Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο λένε «δείξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις». Η ΑΕΚ, βάση τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και μία ημέρα πριν την επίσημη «πρώτη» της έχει πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο που η αλήθεια είναι πως άλλες χρονιές στη Σούπερ Λίγκα δεν είχε δει: Έχει ολοκληρώσει την ενίσχυσή της στις θέσεις των χαφ – στις θέσεις που θα παίξουν τόσο ως «κόφτες» όσο και ως εσωτερικά χαφ.
Ο Τραϊανός Δέλλας θα δει αύριο στα Σπάτα παίκτες με ποιότητα, με παρόν και μέλλον που θα μπορεί να στηριχθεί πάνω τους και να αρχίσει να «χτίζει» με το καλημέρα της προετοιμασίας την… μέση της ΑΕΚ.
Έχουμε και λέμε: Τρεις «κόφτες» Γιόχανσον, Ανδρεόπουλος, Τζανετόπουλος και άλλα τρία «8άρια»: Σιμόες Κορδέρο, Ανάκογλου. Βάζουμε και τον Μάνταλο ο οποίος μπορεί όταν γυρίσει γερός και δυνατός να παίξει κι αυτός εσωτερικός χαφ.
Το σημαντικό από τους παραπάνω παίκτες είναι ότι κανείς δεν μοιάζει αγωνιστικά με τον άλλο. Ο κάθε ένας εξ αυτών έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις μπορεί να βγάλει στο γήπεδο ο Δέλλας παίρνοντας το 100% απ’ όλους.
Αν θέλει ο προπονητής να παίξει 4-2-3-1 μπορεί να παίξει με πολλά ζευγάρια: Ο Γιόχανσον είναι «βράχος» και είναι σίγουρο ότι θα δει να δοκιμάζονται δίπλα του άπαντες…
Ο Σιμόες είναι ένας «σκύλος» στο κέντρο και μπορεί να παίξει τόσο ως δεύτερος αμυντικός χαφ όσο και εσωτερικός χαφ είτε δεξιά, είτε αριστερά. Το ίδιο και ο Κορδέρο το ίδιο και ο Ανάκογλου. Μπορεί να δούμε και το 4-3-3 με τον Γιόχανσον «κόφτη» και τους Σιμόες ή Κορδέρο ή Ανάκογλου δυάδα μπροστά του.
Ακόμη και 4-4-2 με «ρόμβο» μπορεί να παίξει ο Δέλλας δοκιμάζοντας διάφορα πρόσωπα σε κάθε θέση στον άξονα. Ξεχωριστές μα χρήσιμες λύσεις θα φανούν τόσο ο Ανδρέοπουλος, όσο και ο Τζανετόπουλος οι οποίοι μπορούν να «ξεκουράζουν» τον Γιόχανσον, αλλά και να παίρνουν φυσικά πράγματα απ’ αυτόν, μέσα στη σεζόν και τις προπονήσεις.
Η ΑΕΚ λοιπόν, στο παρελθόν έψαχνε και έπαιρνε αμυντικά χαφ ακόμα και την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, φέτος έχει ένα σούπερ αβαντάζ: Έχει κλείσει στον άξονα του κέντρου με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε παραπάνω από μία θέση και ο προπονητής έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να φτιάξει ένα κέντρο "μπετόν" που θα "καταστρέφει" το παιχνίδι του αντιπάλου, θα πιέζει και θα φτιάχνει παιχνίδι... Ας ξεκινήσει η δουλειά!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Λοιπόν, ας πω και γω την γνώμη μου. Πιστεύω, πως έχουμε το καλύτερο κέντρο παιχτικά αλλά και ηλικιακά. Δηλαδή όλοι οι παίχτες μας είναι αρκετά νέοι. Από κει και πέρα εγώ πιστεύω, τα εξής για τον κάθε παίχτη:
1. Γιόχανσον: Πάρα πολύ καλός παίχτης. Δεν αφήνει σχεδόν μπαλιά να περάσει και παίζει πάρα πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ωραία. Το ποδοσφαιρικό του IQ, είναι τέλειο.
