Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι αστυνομικοί αγόρασαν χάμπουργκερ στον 21χρονο που σκότωσε εννέα Αφροαμερικανούς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ντίλαν Ρουφ είναι ο 21χρονος νεαρός που σκότωσε εν ψυχρώ εννέα Αφροαμερικανούς σε εκκλησία στο Τσάρλεστον υποκινούμενος από το ρατσιστικό του μένος.

Στην ίδια όμως Αμερική, όπου οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν πολίτες, κυρίως Αφροαμερικανούς, επειδή υποψιάζονται ότι έχουν πάνω τους όπλα ή επειδή πωλούν λαθραία τσιγάρα, ο Ρουφ που σκότωσε εννέα ανθρώπους έτυχε άψογης συμπεριφοράς από τους αστυνομικούς.

Ο αρχηγός της αστυνομίας στο Σέλμπι, Τζεφ Λεντφορντ, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί του που συνέλαβαν τον Ρουφ ύστερα από ένα ανθρωποκυνηγητό 16 ωρών τον πήγαν στα BurgerKing επειδή παραπονέθηκε ότι πεινάει!

«Ο Ρουφ έπρεπε κάτι να φάει όσο ήταν εδώ, αλλά είχε πάντα τις χειροπέδες περασμένες».

Ο Ρουφ είχε φάει μόνο πατατάκια εκείνη την ημέρα κι έτσι μετά το κυνηγητό του … άνοιξε η όρεξη και η αστυνομία του αγόρασε μερικά μπέργκερ.

Σύμφωνα με τον πάστορα Στρίκλαντ Μάντοξ, ο οποίος βοηθά την αστυνομία με την επικοινωνία του με την κοινότητα, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί το είπαν πως ο Ρουφ δεν είχε φάει τις τελευταίες μέρες και του αγόρασαν χάμπουργκερ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