Για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Eurocup ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, έκανε την εξής δήλωση στο aekbc.gr:
«Καταρχήν, αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια που είμαι στέλεχος της ΑΕΚ γιατί νιώθω πως όλοι μαζί βάλαμε το λιθαράκι μας ώστε η ομάδα αυτή να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν και θα είναι πάντα κάτι το οποίο θα είναι συνώνυμο με το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ. Από κει και πέρα, η δουλειά η δικιά μας θα είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να κρατήσουμε την ΑΕΚ σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθούμε να την ανεβάζουμε συνεχώς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα ο Ντούσαν. Πολύ καλός και κοντρολαρισμένος παίκτης και πιστός στην ΑΕΚ. Εννοείται πώς θα πρέπει να είναι ο αρχηγός μας. Να είσαι γερός Ντούσαν και από του χρόνου...δούλεψε τα τελειώματα σου γιατί είναι αμαρτία να μήν μπαίνουν τα καλάθια σου οριακά...και δούλεψε την συγκέντρωση.
ειναι ο νεος μας αρχηγος ο Σακοτα;
ναι αδερφε ετσι ακουστηκε
καλο ειναι να εχει και τον απαιτουμενο χρονο σαν αρχηγος γιατι αυτο περσυ με τον Πολυταρχου να παιζει ανα 3 ματς 1 λεπτο και να ειναι αρχηγος αγωνιστικα δημιουργει προβλημα στην ομαδα