Η επιστροφή του Ρέφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ επισημοποιήθηκε πριν από λίγο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο», ανέφερε η ανακοίνωση.
Ο Τζιμπούρ από την πλευρά του, παρουσιάστηκε ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους του: «Είμαι υπερήφανος για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, υπήρχαν συζητήσεις εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω με τη φανέλα της στην ελίτ του Champions League. Θέλω και πάλι να ζήσω μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα και να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσω το 100% των όσων διαθέτω προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΡΑΦΙΚ, ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΕ????
ΤΙΓΡΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...
τους ΑΕΚτζηδες κι αν μας πλενεις....Εννοειτε οτι η διοικηση ξερει καλυτερα αν αυτη η κινηση,συμφερει(κοστος/οφελη)..και ο προπονητης ξερει καλυτερα πως να τον αξιοποιησει και πως να του επιβληθει σε περιπτωση που παει να κανει μανουρα...αλλα πρεπει να γινεται και κριτικη με βαση το καλο της ομαδας...Δυστυχως οι μισοι εδω θα κραξουμε ακομα και τον Ροναλντινιο αν ερθει(ειναι μεγαλος,ηρθε για χαβαλε,καθε βραδυ ειναι στα μπουζουκια,πολυ ακριβος κτλ) και οι αλλοι μισοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βαφτιζουν γαυρο οποιον εχει αντιθετη αποψη με τον τιγρη(κατι που θυμιζει υπαλληλους της θυρας Λ7)..Ολοι πρεπει να αφησουμε το σπιτι και τον καναπε και να παμε γηπεδο(ολοι ειναι αναγκαιοι) και οσοι αντιδρουνε ή δεν γουσταρουν τον Τζιμπουρ,τον Μπαγεβιτς,τον Κρισαντους κτλ,ας μην τους χειροκροτουνε κι ας μην φωναζουν το ονομα τους αλλα να σκεφτουνε οτι τα γκολ μετρανε υπερ της ΑΕΚ και οχι ατομικα...Πρωταθλημα,κυπελλο και γηπεδο
FILE JOHN ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ , EINAI ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ . ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ .Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ :... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
1)ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ
2)ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ,ΦΑΛΚΑΟ,ΖΗΚΟ Κ.Τ.Λ
φιλε μου μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα...ειπα να γινεται κριτικη,γιατι δεν ειμαστε αβουλα οντα και εχουμε ο καθενας την αποψη του,ειτε συμφωνουν οι αλλοι ειτε οχι...ασφαλως και δεν κανω μαθηματα αεκτζηδικης νοοτροπιας και ζητω συγνωμη αν βγαινει κατι τετοιο...αλλα δεν μου φαινεται σωστο το οποιος δεν συμφωνει σε κατι να βαφτιζεται γαυρος και να μπαινει το ΑΕΚομετρο.Οπως λεω στην αρχη σιγουρα η διοικηση και ο προπονητης ξερει καλυτερα.Οσο αφαρα τον Ροναλντινιο και καθε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ροναλντινιο,αν μπορουσε να ερθει ...εγω προσωπικα θα τον ηθελα με χιλια...εσυ απ'οτι φαινεται οχι...οκ...δεν εχω εγω δικιο και εσυ λαθος...εχουμε διαφορετικες αποψεις...και ο Τζιμπουρ για πολλους ειναι πρωην ποδοσφαιριστης,για καποιους αλλους οχι...ο καιρος θα δειξει...μιλαω παντα φιλικα χωρις καμια προσπαθεια να κανω μαθηματα .Λυπαμαι αν βγαινει κατι τετοιο(δικο μου λαθος), χαιρομαι για την κοσμιοτατη παρατηρηση σου και για το γεγονος οτι δεν με βαφτισες γαυρο
O.K ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ .ΑΛΛΟΥ ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ .
ισχυει αυτο που λες αλλα ισως να χρειαζονται και μεταγραφες εντυπωσιασμου...αρκει να βρεις τον παιχτη που θα θελει να παιξει.πχ.Ριβαλντο,Γκαμαρα
Η καριέρα του Τζιμπούρ στην Ελλάδα:
Εθνικός Αστέρας: 18 ματς, 12 γκολ
Ατρόμητος: 14 ματς, 5 γκολ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πανιώνιος: 47 ματς, 21 γκολ
ΑΕΚ: 72 ματς, 24 γκολ
Ολυμπιακός: 53 ματς, 38 γκολ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΜΙΡΛΑ ,Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΡΕΡ .δεν υπάρχουν τέτοιοι πολλοί ακόμα.