2. Ανδρεόπουλος: Καινούργιος παίχτης, δεν τον έχω δει ΚΑΘΟΛΟΥ (ούτε στο Κύπελλο, γιατί έχασα και τα 2 ματς). Όμως, είναι μόλις 21 χρονών και θα βελτιωθεί. Όσο είναι ο Γιόχανσον, στην ομάδα ας πάρει μαθήματα από τον Σουηδό. Θα είναι καλός παγκιτής, αλλά θα θέλω να τον δω και βασικό φέτος και δίδυμο με τον Γιόχανσον καμιά φορά.
3. Τζανετόπουλος: Ευτυχώς, που δεν ήμουν ο μόνος τελικά που ήξερα πως είναι καθαρό Σέντερ Μπακ. Μου αρέσει ποιο πολύ να τον βλέπω, ως Σέντερ Μπακ. Μπορεί να εξελιχθεί αρκετά, ενώ ήδη είναι αρκετά καλός. Μακάρι να μας βγει σαν τον Πάπα και καλύτερος.
4. Σιμόες: Καταρχάς, μην ακούω "αφού ήταν στους 3-4 καλύτερους στην Πορτογαλία, θα πετάει στην Ελλάδα" ΟΧΙ. Αυτό δεν το ξέρω εγώ και κανένας άλλος. Εδώ θα δει κάτι ποιο διαφορετικό από την Πορτογαλία, που ίσως τον δυσκολέψει. Ελπίζω πως όχι αλλά από την ημέρα που τον κλείσαμε από όσα έχουμε ακούσει είναι παιχτούρα και από κει βγαίνουν τα συμπεράσματα και ελπίζω να είναι κάτι παραπάνω από παιχτούρα εδώ.
5. Κορδέρο: Αρκετό καιρό τραυματίας και ελάχιστα παιχνίδια φέτος, αλλά από του χρόνου αν δεν τραυματιστεί θα του δώσει ευκαιρίες ο Δέλλας και πιστεύω θα ανεβεί η απόδοση του. Επίσης έχει αγαπήσει την ομάδα μας και έχει και την αγάπη των φιλάθλων μιας και την αξίζει.
6. Ανάκογλου: Μέτριος για μένα φέτος, αλλά θα τα δώσει όλα από του χρόνου. Αυτό ελπίζω και αυτό θα πρέπει να κάνει, γιατί πιστεύω αρκετά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
7. Μάνταλος: Ο τύπος μάγεψε με όποιον και να παίζε. Για μένα στο ΟΑΚΑ, ειδικά από την ώρα που βγήκε είδα πως χάσαμε τον έλεγχο ενώ πιέζαμε αρκετά όταν ήταν μέσα. Να γυρίσει νωρίς και θα τρέμουν και πάλι όλοι οι αντίπαλοι.
