Στα χέρια της ΑΕΚ βρίσκεται από τη Δευτέρα (15/6) η απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει απόλυτα την Ένωση και το γήπεδό της. Η ΑΕΚ παρέλαβε σήμερα καθαρογραμμένη την απόφαση που απορρίπτει τις δύο προσφυγές που είχαν καταθέσει εις βάρος του γηπέδου της και τώρα περιμένει από το ΥΠΑΠΕΝ να πράξει τα δέοντα…
Η ΑΕΚ έχοντας και την απόφαση του ΣτΕ στα χέρια της πλέον, συμπληρώνει τον φάκελο τον οποίο θα καταφέρει στο υπουργείο και ο υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης καλείται άμεσα να θέση προς διαβούλευση την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 45 ημέρες και έπειτα η έκδοση της οικονομικής άδειας που θα οδηγήσει τη Φιλαδέλφεια σε εργοτάξιο θα είναι προ των πυλών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

παρτε την αδεια και θα ερθουμε εμεις οι τρελαμενοι και θα βαζουμε ενα ενα τουβλο τουβλο μεχρι να χτιστει το παλατι μας!
Ναι φιλε εκεινες τις μερες ,τους μηνες..το δάκρυ συγκίνησης θα τρεχει απο ολους μας...ειδικα για εμας τους παλιους οπου ζησαμε τους αγωνες κ κλιμα στην Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!
Πιστευω οτι αν βγουμε απο την Ευρωπη, επενδυσεις και γηπεδα ακυρονονται..
Αλλα και τα 20 μυρια απο την περιφερια που θα τα βρουν να μας τα δωσουν ,
που πρακτικα εχουν στραγγιξει τα παντα?..
Εχουμε δρομο ακομα, αλλα μεχρι τωρα προχωραμε καλα!!
Γιατί παραπονιέσαι ρε φίλε. Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με οικοδομικές άδειες ή πολεοδομικά ζητήματα . Να ξέρεις ότι μια απόφαση του ΣΤΕ για να καθαρογραφεί χρειάζεται περίπου 6 μήνες και βάλε . Εδώ μιλάμε ότι καθαρογράφτηκε σε χρόνο dt !!! Οπότε πάλι κερδισμένοι είμαστε από πλευράς χρόνου μετά από την πορεία που πήρε το θέμα . Και πάλι γρήγορα κινούνται οι διαδικασίες . Συνάρρωστοι τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!
Όταν το ποιο επίσημο έγγραφο που εχεις ασχοληθεί στη ζωή σου , είναι οι πανελλήνιες, λογικό είναι να μην αντιλαμβάνεται κάποιος ,τι σημαίνει να παίρνω απόφαση του ΣτΕ σε μια εβδομάδα.
Παιδια το χω ξαναπει το γηπεδο με αυτον τον τροπο(Δικεφαλος ΑΕ) δεν μπορει να γινει γιατι ο χωρος στη νφ ειχε παραχωρηθει στην ερασιτεχνικη για να την χρησιμοποιει αυτη και οχι αλλη εταιρια. Αν θελουμε γηπεδο εκει(κ γω εκει θελω) να αφησει τον οπαπ ο μελισσαν κ να αναλαβει την ΑΕΚ αυτοπροσωπως.
Αυτό το πράγμα που πετάει ο καθένας οτι του κατέβει με ξεπερνά ως άνθρωπο
Γραψε στο γκουγκλ αυτα που αναφερω παραπανω και θα παρεις τις απαντησεις σου, πρωτα ομως βγαλε τα οπαδικα γυαλια
Ο μόνος όρος για τον συγκεκριμένο χώρο είναι πως ότι χτιστεί θα πρέπει να ανήκει στον Ερασιτέχνη, αφού σε αυτόν ανήκει και η έκταση.
Αυτό και θα γίνει φίλε μου. Ιδιοκτήτης θα είναι ο Ερασιτέχνης και ενοικιαστής θα είναι η ΠΑΕ, η οποία θα παραχωρεί το νόμιμο 10% των εισπράξεων στον Ερασιτέχνη και ένα μέρος από τα υπόλοιπα έσοδα στην εταιρεία που θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση του γηπέδου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όλα νόμιμα θα είναι, δε χρειάζεται να ανησυχείς για αυτά.
Ενοικιαση 49 χρονων ακουγεται αλλα αποτι ξερω ειναι παρανομο αυτο...
Καλα φιλαρακο....οταν ο Τιγρης θα κοβει την κορδελα με τον Πατριαρχη εσυ ελα να βγαλεις φωτογραφιες για να το θυμασαι....