Απο την στιγμη που υπεγραψε πλεον στην ΑΕΚ εχουμε την (λογικη αν δεν κανω λαθος) απαιτηση να παψει πια να κανει follow στο Twitter account του (RafikDjebbour10) τους λογαριασμους:
m/RafikDjebbour10/following για την πληρη λιστα). Θα παρακαλουσαμε τον Ραφικ να το κανει αυτο ΤΑΧΙΣΤΑ.
@OlympiacosNews
@UltrasGate7
@OlympiakosFr... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
@olympiacos_org
@ultrasosfp
@OlympiakosSFP
(δειτε το https://twitter.co
black keys ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ...
φιλε, στειλε αμεσως επωνυμο e-mail στο επισημο σαιτ της ΠΑΕ-ΑΕΚ και στη συνεχεια ενημερωσε και τα αδερφια σου στο αεκ365.
δηλαδη μεχρι στιγμης εχουμε
μπουρ, δεν παμε κ ασχημα.....
Βαργκας-Σιμοες-Τζι
Τιγρη φερε Ροναλντινιο (που γραφεται οτι τον σκεφτεται ο gay) μονο και μονο για να την "σπασεις" του χοντρου!!
Μονο απο τα μπλουζακια θα βγει η μεταγραφη. Ασε που σε "σφυριζουν" αλλιως μετα σε Ελλαδα κ Ευρωπη.
Δεν ειναι μονο για να την σπασει στους γκευ, αλλα...θα απογειωσει τα διαρκειας, ολες οι εφημεριδες του κοσμου θα γραφουν για την ΑΕΚΑΡΑ, θα κανει ΑΠΟΣΒΕΣΗ της μεταγραφης στο πιτς-φυτιλι!!!,.....
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΙΚΆ.
τι θα απογειωθουμε ρε φιλε?πλακα κανεις?μονος του το παιρνει το πρωταθλημα στην Ελλαδα ο Ρονι(με λιγη βοηθεια απο Μακολει)...αν επαιζε τετοιο σεναριο απο τωρα οι αλλοι θα κανανε προετοιμασια για τα playoffs για τη δευτερη θεση...αλλα δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο,εκτος αν ξερετε τιποτα παραπανω
H πλακα ειναι να παει να τον κλεισει σημερα που ο χοντρος ειναι στον εισαγγελεα...αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ κλαιωωωωωω!!!!
Ολοι θυμόμαστε οτι δεν εφυγε απο την ΑΕΚ με τοσο κομψο τροπο ο εν λογω και αναρωτιεμαι δεν υπάρχουν αλλοι παικτες στην αγορά;γιατι να παρουμε εναν παικτη ο οποιος σε οποια ομαδα και αν πηγε ειχε δημιουργησει σορεια προβλημάτων;γιατί τωρα να ειναι διαφορετικός;..θα δούμε λοιπόν....
πω πω αυτός ο Μίλο λίρα 200 αποδείχτηκε μας έχει φέρει κάτι παίκτες δεν ακούγεται πολύ το όνομά του αλλά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα του και μας ετοιμάζει για πρωτάθλημα
Όντως αν και όλοι θα κριθούν στο γήπεδο
Μού αρέσει πάντως που όλοι φωτογραφίζονται με φόντο το γήπεδο, η πλάκα θα είναι να μην γίνει ή να γίνει το 2020 όπως πάει και να βγάζουμε φωτογραφίες μέχρι τότε!
Ότι και να λέτε για τον Τζιμπούρ το σίγουρο είναι ότι αν αποδώσει τα αναμενόμενα θα βάλει σίγουρα 10-15 γκόλ. Δοκιμασμένη λύση χωρίς ρίσκο! Καλή κίνηση...
"Μου τηλεφώνησε όμως ο ατζέντης μου κύριος Καζιάνης, ενημερώνοντάς με ότι με θέλει πολύ ο Ολυμπιακός. Ο κύριος Μαρινάκης. Ενας πραγματικός πρόεδρος" ... "Εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου να πάω σε ένα καλύτερο κλαμπ αν φύγω από την ΑΕΚ."
