Μετά από δύο αναβολές, σήμερα, Παρασκευή, είχε την ευκαιρία να απολογηθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος βρέθηκε «θετικός» στην ουσία αμφεταμίνη στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου.
Ο Βρετανός σέντερ υποστήριξε και πάλι την αθωότητά του, καθώς κάνει χρήση του φαρμάκου Adderall, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής από το οποίο πάσχει, έχοντας στο πλευρό του τον μάνατζερ του, Τομ Αγγελάκη, αλλά και τον νομικό Σωκράτη Λαμπρόπουλο. Από πλευράς ΑΕΚ, το «παρών» έδωσε ως μάρτυρας, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Χήνας.
Εξελίξεις αναμένονται την Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία θα εκδοθεί και η απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση του Ποπς, ο οποίος, αν δεν αποδειχθεί η αθωότητά του, απειλείται με ποινή αποκλεισμού έως 4 χρόνια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Καλή τύχη μεγάλε.Μακάρι να δικαιωθείς και να μείνεις στην ΑΕΚ.
Αν υπάρχει γνωμάτευση και τιμωρηθεί , θα σημαίνει πως το Ελληνικό μπάσκετ πάει πολύ πίσω. Σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δη σε έξοχους και σπουδαίους ανθρώπους. Αγαπητέ κύριε Αγγελόπουλε, ανεξάρτητα από την απόφαση και εφόσον πιστοποιήται η ιδιαιτερότητα του αθλητή, αποκαταστήστε τον με συμβόλαιο. Όλη η Ευρώπη, όλο το μπασκετικό στερέωμα θα το δεί με μεγάλο θαυμασμό. Θα βγείτε κερδισμένος αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά.
Εγώ θεωρώ ότι μία λογική τιμωρία λίγων μηνών είναι αρκετή. Προφανώς και έκανε λάθος μιας και δεν δήλωσε το συγκεκριμένο φάρμακο όταν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά είναι και σαφές ότι η ποσότητα που βρέθηκε δικαιολογείται με βάση την πάθηση του, ενώ δεν δίνει κάποιο πλεονέκτημα σοβαρό στην απόδοση. Σε κάθε περίπτωση, δεν παίζει κατά τη γνώμη μου να μην τιμωρηθεί, οπότε δεν παίζει και να τον κρατήσουμε. Αν αθωωθεί θα τον ήθελα με κλειστά μάτια εννοείται.
Να τον αθωοσουν και να τον κρατησουμε!! Α ου μενσα μπονσου!!! Παρτε κ τον μπορουση και παμε για πρωταθλημα του χρονου.δυσκολο ομως βλεπω να τρωωει βαρια καμπανα δυστηχως.