Βαρύτατη ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον Ποπς Μενσέ Μπονσού. Ο σέντερ της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα από τον Αθλητικό. Δικαστή για χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Αναλυτικά η απόφαση:
"Επιβάλλεται σε βάρος του Mensah Bonsu Nana Yaw Dwene, καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ ΚΑΕ, οι ακόλουθες ποινές, για χρήση της απαγορευμένης διεγερτικής ουσίας αμφεταμίνη, ήτοι για παράβαση άρθρων 128Α, 128Β, 128Γ, 128Δ, 128Ε, 128Ζ και 128Η παρ. 2.1 στοιχ. β, δ, ε, στ και ζ του νόμου 2725/1999, τα οποία προστέθηκαν με τα άρθρα 58 και 59 του νόμου 3057/2002, σε συνδυασμό με το άρθρο 99 του Πειθαρχικού Κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και το άρθρο 10.2 του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ της FIBA όπως ισχύει:
-1. Προσωρινή απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε είδους αθλητικές συναντήσεις και διοργανώσεις όλων των αθλημάτων για δυο (2) έτη, από την ημερομηνία λήψης του δείγματος (18-4-2015).
-2. Στέρηση κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων της Πολιτείας και των αθλητικών Ομοσπονδιών και των τυχόν φορολογικών απαλλαγών, καθώς επίσης και διακοπή τυχόν υποτροφίας που έχει χορηγηθεί για χρονικό διάστημα ένος (1) έτους, από την ημερομηνία λήψης του Α΄ δείγματος.
-3. Επιστροφή κάθε οικονομικής παροχής που τυχόν του δόθηκε από την ημέρα τέλεσης της παράβασης.
-4. Χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ.
-5. Έκπτωση και αποκλεισμός από συμμετοχή σε διοίκηση, όργανο ή επιτροπή οποιουδήποτε αθλητικού φορέα ή σωματείου αθλητών για δύο (2) χρόνια".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ποπς αλανιιιιι!
Ειχα ξενερώσει που δεν είχε ενημερώσει κανέναν στην ομάδα για το φάρμακο,αλλά στενοχωρηθηκα πολύ για την τιμωρία.Ειλικρινά,εξοντωτική που στην ουσία του τελείωσε την καριέρα και μακάρι να μην το πάρει το παλικάρι από κάτω,γιατί το παιδί το αγαπάει το μπάσκετ.Αλλά βέβαια στην ΑΕΚ ήταν να τιμωρηθεί,ο Μπουρουσης στον γαυρο και ο Γκιστ στο βαζελο,τιμωριες χάδι για Χόρτο και Ντοπάρισμα.
Καλή δύναμη Μενσά και κουράγιο,να το ξεπεράσεις όλο αυτό.Καλή τύχη κι ο Θεός μαζί σου.Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ΑΕΚάρα μας.
άδοξο τέλος από την ΑΕΚ....
Α-ΛΗ-ΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 5ΑΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑ@@@@@ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ? ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!
Τι εγραψα χθες σε ενα αρθρο του Μενσα οτι οριστικοποιειται απο μερα σε μερα το Αντιο του αλλα εδω που τα λεμε η ποινη ειναι σκανδαλο!Ενταξει μεγαλο φαουλ του παικτη που δεν ειχε ενημερωσει για το φαρμακο αλλα μν τρελαθουμε και τιμωρια δυο χρονων. Ο Γκιστ για ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ εφαγε 8 μηνες με τους 4 να ειναι καλοκαιρινοι και να μν υπαρχει καμια αγωνιστικη υποχρεωση και ο Μπουρουσης εμεινε ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οπως και να εχει ευαριστουμε Μενσα συνεβαλες και εσυ τα μεγιστα για να ξαναερθει η ΑΕΚΑΡΑ στην επιφανεια και εφερες κοσμο στο γηπεδο!