Makhon21 αν δεν σου αρέσει η επιστροφή του κατσε σπιτάκι σου και μην βλέπεις ΑΕΚ.Απλα να σου θυμίσω οτι και ο Ντανιελος κάποτε έφυγε απο την Αεκ για τον gay-auro αλλα τον δέχτηκες.Οποιος δεν τον γουστάρει μην βλέπει ΑΕΚ.Αλλα τι λεω μολις θα αρχίσει να τα παστελωνει σε γαύρο και βαζελακια όλοι Θέο θα τον κανετε.
αγαπητε συνοδηπόρε, στον δρόμο που λέγεται ΑΕΚ, ολοι εχουμε δικαίωμα, στην κριτική και αν θες και αποψη ακομα, γιατι και εμεις, πληρώνουμαι εδω και παμπολλα χρονια με διαρκείας, σε ολα τα γήπεδα που μας εχουν παει, δεν σημαινει μια αρνητικη κριτική οτι δεν αγαπάμε την ομάδα μας, απλα η ενσταση ειναι οτι εφυγε απο την ΑΕΚ με οχι και τόσο κομψό τρόπο, και σε οποια ομάδα και αν πήγε, ειχε δημιουργήση πάμπολλα προβλήματα, γιατι οχι και τώρα να μην το ξανακάνει...θέλουμε παικτες που να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ματώνουν για την ΑΕΚ μας και όχι να την ματώνουν.
Ξεκολλάτε λίγο με τα αν δεν σου αρεσει κατσε σπιτι σου, ή μη βλέπεις ΑΕΚ.........
Το ότι διαφωνούμε με ορισμένες κινήσεις της διοίκησης δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε την ΑΕΚ ούτε ότι την αγαπάτε περισσότερο απο μας
Εχει αδικο οτι ο χοντρος ηταν πραγματικος προεδρος και οχι σαν τον Αγαμιδη που δεν ειχε να πληρωσει ουτε τα μπουκαλια με το νερο για τον παγκο? δεν ηταν τοτε καλυτερο κλαμπ, με διοικηση, λεφτα, ιδιοκτητο γηπεδο, ιδιοκτητο προπονητικο, εξοδο σε CL κλπ κλπ?
Ενταξει δεν λεω. Τον γαυρο ολοι τον σιχαινομαστε, αλλα ας μην κλεινουμε τα ματια στην πραγματικοτητα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εξ αλλου οι ποδοσφαιριστες σαν επαγγελματιες, εχουν ολα κι ολα 6-7 "καλα" χρονακια (23-30) για να μαζεψουν το χοντρο χρημα. Μετα παπαλα.
Φαντασου λοιπον να μην εφευγε ποτε απο την ΑΕΚ (λες και γεννηθηκε στα σπλαχνα της). Ο πρωτος του μισθος θα ηταν προπερσυ στην Γ και αυτος θα ηταν 1500 το μηνα.
Και με τους "αμετοχους" που ειχαμε, δεν εφυγε μονο αυτος. Εφυγαν ΟΛΟΙ και αν δεν εφυγαν μονοι τους λογω πεινας, τους εδιωξαν αυτοι (βλ.Γεωργεας).
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ.ΓΑΥΡΑΚΟ Ε ΓΑΥΡΑΚΟ.
Ο Τζιμπούρ το πάλεψε να γυρίσει στην ΑΕΚ της Β Εθνικής. Νομίζω δείχνει ειλικρίνεια απέναντί μας.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ .Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΑΥΤΟΣ ; ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ -ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .ΘΑ ΤΑ ΖΥΓΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ . ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΔΑΜΙΔΗ -ΜΙΚΥ -ΜΑΟΥΣ .
Αδερφέ, τα θυμάμαι αυτά, και ας κάνουν κάποιοι λες και δεν τα ξανα-άκουσαν. Αν βγάλει από το archive το άρθρο της υπογραφής του Τζιμπούρ στον ΟΣΦΠ το ΑΕΚ365, κάποιοι θα κάνουν τρελές κωλοτούμπες. Τέλος πάντων, αφού υπέγραψε ο "τρομοκράτης" ας σταματήσουμε την μίρλα, και ας στηρίξουμε την ομάδα. Πρώτος εγώ σιχαίνομαι αυτόν που δήθεν είχε ρήτρα να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα και αν θυμάσαι, ο ίδιος ο ατζέντης του τον απέλυσε από πελάτη του γιατί ο "τρομοκράτης" δεν κράτησε τον λόγο του και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φέρθηκε μπαμπέσικα. Άλλα όπως είπα, ας σταματήσουμε την μίρλα, ας ελπίσουμε να περάσει και να μην ακουμπήσει, να είναι αλλαγή και του χρόνου τέτοια εποχή να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και αυτός να φύγει ως ελεύθερος...