παιδια ο artac 21 δεν εχει πολυ αδικο...(δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να δουν πανακριβους παιχτες στο ροστερ ειμαι φαν του σκαουτινγκ...ετσι φτιαχνονται οι ομαδες που δεν χαλαν πολλα λεφτα)....απλα αυτο που θελω να πω και γω ειναι οτι μπορει ο γιοχανσον να ηταν απο τους καλυτερους παιχτες μας ειναι κυματοθραυστης,μαχητικος,πολυ καλος τακτικα ΑΛΛΑ δεν εχει πολλες επιλογες στο παιχνιδι του...επισης ο ανακογλου πασχει απο το ιδιο προβλημα ενω ειναι πολυ καλος τεχνικα...με τους δυο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτους στα χαφ ως βασικους χωρις την βοηθεια του μανταλου η ομαδα μας δεν εχει πολλες δυνατοτητες....Ο γιοχανσον για να ανθισει θελει δυο παιχτες διπλα του να ξερουν μπαλα...τον εναν τον βρηκαμε και ειναι ο μανταλος(αλλα μεχρι να επιστρεψει βαργκας)...ΜΑΚΑΡΙ να βγει ο σιμοες γρηγορος και με επιλογες να μπορει να κουβαλησει λιγο μπαλα(και ο ανακογλου κουβαλαει ειναι καλος στην καθετη κινηση με την μπαλα αλλα δεν εχει καθαρο μυαλο μετα να την δωσει και φαντασια στο παιχνιδι του) ΑΝ ΔΕΝ βγει ο σιμοες δυο τα τηνα...η παιζουμε με κορδερο που στο τελευταιο ματς που επαιξε ντουετο με γιοχα αν και ειμασταν κακοι ρολαρε καλυτερα η μπαλα.... η βαζουμε τον τζανετοπουλο ως αμυντικο χαφ που ξερει πολυ μπαλα αλλα θελει βοηθειες αμυντικα και διπλα του τον σιμοες ως κοφτη(αν δεν βγει τεχνικα τουλαχιστον να μαρκαρει επειδη καλυπτει γρηγορα χωρους απο το λιγο που τον ειδα)
Πραγματι εχουμε το καλυτερο κεντρο. Ισως μετα απο μας το καλυτερο διδυμο να ειναι Κατσε-Νομποα στον ΠΑΟΚ αν και ο Νομποα δεν πολυ γουσταρει στην Θεσσαλονικη και δεν επαιξε μπαλα περσυ. Ο Κατσε ειναι ενας πολυ καλος παικτης, κοφτης,σουταρει καλα,τρεχει και γενικα κερδιζει πολλες μπαλες. Ο ΠαναθηναΪκος μετα εχει Εσιεν που ειναι εμπειροτατος και πιστευω στην Ελλαδα θα ειναι καλος ακομα και αν δεν πιασει μεγαλη αποδοση. Μετα Ζεκα που ειναι μαχητης και ας ειναι 10 κιλα ανθρωπος. Αλλα δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον θεωρω κατι σπουδαιο. Ο Μετριος Πρανιτς και ο ανερχομενος Λαγος συμπληρωνουν το κεντρο του. Ο Ολυμπιακος εχει τον μετριο και ξυλοκοπο Μιλιβογιεβιτς. Τον χρησιμο αλλα ''αμπαλο'' Μανιατη και προσπαθει να παρει τον Ντιοπ της Λεβαντε μηπως και σωσει την κατασταση γιατι το κεντρο του ειναι κατω του μετριου αυτη την στιγμη. Μπροστα εχει μαζεψει 15 παικτες για 3 θεσεις και ακομα δεν εχει κανει ουσιαστικα μεταγραφες. Αυτο ειναι προβλημα για την ομαδα τους.
Ολα αυτα οταν εμεις εχουμε τον Βραχο Γιοχανσον που εχει και μεγαλα περιθωρια βελτιωσεις ακομα, τον Σιμοες που αν μας βγει θα μιλαμε για παικτη που μπορει να πωληθει πολλα εκατομμυρια σε 2-3 χρονια. Απο πισω ερχεται ο Αξιοπιστος Κορδερο που παντως δεν ειναι ηταν κατι σπουδαιο περσυ ισως και λογο τραυματισμου. Ο Ανακογλου που αν και εχει ταλεντο το σπαταλαει πολλες φορες και παιζει φοβισμενα και ο Ανερχομενος Ανδρεοπουλος που για μενα ειναι παικτης που σε 2 χρονια θα ειναι βασικος η θα ειναι ο καλυτερος παγκιτης αν εχουμε ακομα τον Γιοχανσον τοτε. Ο Τζανετοπουλος ειναι σεντερ μπακ και το ξερουμε ολοι.