Εχω βγαλει διαρκειας Γ,Β,Α ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ !! Τα λεω αυτα διοτι ολοι οι Αεκαρες θα ερθουν να βγαλουν διαρκειας τοτε...οπως ηδη απο φετος καποιοι....αλλα ειναι αργα ! ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ και ολοι μας...εμεις ημασταν λαλακες που βλεπαμε τα χωρια και τα προπληρωναμε ???
Ρε φωστηρα,καλα εκανες και πηρες διαρκειας στην Γ και στη Β,αλλα τι εννοεις ειναι αργα να παρουμε διαρκειας οσοι θελουμε τωρα;Δεν προκειται να σου κλεψω τη θεση ρε μοιρη,τι φοβασαι;Ακου ειναι αργα...ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ.ΓΚΕΓΚΕ????... ΣΥΝΕΧΕΙΑΙΣΕΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΛΟ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΚ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 400€ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΛΟΓΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ 600€ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΟΔΕΨΩ ΑΛΛΑ 200€ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΑΠΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΖΕΤΕ.ΠΑΕΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ.
Υ.Γ Μη νομιζεις οτι δε διαβασα αυτα που εγραψες κατω απο το σχολιο μου στο αρθρο με τα διαρκειας.ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ 18,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ,ΟΠΟΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΒΡΕΞΕΙ-ΧΙΟΝ
Καλα εσυ κλαιγεσαι κ δν εχεις παρειδιαρκειας ποτε στη ζωη σου..μπασκετ ποδοσφαιρο βολλευ δμ ηταν παντου ακριβα..κ επειδη εχουμε κ μια κουβεντα απο χθες οτι κ καλα δν ειχες διαρκειας επειδη ησουν ανηλικος...η ΑΕΚ ειχε κ εφηβικα διαρκειας περυσι σε πολυ καλη τιμη...κ στο λεω οχι για να στο παιξω λεφτας αλλα επειδη εισαι παραμυθας κ οτι κ καλα περυσι δν εχασες ματς με εισητηριο!!!!! Θα σε συμφερε τοτε διαρκειας..προτεραιοτητα οι παλιοι κατοχοι ..αυτο ειναι το σωστο κ αυτο θα γινει...ΑΕΚΑΡΑ κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε β,γ ...στην α κ με τιγρη θα εμφανιστειτε ολοι ξαφνικα!!!!
Ρε φιλε εσυ δεν εχεις καταλαβει κατι !!! Μπορει απ την πλευρα σου να εχεις δικιο ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!! ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.
Τι λες μωρε γραφε καθαρα..εισαι μικρος 18 αλλα ομως μην λες οτι θες...οσο πιο πριν παιρνει οαλλος διαρκειας λεγεται παλιος κατοχος κ ειναι λογικο αυτο που ζηταμε ολοι ! Εκπτωση στις τιμες ή ιδιες τιμες2..οσο για το γηπεδο καλα εκανε η προτεραιοτητα διοτι τοτε δεν μπορουμε παλιοι νεοι στην ιδια σειρα για την Αγια Σοφια...??Μιλα σωστα γιατι εσυ μπορει να εισαι μικρος αλλα ολοι εμεις δεν ειμαστε και να εχεις καποιο σεβασμο και να αφηνεις τους χαρακτηρισμους οπου πρωτος αμολας..δεν θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξανναασχοληθω μαζι σου με ενα 18χρονο. Καλη συνεχεια φιλε!
Τα έργα θα αρχίσουν το φθινόπωρο. Οι διαδικασίες για ένα τέτοιου μεγέθους έργο είναι χρονοβόρες. Στην περίπτωση της ΑΕΚ έχουν τρέξει δεδομένων των συνθηκών ( εκλογές κτλ). Μην απογοητεύεστε και μην αμφιβάλλετε, το γήπεδο θα γίνει.
Ας αρχησουν οποτε θελουν εμεις μεσα θα ειμαστε !!
Όλα αυτά αν δεν χρεωκοπήσει η Ελλάδα ή αν δεν γίνει κανένα 'ατύχημα' όπως λένε....
Καλά όλα αυτά, προχωράνε τα πράγματα, είμαστε χαρούμενοι κτλ. αλλά έχει χαθεί λιγουλάκι η εμπιστοσύνη σε αυτά που λέτε, αφού προκύπτουν διαδικασίες για τις οποίες δεν μας είχε ενημερώσει κανείς.