Φιλοι της ομαδας σαν εσενα μας κρατανε πισω μεσα στην μιζερια σταματηστε πια πραγματικα σας παρακαλω... κοιταξτε το καλο της ομαδας...
Η αληθεια πολλες φορες ειναι πικρη,αλλα παντα πρεπει να λεγεται.Τα γεγονοτα καταγραφονται και δεν πρεπει να ξεχνιουνται και αυτο γιατι χρειαζεται να γινετε οδηγος για τους νεους παικτες.
Φίλε.. αυτά λέγονται "πληρωμένες δηλώσεις" ..απλά δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο σε αυτές τις περιπτώσεις. ;)
Αγορι ειναι πολυ άσχημη φαρα η μανατζερ...Ο πελατης θα πει οτι θελει να ακουσει ο εκάστοτε προεδρος και φίλαθλος....Τωρα ειναι στην αεκ και δουλεψει γι αυτην...Χρειαζεται σε μια ομαδα πρωταθλητισμου να εχει πολλα εργαλεια...και αυτος ειναι καλος παίχτης..
στον γαυρο που αγοραζεις τα διαβασες αυτα? δεν λεω πως δεν τα ειπε αλλα ψαχνεστε να ριχνετε χολη και λασπη σε καθε τι καλο που παει να γινει στην ομαδα μας ... και οπως βλεπεις φιλαρακι εισαι σαν την μυγα μες το γαλα....
Και τι ηθελες να πει τοτε... ''Εφυγα απο την μεγαλη ΑΕΚ για να δοκιμασω την τυχη μου σε εναν μικροτερο συλλογο''. Αυτα του ειπαν να πει αυτα ειπε. Οπως και τωρα λεει τα αντιθετα . Ο καθε Τζιμπουρ οχι μονο αυτος.
Καλως ηρθε, σιδερενιος και με πολλα γκολ.
Τρομοκρατικο επιθετικο διδυμο Αλγερινου με "Αραβα"!!! Τρεμε χοντρε!!!
Παμε για ενισχυση της αμυνας τωρα και ΦΟΥΛ για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
...και ασε τους αλλους να παιρνουν Γιαννιωτα και Μεξες....
Μια χαρά!Ας στηρίξουμε την ομάδα και μην ανησυχείτε καθόλου.Καλύτερος δικαστής από τον ρημάδι τον χρόνο δεν υπάρχει..Πάντως από τα γκολ του στην Κύπρο φέτος που είδα,μια χαρά το έχει ακόμα και αν εξαιρέσεις τον Μπέργκ δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος καλύτερος από τον Ραφικ στην Λίγδα...
κάτι άκουσα ότι έγινε πρόταση και στον Μαύρο . Αληθεύει ? Τον θέλω σαν τρελός στην ομάδα
ετσι εμεις να κανουμε μεταγραφες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ και να γουσταρουμε και ασε τους αλλους να τρεχουν στα δικαστηρια....Σιδεροκεφαλος και ελπιζουμε να εχεις γεματο το μπαζουκα ρφικ!
Δικαιώθηκα με Τζιμπούρ. Τον ήθελα στην ΑΕΚ.Δε θα βρεις παίκτη με τα προσόντα του. Και τον πήρε σε καλή τιμή. Όσοι δεν τον γουστάρετε είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξετε γνώμη. Και η τελευταία του χρονιά ήταν καλή στην Κύπρο. Τολμώ να πω ότι δεν χρειάζεται άλλο σέντερ φορ εφόσον παίζει 4-5-1. Υπάρχει και ο Αραβίδης. Υπάρχει και ο Κρισάντους αν και για μένα πρέπει να πάρει μπούλο και να πάρει κάποιον στη θέση του. Αποθεραπεύεται και ο Μπρέσεβιτς. Ας δώσει τα λεφτα σε ένα εξτρέμ που να παιζει και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεξιά και αριστερά. Για αριστερό μπακ μήπως γνωρίζει κάποιο αν ο Ρατς του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος? Αν ναι μη το σκέπτεστε πολύ.
Χρειάζεται ένας ακόμη. Ο Χρυσανθος ειναι στοίχημα και ο Αραβίδης δεν ειναι φορ. Στο άκρο και να συγκλίνει, εκεί πιστεύω ότι αποδίδει καλύτερα. Για πρωταθλητισμό χρειάζεσαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το εύκολο γκολ και ο Τζιμπούρ δε σου φτάνει για ολόκληρο το πρωτάθλημα.
