ήθελα να πάω σε μια ομάδα και να κάθομαι στον πάγκο. Ήθελα να βρω μια ομάδα όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής. Αυτό δε λέει από μόνο του ότι θα είμαι βασικός, αν και το πιστεύω, το νούμερο ένα, χρειάζεται να δουλέψω. Θα πρέπει να αποδείξω ότι θα είμαι το νούμερο ένα”.
Στη συνέχεια, ο Όλσεν πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, το εξής: “Πάω σε μια ομάδα που αντικατέστησε πολλά μέρη του οργανισμού της, υπάρχει νέος πρόεδρος, νέος αθλητικός διευθυντής και ένα νέο προπονητικό τιμ. Έχουν επιλέξει να βάζουν πολλά στοιχήματα για το μέλλον και έχει ως στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτά είναι που με έκαναν να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Πάω σε ένα σύλλογο που παλεύει για τίτλους”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