Kala ara3e apo osous eipe ston Olumpiako o sigouros Maniatis einai traumatias, paiktes akougontai paiktes de vlepoune kai poios 3erei apo tous upoloipous posoi 8a einai edw ton augousto :P
Η ανάλυση για τα χαφ είναι εντελώς λανθασμένη γιατί βασίζεται στην παραδοχή ότι όλοι αυτοί οι παίχτες θα μας "βγούνε". Αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο. Έχουμε και λέμε.
1) Γιόχανσον: καλός και μαχητικός αλλά σε ένα παιχνίδι δεν είχε κάνει ούτε μία σωστή ενέργεια.
1) Ανδρεόπουλος: δεν τον έχουμε δει. Άγνωστο αν θα πιάσει.
2) Τζανετόπουλος: πολύ καλός αλλά δεν έχει διάρκεια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3) Σιμόες: δεν τον ξέρουμε. Μπορεί να βγει "σκύλος" αλλά μπορεί να βγει και "ξυλοκόπος".
4) Κορδέρο: δεν έχει επανέλθει. Πολύ μακριά απ' τον καλό εαυτό του.
6) Ανάκογλου: σε τραγική κατάσταση. Μόλις παίρνει την μπάλλα τη γυρίζει πίσω.
7) Μάνταλος: μακράν ο καλύτερος όλων. Άγνωστο πότε θα επανέλθει.
Έτσι γίνονται οι σωστές αναλύσεις, όχι να λέμε φούμαρα.
O μέσος ψηφοφόρος του ΝΑΙ
Ληγμένο το σανό ???? χαχααα
Πω ρε φούστη μου,του Γεωργίου δεν του φτάνει το σπορ fm;Πρέπει να μπαίνει και εδώ να σχολιάζει;
artack21 Κανενα καλο λογο για τους παικτες και τη διοικηση θα πεις καμια φορα μου κανει εντυπωση που σχολιαζεις αρνητικα σε ολα τα μηνυματα σου
Σχετικά με τον Simoes, ένας παίκτης που βγήκει μέσα στους 3-4 καλύτερους παίκτες του Πορτογαλικού προταθλήματος δεν μπορεί να βγει "ξυλοκόπος" στην Ελλάδα. Και με εξάιρεση τον Johansson για τα υπόλοιπα λίγο πολύ συμφωνώ.
Φίλε , σόρρυ που στο λέω αλλά μόνο και μόνο από αυτό που έγραψες για τον Γιόχανσον , δεν χρειάστηκε να πάω παρακάτω και να διαβάσω τις υπόλοιπες κριτικές σου .
Τέλος , σου αφήνω και ένα προσωπικό παράδειγμα , ο κολλητός μου είναι ΠΑΟ , έχει πληρώσει 3 φορές εισιτήριο και τον έχω πάρει ΟΑΚΑ για να δει τον Γιόχανσον και έχει πει και την μεγάλη ατάκα ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ''μακάρι ο Εσσιέν να μας βγει Γιόχανσον'' και το εννοεί , δεν το λέει για χαβαλέ , από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σου .
Προφανώς και ο καθένας έχει την γνώμη του αλλά η κριτική σου για τον Σουηδό θαρρώ πως είναι εντελώς άστοχη .
Μερικοί δεν ξέρουν ούτε να διαβάσουν. Δεν είπα ότι ο Γιόχανσον δεν είναι καλός. "Καλός και μαχητικός" έγραψα. Ωστόσο σε ένα παιχνίδι που η ομάδα ήταν τραγική χάθηκε κι αυτός στην μετριότητα. Αυτά.
Α δηλαδή είναι καλός αλλά σε 1 από τα 40 παιχνίδια δέν έκανε κάποια καλή ενέργεια? Αυτό μας λές? Μας έχεις φλομώσει...την μία τους παίκτες τους προτείνουν οι πρώην ποδοσφαιριστές, την άλλη δέν κάνουμε καλή κριτική στον Γιόχανσον επειδή δέν έπαιξε καλά σε 1 παιχνίδι...η σχέση σου με το ποδόσφαιρο είναι άκρως πλατωνική.