Υ. Γ. Οποιος δεν θέλει τον Αλγερινό ειναι επιεικώς αμπαλος...
αδερφε...παιχτικα ΟΛΟΙ θελουν τον Τζιμπουρ.Αλλα επειδη η ΑΕΚ εχει τα καλυτερα αποδυτηρια.Οι παιχτες ειναι ολοι μια παρεα ενωμενη και ο Τζιμπουρ ειναι ικανος να τα κανει μπαχαλο.Βεβαια τωρα υπαρχει ο Τιγρης και οχι ο αδραχμιδης.Και μεσα σε ολα αυτα θα πρεπει να θυμομαστε τις δηλωσεις που εκανε οταν πηγε στους ακατανομαστους.
ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ(ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙ) Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΑΠΛΑ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΟΥΝ (ΚΑΙ) ΑΥΤΟΙ.
Ποιοσ Μπρεσεβιτς ρε φιλε, πας καλα? Καλος, χρυσος, φιλοτιμος αλλα δεν κανει για μεγαλα πραγματα. ποσο μαλλον μετα απο τετοιους τραυματισμους... Θελει ενα βαρβατο επιθετικο ακομα, μην τρελαθουμε...
νομιζω ο Ρατς εχει συμβολαιο και δεν περνει και καθολου λιγα. Προσωπικα ο Φιγκεροα μου εχει καρφωθει πολυ καλα για τα αριστερα. Παιζει και στοπερ και ειναι και ακουραστο σκυλι. Ο Ρατς ειναι σκασμενος απο τα συνεχομενα παιχνιδια περσυ με τον ΠΑΟΚ και με την Εθνικη Ρουμανιας. Αλλα ειναι πολυ καλος παικτης αν ειναι ξεκουραστος και εμπειρος.
Γεια σας από τον Καναδά. AEKARA για πάντα!
e.com/watch?v=14pct-C3wVQ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εδώ είναι ένα βίντεο από τον Vargas βάζοντας ένα γκολ και assist στη μοναδική νίκη της Βενεζουέλα απέναντι την Βραζιλία σε όλη την ιστορία! https://www.youtub
Υ.Γ. Συγγνώμη για τα ελληνικά μου, χρησιμοποιώ το Google translate χαχα
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ
70000 κόσμος που γέμισε ένα ΟΑΚΑ ,όταν ο μόνιμος πρωταθλητής είχε δραματικά άδειες τις εξέδρες στο Φάληρο για μια ολόκληρη χρονιά που δεν κατάφερε να το γεμίσει ούτε στα ντέρμπυ εκτός από 2-3 Ευρωπαικά παιχνίδια, ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΡΙΣΚΟΥ..??Διότι να μην ξεχνιώμαστε μέχρι σήμερα εδώ και 2 χρόνια η ομάδα είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ...!!!!Στο ματς του ΟΑΚΑ με τον γαύρο νομίζω ότι έγινε απόσβεση και των δύο ετών της Γ'και Β΄.Βέβαια από το 1960 που παρακολουθώ ποδόσφαιρο 2 μόνο ανθρώπους θυμάμαι που τά έδωσαν όλα για την ομάδα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ έτσι για την τρέλλα τους και τη δόξα,και ΑΠΕΙΡΟΥΣ που οικονόμησαν.Ο ένας ήταν ο Σταματελάτος του Πανιωνίου που πήγε φυλακή για την ομάδα του κι ο άλλος ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ..!!!Σήμερα δίνεται η ευκαιρία και σε κάποιον άλλον να συνδέσει το όνομα του με την ένδοξη ιστορία του συλλόγου κάνοντας το ΓΗΠΕΔΟ σε πρώτη φάση και βγάζοντας την ΑΕΚ από τον λήθαργο των τελευταίων 23 ετών βάζοντας το όνομα του δίπλα σε αυτό του ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ ...!!!ΠΡΟΕΔΡΕ μπορείς να γράψεις ιστορία,εξάλλου πέρασες τόσα και τόσα από φτωχόπαιδο που ήσουν ,τώρα στο τέλος τι μένει...?? Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ, σε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......!!!!!!!!!!!!!
Από αυτόν τον παίκτη είναι η λύσσα με την οποία προσπαθούσε να ταπεινώσει την ΑΕΚ όταν ασελγούσε στο πτώμα της.Μακάρι να ήταν επίδειξη επαγγελματισμού μόνο αλλά έβλεπα και πανηγύρια στα γκολ του εναντίονβ μας...!!!Το ταμπεραμέντο ,η ιδιοσυγκρασία του,το πάθος του ??