Κοιτα επειδη δε τα ξες καλα τα πραματα... ο μπαφος ειναι πιο λαιτ ναρκοτικο και απο το αλκοολ. σε τοσες πολιτειες της Αμερικης χρησιμοποιειται ως medical treatment στο Αμστερνταμ επισης ειναι νομιμο στην Ισπανια αν πας απαγορευεται το βραδυ να πινεις αλκοολ εξω ενω αν πινεις μπαφους οι μπατσοι δε σε κοιτανε καν! με την αμφεταμινη που πηρε ο ποπς φτιαχνεται η extasy και το MDMA ... Τι ειναι χειροτερο? προφανως και ειναι υπερβολικη η ποινη συμφωνω αλλα οτι επρεπε να τιμωρηθει προφανως και επρεπε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εφοσον και αυτο που πηρε ειναι ΝΤΟΠΑ (=ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ)
Απο παντου μας κτυπανε οι αθλητικοι ''δικαστες''Να δουμε ποτε θα τους πουμε αι-σιχτιρ.
Εσεις που κανατε ντισλαικ,που διαφωνειτε?
Δε διαφωνούν, γαυροι ειναι.
ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.. ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.. ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΡΑΣΑ...!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ....!!!
Να εισαι καλα ρε παιχτουρα,σ'ευχαριστουμε για ολα,θα εχεις μια θεση στην καρδια μας!!!
Πολυ χαπι πολλα χρονια...Επρεπε να ενημερώσει την ομαδα όπως ενημέρωσε τον ολυμπιακο...Με το ταλεντο που εχει δεν γίνεται να μην δεν κανεις καριέρα. .Αλλα αλλα..
φιλε μου επειδη εχω γνωστο στο αντιντοπινγκ μου ειπε πως η ομαδα λογικα το ηξερε γιατι οταν πηγαν να του παρουν δειγμα την δευτερη φορα (ονομαστικα ενω το συνηθες ειναι με κληρωση επειδη οταν του ειχαν ξαναπαρει ηταν στο οριο και τον ειχαν υποψιαστει) η ομαδα εκανε φασαρια....το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω αλλα η λογικη λεει οτι το ξεραμε και πηραμε το ρισκο
φιλε μου επειδη εχω γνωστο στο αντιντοπινγκ μου ειπε πως η ομαδα λογικα το ηξερε γιατι οταν πηγαν να του παρουν δειγμα την δευτερη φορα (ονομαστικα ενω το συνηθες ειναι με κληρωση επειδη οταν του ειχαν ξαναπαρει ηταν στο οριο και τον ειχαν υποψιαστει) η ομαδα εκανε φασαρια....το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω αλλα η λογικη λεει οτι το ξεραμε και πηραμε το ρισκο
Ποιός του επέβαλλε την ποινή η fiba η εδώ Ελληνική θεσμοί και διωργανώσεις.Και λίγα χρόνια του επέβαλλαν έπρεπε να του επεβάλλαν εφ όρου αποκλεισμό ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕ.Εδω άλλοι έχουν κάνει χειρότερα εντός και εκτός Ελλάδας και τέτοιο πέσιμο και τελειώμα δεν έχουν υποστεί ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.Βάλτε τώρα να ήταν ο Μπονσού σε κανα γαυρο βαζελα πόσο πολύ θα τον τιμωρούσαν ούτε δύο μήνες δεν θα του έδιναν,είδες για να μην είσαι μέσα στο σύστημα ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ "ΟΙ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ" ΑΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.
Κάτσε να θυμηθώ ... που παίζει ο Γκιστ μωρε ?
Αδικια παντα στην ΑΕΚ εξαντλειται η αυστηροτητα και οι αυτοκαρπαζωμενοι ΑΕΚτζηδες λενε και μπραβο απο πανω... Γιαυτο μια ζωη θα μας κανουν τα ιδια πεσαμε Γ και μυαλο δεν βαλατε...
Φίλε μου ο Πόπς δεν ήταν ΑΕΚ,ένα παικτάκι που ήρθε περαστικός ήταν και δεν σεβάστηκε ούτε την φανέλα ούτε αυτούς που τον πληρώναν.Άντε κάνε μια βουτιά τώρα να συνέλθεις
Mπραβο για τον σχολιο σου, χιλια μπραβο, αμαν πια με τον βετερενο..αμαν Τριακοσιων χρονων μισθοφορος της αρπαχτης ειναι, ας ξυπνησουμε πια..
Μιλαει κανεις για τον Χερστον, μιλαει κανεις για τον Ντελι, ο τυπος εχει χτισει μια καριερα στις αρπαχτες..και ειχε το τελος που το αξιζε..
ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ
Κριμα ρε Ποπς,στενοχωρηθηκα τωρα.Σ ευχαριστουμε παντως για ολες τις εντυπωσιακες στιγμες που μας χαρισες.Ησουν ο πρωτος απο τους παιχταραδες που ηρθαν μετα απο τοσα χρονια...Εις το επανιδειν.
Άδικα βαριά ποινή...
next
next;;;;;; Τώρα τώρα περίμενε να τα σκάσει χοντρά ο Αγγελόπουλος να φέρει Λεμπρόν,μάλλον για ελληνοποίηση πάμε με τα τωρινά δεδομένα φεύγουν οι Ιγκλις Μπονσά Ντελινικαιτις Ουιλμπέκιν(που είναι εδώ και καιρό φευγάτος)κάτσε να δούμε και με Χέρστον τι θα γίνει γιατί όπως το βλέπω bye bye και Χέρστον τουλάχιστον ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ και με Κάρτερ ίσως φτίαξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα ίσως ..................... ως πρός τους παοκ άρη γιατί για τους άλλους δύο τρισκατάρατους θές πλάνο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και όχι να δίωχνεις ολόκληρο το ρόστερ και να παίρνεις άλλους.
Όταν διάβασα το άρθρο για την τιμωρία του Mensa, ήμουν σίγουρος ότι θα έβλεπα εκατοντάδες γραφικα σχόλια του styl αδικία, χτυπημα κάτω από τη μέση, πλεκτανη εναντιον της ΑΕΚ και άλλα τέτοια. ΕΥΤΥΧΩΣ διαψεύθηκα. Αυτό κύριοι είναι το μεγαλείο των φιλάθλων της ΑΕΚ. !!!
μενσα σε ευχαριστουμε για ολα...εμεις θα σε αγαπαμε ετσι κι αλλιως,ειχαμε πολλα χρονια να εχουμε εναν παικτη σαν εσενα..εις το επανειδειν και ευχομαι να βρεις τον δρομο σου παιχταρα..
κρι-μα...
Κριμα... αν και στη σειρα με τον Αρη στα πλει οφ (αλλα και στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟΚ), δε μου αρεσε καθολου, ηταν κατωτερος των περιστασεων. Με Σαρικοπουλο στο 5 παιζαμε πολυ καλυτερα.
Είναι κρίμα, αλλά σύμφωνα με το γράμμα του νόμου αυτή έπρεπε να είναι η τιμωρία.
Κρίμα .
Συμπαθής, αλλά δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.
Ας είχε ενημερώσει εξαρχής για το πρόβλημά του.
Για φανταστείτε να τον αθωώνανε ;
Τουλάχιστον να μείνει ο Χέρστον.....
Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που ισχυριστηκε ο παικτης καθως κ η ΑΕΚ θα επρεπε να ειναι ποιο σοβαρη στους ελεγχους κ τα στανταρ της για τον καθε παικτη που βαζει στην ομαδα...καποιοι οταν πολλοι τα γραφαμε ελεγαν οτι τα παραλεμε κ πως εχει αποδειξεις που θα τον αθωωσουν.....λοιπον ας ελπισουμε αυτο να ειναι ενα μαθημα για ολους...δεν μπορει ο καθε τυχοδιωκτης να περναει κ να αμαυρωνει την προσπαθεια των υπολοιπων κ της ομαδας!!!
Σπίτι σου πιστεύω να μην έχεις διάσπαση προσοχής και να σταματήσεις να παίρνεις αηδίες.Καλή υγεία ευχομαι
Ε όχι ρε παιδιά τόσο βαριά ποινή στον MENSA!!!!! Τι πήρε ό άνθρωπος;;;; Μόνο λίγες αμφεταμίνες!!!! Δηλαδή οι άλλοι που παίρνουν ότι έχει υγρή μορφή γιατί δεν τιμωρούνται;;;;
Την επόμενη φορά κ. Αγγελόπουλε καλά θα κάνεις να προσέξεις λίγο περισσότερο στις επιλογές των παιχτών της αγαπημένης μας όμάδας. Γιατί μπορεί να είναι προσωπική η τιμωρία αλλά έχει αντίκτυπο και στην εξυγίανση της ΑΕΚΑΡΑΣ μας και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Μεγάλος παίχτης ανδιαμφισβήτητα,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά θ πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί στις επιλογές μας. Για πάντα ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ!!!!!