Mάλλον εσύ δεν ξέρεις να διατυπώνεις ορθά τις σκέψεις σου διότι από ότι βλέπεις δεν νομίζω να συμφωνεί κανείς μαζί σου ή για να το πάω με τα νερά σου , μάλλον πολλοί δεν ξέρουμε να διαβάζουμε . Καληνύχτα . . . .
Φίλε είσαι σίγουρος ότι έβλεπες ΑΕΚ πέρυσι?Γιατί και ο ΑΡΗΣ κίτρινες φανέλες φοράει στη Γ...Λέω μήπως έμεινες στη Γ και νόμιζες ότι βλέπεις ΑΕΚ......Ο γίοχασον για όποιον ''βλεπει''΄μπάλα θα αφησει εποχή στην Ελλάδα..Αμ παραμείνει 2-3 χρόνια γιατι του χρόνου βλέπω να μας χαιρετάει.....Αλάνθαστος ,σκύλος, μαχητής και ξέρει και καντάρια μπάλα....
Ο Γιοχανσον δηλαδη πρεπει να ντυθει Μεσι και να αρχισει τις τριπλες για να δειτε οτι ο ανθρωπος εχει IQ υψηλοτατο μεσα στο γηπεδο? Τον βλεπεις οτι οταν περνει μπαλα σκεφτεται καθαρα και ξερει τι θα κανει. Αλλοι παικτες τους δινεις την μπαλα βαζουν την κεφαλα κατω και οπου βγει. Ουτε σκεφτονται η αμα προσπαθησουν να σκεφτουν θολωνουν. Ο Σουηδος ειναι εξυπνος και πιστευω ειναι και εξυπνος και εκτος γηπεδου...
Ανέμισε λίγο την φουστανέλα, ξεσκόνισε την φούντα και άσε τις αναλύσεις. Οταν διαβάζω...ο Γιόχνασον δέν είχε κάνει ούτε μία σωστή ενέργεια σε ένα παιχνίδι...τότε μπορώ να βγάλω πολλά συμπεράσματα για το είδος της φουστανέλας.
Ρε παιδια σταματήστε με Τζανετόπουλο.το παιδι ειναι παιχταράς τεράστια ηρεμία και ωριμότητα στο παιχνίδι του δύσκολα το βρίσκεις στην Ελλάδα και ποσο δυσκολο να τον βρεις στα 19 του.δωρο γαυριέλας..βελτιώσει στην ταχύτητα και πολλή δουλεια στις προπονήσεις και ειναι έτοιμος για μεγάλη μπάλα.του αρεσει cb οπως λεει..πιστεύω μπορει να αποδίδει εξίσου καλα κ σαν am haf.καλα να ήμαστε να σας βλέπουμε και να σχολιάζουμε εμεις απο εδω..καλημερα αρρωστάκια.
Παικταρας δεν ειναι, ενα ταλεντο ειναι που θελει πολυ δουλεια για να μπορεσει να σταθει στην ΑΕΚ
Παιδιά ο artac21 πολύ απλά λέει να μην ενθουσιαζόμαστε αλλά να κρατάμε και μια πισινή. Μέσα στην υπερβολή του (όσο αναφορά τον γιόχανσον) εκφράζει μια απόλυτα ρεαλιστική σκέψη και δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι κάποιος προβοκάτορας γαύρος. Απλά artac21 εδώ μέσα οι περισσότεροι σχολιάζουμε την προοπτική που έχει η ομάδα με αυτούς τους παίχτες και η δική μας ερασιτεχνική ανάλυση γίνεται βάση αυτής. Ούτε επαγγελματίες είμαστε ούτε τίποτε άλλο.