Την πρώτη φορά τον πληρώσαμε ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ χωρίς να κάνουμε απόσβεση..!!!Με γνώμονα το ότι οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφές ανέκαθεν ανακοινώνονται ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ για λόγους εντυπώσεων τουλάχιστον ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ αυτή τη φορά τα χρήματα για αυτόν τον παίκτη να πιάσουν τόπο με τη λογική του best vallue for money..!!!Όμως χωρίς να αλλάζει η ισορροπία στα αποδυτήρια που είναι πολύ σημαντικό πράμμα ,την ομάδα και της αξίζει και της αρμόζουν τουλάχιστον 2-3 μεταγραφές του εκατομμυρίου.Πάντα πρώτος στόχος για τη θυσία της Γ' και Β' Εθνικής για να μην ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ είναι το ΓΗΠΕΔΟΟΟΟ,και μετά η δημιουργία μιας ομάδας που επιτέλους μετά από 23 χρόνια θα χτυπήσει το πρωτάθλημα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας ,εκτός 2 εξαιρέσεων κατά την περίοδο Ντέμη...!!!Και τέτοιους παίκτες δεν είδαμε ακόμα.Με έναν λαό διψασμένο για τίτλους και νίκες που προέρχεται από μια περιπέτεια τόσο μεγάλη θα ήταν άραγε μεγάλο το ρίσκο ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΙΤΙΜΕ το να πάρει η ΑΕΚ 2-3 παίκτες του εκατομυρρίου..??
Τρομερή κίνηση του Βάργκας ,μακάρι να έχει διάρκεια ο παίκτης που έδειξε ότι δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα αστέρια των μυρρίων της Κολομβίας,αλλά με λαχεία θα τη βγάλουμε..?? Ο ΠΑΟ έκανε την κίνηση του πήρε τον Εσιέν,εμείς θέλουμε 2-3 τέτοιους πρωτοκλασάτους παίκτες,θά κάνουμε κίνηση..??Η θα αρκεστούμε σε λύσεις τύπου Τζιμπούρ..??Από τον οποίον ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε στα 32 του καθώς προέρχεται και από το Κυπριακό πρωτάθλημα...!!!!!
ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ!!!!!ΤΖΙΜΠΟΥΡ???ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΕ...........
@@@@@@ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΕ @@@@@@
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 10 ΓΚΟΛ ΜΙΝΙΜΟΥΜ.
Δεν περιμενα ποτε να κανω like σε comment σου
Μονο οτι απερριψε CL και τον Αποελ που ειχε σιγουρο συμβολαιο, δειχνει οτι την ΑΕΚ την εχει στην καρδια του!
Απλά του δώσαμε καλύτερο συμβόλαιο, σιγά μην κοιμόταν και με αφίσα του Μαύρου στο δωμάτιό του
Μπορεις αληθεια να μη χαρεις απο μια τετοια μεταγραφαρα? Μπραβο ρε τιγρη. Δωσε χολη!!!! Ηδη με Τζιμπουρ, Σιμοες και Βαργκας ειμαστε αλλο επιπεδο. Με 4-5 ακομα γινομαστε ΑΧΤΥΠΗΤΟΙ. Μακαρι να ερθει και ο Καλα... Παντως πιστευω να μας δικαιωσει ο τρομοκρατης γιατι μας κερασε πολλα πικρα ποτηρια και στις μερες μας υπερισχυει ο επαγγελματισμος! Επομενως ας ριξει τα ζητουμενα τεμαχια στον γαυρο και να τα πανηγυρισει εξαλλα μπροστα στο πεταλο τους. ΜΟΝΟ τοτε θα τον παραδεχτω, οχι ως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παικτη (παιχταρας) αλλα ως προς την επιμονη επιστροφη του..... ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..!!!! ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
"Είμαι υπερήφανος για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω με τη φανέλα της στην ελίτ του Champions League". Μπράβο ρε Ραφίκ αυτά πρέπει να δηλώνει ο κάθε παίκτης που έρχεται εδώ. Φτιάξε μας!!
ΠΡΩΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝ.
Σ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΨΗΣΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΗΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΥΓΕ ΟΜΩΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Ο K@ΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΣ, ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ
Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ, ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ... ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΤΣΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ?
ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝ ΝΥΧΤΙ...
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.
EM ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦOP. ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Σ'ΑYΤΕΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ AKOMA ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛA ΜΠΑΜ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 75' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ ΦOP ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ? Ο "ΚΑΤΣΟΥΡ"?...
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
Άνοιξε ο δρόμος για Κατσουράνη και Κώστα Μανωλά.Ελπίζω να μας διαψεύσει.Αλλά αν όχι ένας χρόνος είναι θα περάσει.
Κρίμα...
Εγω δεν τον ήθελα πίσω !!!!!!
Επομένως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του δώσω μια δεύτερη ευκαρία και θα τον κρίνω μετά 6 μήνες.
Ελπίζω πραγματικά να έχετε δίκιο όλοι οι υπόλοιποι.
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ, ΠΑΙΚΤΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!
ΔΙΚΗΓΟΡΕ,ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ.Ο ΡΑΦΙΚ ΕΙΠΕ "ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΘΕΤΩ".ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 70% ΑΠ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.
ΟΥΣΤ ΡΕ!!! Τωρα οποιος ειναι κατα του τζιμπουρ ειναι καυ γαυρος οκ.ΑΕΚαρες πολυ ευκολα ξεχνατε τη λυσσα του για γκολ στη ντροπιαστικη ηττα στο τηγανι η και τις δηλωσεις του οταν εφυγε.Μπραβο προεδρε εκανες το ΜΠΑΜ στην επιθεση
Καλώς όρισες τσιμπούρι
Είθε να οδηγήσεις το χοντρό γκάκστερ σε μόνιμο ραμαζάνι
Καλως ήλθες στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και καλά μυαλά εύχομαι και φυσικά πολλά γκολ.
Υγ.:Ενός λεπτού σιγή γι αυτούς που κράζουν τον Μπάγεβιτς και υποδεχο ται με διθυραμβικά σχόλια τον Τζιμπούρ!
δεν σε ηθελα αλλα για το καλο της ΑΕΚΑΡΑΣ θα το δεχτω..
ΥΓ. οκ για τα λεφτα ηρθες αλλα χαμογελα λιγο, δεν σου φαγαν το μπιφτεκι.. αντε καλοριζικος και γλεντα την γαβριελα!
To oneiro egine pragmatikotita epitelous.Pote mou den ithela na figei o djebbour,eidika na paei ston osfp.vevaia kai emeis den tou ferthikame kala ,alla ithela na meinei panta.oloi diarkeias gia tin paiktara mas
Το γιατί έφυγε τότε ο Τζιμπούρ, ας μας πει ο αδαμιδης, που άφησε Τζιμπούρ μανωλα σε μια νύχτα μέσα. . . Ο Τζιμπούρ τι να έλεγε? Όχι στα λεφτά στο cl και στο πρωτάθλημα??? Μόνο και μόνο που γούσταρε τόσο πολύ να έρθει Εγώ τον γουστάρω Ποιο πολύ!!!
Α και κάτι άλλο αποδεδειγμένο από τη ζωή, οι Αλήτες είναι τα καλύτερα παιδιά και οι μεγαλύτεροι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μάγκες!!
μαγκες εγω προσωπικα τον ηθελα,αλλα ετσι κι αλλιως εφοσον ηρθε στην ομαδα πρεπει ολοι να αποδεχτουμε γιατι η αεκ ειναι ιδεα και δεν πρεπει να μενουμε σε προσωπα και διχονοιες...αεκ για παντα
ΕΒΙΒΑΑΑΑΑΑ οπως λεει και μια ψυχη
Καλωσορισες once again terrorist. Δεν ξερω αν με Αραβα και Χρυσανθο ειμαστε καλυμμενοι επιθετικα.
Καλωσορισες once again terrorist. Δεν ξερω αν με Αραβα και Χρυσανθο ειμαστε καλυμμενοι επιθετικα.
Ελα ρε τρομοκρατη παιχταρα !... Παστελωσε τα και σηκωσε φετος την κουπα με την ΑΕΚΑΡΑ μας !!
Μακάρι να βάλει 30 γκολ και να κάνουμε όλοι κωλοτούμπα, αλλά ρε παιδιά μόνο εμένα δεν μου κάθεται καλά η φωτογραφία?
Σωστα λιγο make up ρε παιδι μου , τι μαυροι κυκλοι ειναι αυτοι ?
