Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χριστοβασίλης: Δύο και κλείσαμε

Με την απόκτηση ενός αριστερού χαφ και ενός αμυντικού χαφ, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις για τον Γενάρη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ακόμη δύο μεταγραφές θα κάνει τον Γενάρη ο ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο να εμφανιστεί έτοιμος για τον δύσκολο δεύτερο γύρο που έχει μπροστά του, σύμφωνα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα, μιλώντας στον «ΑRRENA 89,2» επιβεβαίωσε τη παραμονή του Θύμιου Γεωργούλη στο πάγκο του ΠΑΣ, μέχρι και το τέλος της σεζόν.

«Κοιτάμε έναν αριστερό χαφ και έναν αμυντικό χαφ ή στόπερ. Ονόματα υπάρχουν πολλά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω», ήταν τα λόγια του Γιώργου Χριστοβασίλη για τα μεταγραφικά του ΠΑΣ.

Όσο για το αν υπάρχει βαθμολογικό όριο για τη σωτηρία του ΠΑΣ, ο «ισχυρός άντρας» του ΠΑΣ, είπε: «Είναι σίγουρα κρίσιμο το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Υπάρχουν πέντε αγώνες πρωταθλήματος που θα δείξουν το μέλλον της ομάδας μας. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στην αρχή, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Σταματήσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό επηρέασε και την ψυχολογία μας».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη παραμονή του Θύμιου Γεωργούλη στο πάγκο του ΠΑΣ: «Θα παραμείνει προπονητής του ΠΑΣ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποιον προπονητή, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε και έτσι για τους επόμενους έξι μήνες ο κ. Γεωργούλης θα κάθεται στο πάγκο».

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ, αναφέρθηκε και στα ύποπτα παιχνίδια στην Β΄ Εθνική: «Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται, πρέπει επιτέλους να τιμωρηθούν όσοι είναι υπεύθυνοι. Αν όμως όλα αυτά δημιουργούνται για να υπάρχει θέμα, τότε αυτό πρέπει να σταματήσει».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε και από ένα σχόλιο για τους τρεις μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την ΑΕΚ, ο κ. Χριστοβασίλης τόνισε πως είναι μία μεγάλη ομάδα και πως αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο της.

«Είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει αργά ή γρήγορα να βρει το δρόμο της. Πιστεύω ότι η κρίση που υπάρχει στην ομάδα θα λάβει τέλος και η ΑΕΚ θα βρει τον εαυτό της», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άντρα» του ΠΑΣ.

Όσο για τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη επιτυχία που κατάφερε να περάσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχει για να μπορέσει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Για να περάσει πάντως τη Μπορντό, θα πρέπει να έχει και τύχη».

Και για τον Παναθηναϊκό: «Φαίνεται ότι είναι η χρονιά του, αλλά όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο ο οποίος είναι δυσκολότερος από τον πρώτο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