artac"7"........ 1) o berbatov paiktaras kai neos 2) o ronaldinho edw kai mia 3etia sto limani skorpaei golares 3) o robinho pinei kafe me to vagela 4)o maniatis einai o makelele se aspro 5) o siovas einai h metempsuxwsh twn Costacurta-Maldini se fusion fash
(Sorry mogoliasi)mou arese en pasi periptosi kai pisteva stin ekseliksi tou didimou kolovetsiou-labropoulou..alla to thema ine oti idika o kolove ine stoiximataki gia tou xronou-me vasi tin ikona tou afou epestrepse!
K
Emena h amina den me gemizi aftopepoithisi.kai den ine anagastika oti apo perisi ithela metagrafares eki,giati me ixe psisi to didimo
Ας πω και εγώ δυο πράγματα. Ο Τζανετόπουλος είναι κεντρικός αμυντικός. Το έχει πει κσι ο ίδιος. Απλά ο Δέλλας θέλοντας να τον βελτιώσει σε ταχύτητα και στην πάσα, για ενα ολοκληρο χρονο τον προπονούσε σαν αμυντικό χάφ. Μεγάλη μαγικά του Κολοσσού!! Το κεντρο μας είναι υπερπληρες καιαν μου ελεγες "δίωξε αυτον και φερε κάποιον άλλο απο το ελληνικό πρωτάθλημα" με το χερι στην καρδιά δεν θα εδιωχνα κανέναν. Έχουμε το καλυτερο κεντρο στην Ελλάδα. Η τακτική μας θα είναι το πρεσινγκ και το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γρήγορο ποδόσφαιρο, με λιγα λογια θέλουμε να αντιγράφουμε το ποδόσφαιρο που επαιξε φέτος η Σεβίλλη. Με τον Γιόχανσον ως Κριχοβιακ, τον Σιμοες ως κοντό Εμπια (σκύλο δηλ) και τον Μάνταλο ως Μπανέγα. Το κεντρο είναι οτι πιο σημαντικό για μιά ομάδα. Όταν εχεις δημιουργικούς παίκτες παιζει ωραίο ποδόσφαιρο και όταν έχεις σκύλους που τρώνε την μπαλα, δεν αφήνεις τον αντίπαλο να αναπτυχθει και δεν τρως γκολ. Εμείς τα συνδιαζουμε και τα δυο. Αρα θα δουμε μια πολύ καλοστημένη ΑΕΚ που θα παιζει ωραία μπάλα. Και θυμηθείτε (το έγραφα και τοτε) στα πλέι οφ που δεν παίζαμε καλό ποδοσφαιρο ...δεν ειχαμε κεντρο. Παίζαμε 4-1-5, μονο ο Γιόχανσον κράταγε την θέση του. Όλες οι ομάδες μας είχαν πάρει το κεντρο και άλλαζαν εύκολα την μπάλα.
Φέτος θα είναι μια υπεροχή χρόνια...και με τις πρωτες αποδόσεις που θα βγούμε θα στοιχημάτισε τα λεφτά μου στο να βγει η ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια!! Καλη σας ημερα αρρωστακια μου!!!