Εχουμε λοιπον 5+1 μεταγραφες αυτη την στιγμη (+1 ο Ανδρεοπουλος που εχει μεινει στασιμη η περιπτωση του παρα την συμφωνια με τον παικτη). Θελουμε τερματοφυλακα,αριστερο μπακ, στοπερ ενα η δυο, δεξι εξτρεμ η αριστερο αν γινει κανα θαυμα με Πετραν και γυρισει πιο νωρις αφου παιζει και ο Βαργκας δεξια και ο Πλατελλας ).μινιμουμ αλλες 4 μεταγραφες ενδεκαδας. Εγω πιστευω οτι θα ερθει και αριστερο εξτρεμ και δευτερο στοπερ ακομα και αν ειναι για παγκο. Απο εκει και περα μετα τον Ιουλιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα φανει αν η ομαδα θελει εναν ακομα φορ η ο Κρισαντους θα αλλαξει προσωπο μεσα απο τα φιλικα κλπ. Ο Μπρεσεβιτς δεν νομιζω οτι θα μεινει και αν μεινει δεν θα παιξει δυστυχως. Αρα ο Τζιμπουρ μενει και ο Αραβιδης που ειναι οι μονοι σιγουροι. Παμε πολυ καλα για 18 Ιουνιου μαγκες!
ειμαι πολυ χαρουμενος που επεστρεψε και το θεωρω ενα ακομα πληγμα για τους γαυρους. ειμαι σιγουρος πως τους πονεσε πολυ αυτη η μεταγραφη... ΚΑΛΩΣ ηρθες παιχταραααααααααα
Για μένα η καλύτερη ανακοίνωση που έχεις να κανείς είναι μέσα στο γήπεδο, από τη στιγμή που έγινες παίκτης της ομάδας σε στηρίζουμε όλοι και περιμένουμε από εσένα να μας αποστομώνεις με τiς γκολάρες σου!!! Τόσο απλά!!!
Εγω τα ειχα πει.Ειχε κλεισει εδω και μια βδομαδα.το ηξερα.απλα δεν ειχε υπογραψει.
Το οτι ειναι παιχταρας για την ελλαδα δεν το συζηταμε.Εγω τον παω με χιλια.τα ιδια δεν τον παιρνει να κανει.τωρα εχοθμε Μελ. Οποιος δεν το θελει να αλλαξει ομαδα!Μην τυχον και πανηγυρισετε κανα γκολ του!
Αν δεν κάνει τα τρελά του είναι σούπερ μεταγραφή που αφήνει παράθυρο και για έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής (ακριβή μεταγραφή δηλαδή). Τώρα τα γύρισα σπίτι, ΑΕΚάρα κτλπ άστα καλύτερα Ραφίκ. Παίξε τη μπάλα σου, παίξε καλά και είμαστε ΟΚ. Τις σάλτσες άστες όμως. Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια.
Υγεία και να είσαι συγκεντρωμένος .Φέτος θα είναι η αποδοτικότερη χρονιά σου.Μας χρωστάς πολλά ,παμε να το σηκώσουμε
Καλώς όρισες παιχταρά μου!!!!Παιδιά απο την στιγμή που είναι μέλος της οικογένειας μας πρέπει να τον χειροκροτάμε.ΑΕΚ ΕΒΙΒΑ ΤΗ SUPERLEAGUE ΠΗΔ@!
thelw hat trick sto tigani !!!!!
Καλώς όρισες Ραφίκ!Πάμε για πρωτάθλημα!
Ούτε και εγώ τον ήθελα αλλά τον πειραμε τώρα... Καλώς ήρθε και ας κάνει την δουλειά τού καλά..!! Δεν είμαι ούτε Τζιμπούρ ούτε τίγρης.. Α.Ε.Κ είμαι και θέλω την Α.Ε.Κ εκεί που πρέπει 1η!!! καθρευτης το γηπεδοο!!!! ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑ, ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΙΧΟΝΟΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΑΑΑΑΑΑ
ωχ!!! αρχίσαμε τις δηλώσεις...
Κανε τα ΠΑΝΤΑ για το πρωταθλημα . Σε πιστευουμε.
Αρκει να μν τρως παλι κρανες..
Πρωτάθλημα θα πάρουμε όλους θα τους τρελάνουμε !!!!!!!!!!!!
Έλα ρε παιχταρά μου!!
Καλώς όρισες σπίτι σου! Σε περιμέναμε! Εδώ ανήκεις!
Ετσι μπραβο παμε δυνατα να τα παρουμε ολα ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
παμε ρε τζιμπουρ!