spuran23 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ειδικά για τον τζανετόπουλο. Εάν αυτό το παιδί βελτιώσει την ταχυτητά του θα κάνει σημαντική καριέρα Δυστυχώς όμως εάν μείνει στα επίπεδα που είναι τώρα θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν γιατί η ταχύτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στις εποχές μας είναι σχεδόν το Α και το Ω. Η ομάδα στα χαφ έχει παίχτες που ο καθένας τους μπορεί να παίξει παραπάνω από μία θέση και αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο αβαντάζ. Ο σιμόες πχ μπορεί να παίξει και 8η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά και αμυντικός χάφ ή ο μάνταλος μπορεί να παίξε και επιτελικός αλλά και box to box με τον βάργκας επιτελικό ( ο οποίος στο ρόμβο παίζει και σαν ακραίος χάφ). Αυτόν που πιστέυω ιδιαίτερα είναι ο ανάκογλου γιατί τον θεωρώ κλασικό χάφ. Η ικανότητα που έχει να κουβαλάει την μπάλα κολλημένη στα πόδια του, να μοιράζει παιγνίδι, να δίνει ρυθμό αλλά και να μαρκάρει, είναι προσόντα που πολύ σπάνια βλέπει κάποιος σε έλληνα χαφ και μία ομάδα τα ακριβοπληρώνει για να τα αποκτήσει . Εάν αυτό το παιδί δείξει επιτέλους αυτά που μπορεί να κάνει, το κέρδος για την ομάδα θα είναι πολύ μεγάλο.
Ο Ανάκογλου έχει όλα αυτα τα προσόντα που λες, αλλά δυστυχώς δεν έχει σταθερότητα. Το προπονητικό τιμ πρέπει να κάνει κάτι για αυτό γιατί είναι κρίμα.
φίλε μου πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη δική του ψυχοσύνθεση και όχι τόσο με την δουλειά ου προπονητικού τιμ. Πράγματι θα είναι κρίμα και για την αεκ και το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει χαμένος.
Συμφωνω με αυτα αλλα για τον Ανακο δεν ειμαι σιγουρος εκανε καλα παιχνιδια και εκανε μερικα τραγικα λαθη χωρις πιεση και φαγαμε γελοια γκολακια στα ελαφρυντικα ειναι τα προσωπικα που περασε (ειναι επαγγελματιες αλλα και ανθρωποι ) αλλα για μενα πρεπει να δουλεψει περισοτερο γιατι περιμενουμε περισσοτερα απο αυτον και μακαρι να ειναι η φετινη αποκαλυψη(ο αλλος που με εχει απογοητευσει και μακρι να ανεβει ειναι ο Ελντερ και αν οι Μανταλακος Μπακακης Κορδερο Μπρεσεβιτς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επανελθουν στα γνωστα επιπεδα πριν τους τραυματισμους τους το ροστερ θα ειναι πολυ δυνατο).
Δεν έχεις άδικο. Ισως εγώ δεν το διατύπωσα σωστά. Στον ανάκογλου δεν πιστεύω βάση της περσινής του απόδοσης αλλά πάντα σε σχέση καθαρά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Για να τα δείξει όλα αυτά μέσα στο γήπεδο, χρειάζεται και η ανάλογη προσωπικότητα. Εκεί κάπου μας τα χαλάει.......
3 μεταγραφες ακομα.
1) αζκαρατε κεντρο αμυνα
2) μαλμπασα αριστερα
3)ντελιμπασιτς φορ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!
και 7 ακομα για παγκο....Ουντέζε,Κονέ,γιαχιτσ,Ενσαλίβα,Xριστοφορίδης,Σαπάνης κ Nτιούφ!!!
Μορετο,Ενσιαμπαφουμου,Ραμπεσαντρατανα,Αρουαμπαρενα,Χερσι,Βιενγκλισκι,Μπαμπουνσκι,Αγκιριμπα,Νταντομο,Μπαχα,Μεντινα,Νταλ Μορο και σηκωνουμε το τρεμπλ.
Ο Κονε που κολαει?
Ξέχασες Παουτασο δεξιά να "οργώνει" όλη την πλευρά!
Μορετο τέρμα και Βιελινσκι παρτενέρ του Χρυσανθου.
Άντε φερτε τον Νάτσο να τελειώνουμε με τα αστεία.
Φίλε, ο Βιελίνσκι ήταν παικταράς, απλά δεν έπιασε.
ατυχές με Ντελιμπασιτς γιατί αλλού τα κάρφωνε.
Συμφωνουμε αδερφε, ΜΠΑΧΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ
Και εγώ θα ήθελα να δω πάλι τον Ντάντομο με τον δικέφαλο
an gurisei kai mantalos ,vlepw ton anakoglou monima sthn eksedra...poly ligos mprosta stous allous pou einai sthn omada....
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙ ... (ALEXANDRU MITRITA)
Είμαστε τυχεροί με τον Δέλλα, είναι μυαλωμένος ( όπως ήταν και ως παίκτης) έντιμος, σοβαρός και έχει παίξει και στην Ιταλία και στην Αγγλία, ε΄χει παραστάσεις από 2 προηγμένες χωρες. Παίζουμε το πιο γρήγορο παδόσφαιρο, είτε έχουμε γρήγορους παίκτες μέσα είτε όχι. Η μπάλα κινείται γρήγορα και κάθετα μπροστά με κίνηση όλων, γι αυτο και πέρσι σκόραραν πολλοί παίκτες. Ολα αυτά είναι έργο Δέλλα και πρέπει του χρόνου να στηριχτεί αν έρθουν τα δύσκολα.
ta haf mas einai : andreopoulos-cordero-anakoglou-simoes-madalos-johanson 6 atoma! re 265 katalavete to...O Tzanetopoulos einai panargos sta haf ! o anthrwpos einai CB san to Della(sth thesh ennow de sugrinw me ton Trai)
Το κέντρο της ΑΕΚ φέτος και ειδικότερα τα αμυντικά χαφ της θα είναι σημείο αναφοράς.Με μια τριάδα πολύ δυνατή για 2 θέσεις(Γιόχανσον,Σιμόες,Κορδέρο) και άλους 2(Ανδρεόπουλο-Ανάκογλους αρκετά καλούς ως μπακ απ των βασικών).Ο Τζανετόπουλος πιστεύω θα προορίζεται κυρίως για τα στόπερ,ειδικά μετά και την μεταγραφή Ανδρεόπουλου στα χαφ.Εγώ πιστεύω έχει γίνει πολύ ουσιαστική ενίσχυση στις μεταγραφές,με παίχτες που χρειαζόμασταν και χωρίς φανφάρες η ΑΕΚ έχει κάνει πολύ καλή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δουλειά.Καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο,αλλά η άποψη μου είναι ότι θα κάνει πολύ ανταγωνιστική ομάδα η Ένωση για πρωταθλητισμό.Ο χρόνος θα δικαιώσει ή όχι τους ιθύνοντες.Τρεις μεταγραφές θέλουμε ακόμα.Αριστερό μπακ όπως δείχνει θα είναι ο Τζιοβάνι,τερματοφύλακα θα ήθελα κι εγώ όπως πολλοί εδώ μέσα τον Μπαρόχα.Για τον μεσοεπιθετικό ελέω Σκόκο κι έγκαιρου προγραμματισμού(πολύ γρήγορου για ελληνική ομάδα),έχουμε τη δυνατότητα να περιμένουμε αν και νομίζω δεν θα αργήσει να κλείσει κι αυτό το ζήτημα.Μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη,νομίζω θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Αυτο που πιστευω θελει ο Δελλας εγω και ολα τα αδερφια ειναι να δουμε μια ομαδα να τρεχει και βαση των φετινων μεταγραφων δειχνει οτι το κεντρο θα πιεζει την αντιπαλη αμυνα οταν εχει μπαλα , θα μπορει να φευγει γρηγορα στην κοντρα και θα εχει γρηγορες επιστροφες με Βαργκας,Σιμοες και μακαρι να ερθει και ο Τζο.Μια ομαδα χωρις μεταγραφες αεροδρομιου (εστω και αν 2 ειναι παικτες εθνικης αν ερθει και ο Μπαρο) αλλα με μεταγραφες ουσιας.Τραυματισμου να μην εχουμε και πιστευω θα δουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ωραια μπαλιτσα απο την ομαδα φετος.