Πχ. η 45ημερη διαβούλευση για την περιβαλλοντική αδειοδότηση δεν αναφέρθηκε ποτέ και από κανένα. Ποιος ξέρει όταν δοθεί κι αυτή τι άλλο θα χρειαστεί.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ξέρω ότι θέλετε να κρατάτε τον κόσμο σε ενδιαφέρον για μια διαδικασία που είναι μακρυα, βαρετή και αργή, αλλά χάνεται η εμπιστοσύνη.
Τέλοσπαντων, ξέρω ότι αργά ή γρήγορα η γηπεδάρα θα γίνει.
Φιλε καποιοι κατα καιρους ρωταγαμε τι γινεται με τη περιβαντολλογικη μελετη και τη διαβουλευση αλλα απαντηση δεν παίρναμε.. να φανταστεις παντως οτι η διαδικασια της διαβουλευσης ειχε ξεκινησει επι μανιατη στη προηγουμενη βουλη.. υπολόγισε ποσο μας εχει παει πισω αυτη η ιστορια με την αλλαγη της πολιτικης ηγεσιας και να βρει τη περπατησια της.. Τελος παντων οταν εχεις τους παντες απεναντι δε μπορεις να κανεις και τιποτα περα απο υπομονη και εχοντας μοναδικο στηριγμα τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νομιμότητα..
και έπειτα η έκδοση της οικονομικής άδειας που θα οδηγήσει τη Φιλαδέλφεια σε εργοτάξιο θα είναι προ των πυλών.
Σεπτέμβρη ξεκινάνε οι μπουλντόζες, εκτός και αν έχουμε πάλι εκλογές μέχρι τότε.
45 μέρες τι θα κάνετε ρε λεβέντες τον μακαρίτη θα κλαίτε!
Έλεος ρε με τις άδειες και τις διαδικασίες,στο φεγγάρι να το χτίζαμε λιγότερο χρόνο θα χρειαζόταν.
Ξερεις ποια ειναι η διαδικασια ρε φιλε....;;;;;
Αφου δεν ξερεις τι πετας την ατακα σου και μπριζωνεις τους υπολοιπους;;;;
enosi2121
Φιλαράκο με την ελληνική γραφειοκρατία τα έχω όχι με την διοίκηση και μην ξεχνάς ότι η Αττική γέμισε αυθαίρετα σε μια νύχτα ενώ το δικό μας οικόπεδο που είναι καθ όλα νόμιμο το κλώθουν.
Δυστυχώς πάει για 2016 το πραγμα
Ποιο 2016? για 3016 το βλέπω.
Ωωωχ παει η προτεραιοτητα ανανεωσης τοτε σε διαρκειας για να μπουμε... χαχαχαχαχαχχα
οποιος θελει προταθλημα να πατησει like οποιος θελει γηπεδο να πατησει dislike
AKIRI i erotisi... opios thelli protathlima kipello k gipedo like... opios ine ligos gia na ine AEK simvivazete me liga k mikreni tin omada dislike.... re AEK ise epivalete kathe hrono na kinigas ta panta se ellada
πιο πολυ εννοουσε ο αλλος
Κάθε καλοκαίρι πριν τα διαρκείας τα ίδια. Φτάνει από λόγια. Ούτε εσείς δεν το πιστεύετε ποια.
Ποτε κανένας δεν είχε φτάσει τόσο κοντά απο το όνειρο !!
Αντί να λέμε πάλι καλα που μας πήρε ο τρελό πόντιος που έχει κόντρα κυβέρνηση υπουργούς δημάρχους περιφερειάρχες καθόμαστε κ κραζουμε !!
Κριτική κ βέβαια θα κάνουμε απόψεις βέβαια θα λέμε αλλα μωρε αδερφάκι μου πολύ γκρίνια πολύ γκρίνια !!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όλα δουλεύουν ρολόι κ μερικοί ξεχνάμε γρήγορα !!!
Και οποίος νομίζει οτι ο πόντιος θέλει να ειναι δεύτερος απλά θα τους πω καληνύχτα !!
axaaxaxaxaxaaxaxaxa...............
Αντε επιτελους!!!!Ελπιζω να μην κολλησουμε τωρα στις κωλουπηρεσιες του Ελλαδισταν!!Αν και ειμαστε μαθημενοι πλεον...Ελα να μπουνε και οι μπουλντοζες να γουσταρουμε!ωραιο καλοκαιρι θα περασουμε!Ηρθαμε,μαγκες...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΑΕΚΤΣΗΔΕΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ....Υ.Γ,τα κεφαλαια επιτηδες για να τα προσεξετε.
Αυτη η μεταγραφη ειναι η μεγαλυτερη στο κόσμο. ..αντε να τελειώνουμε κ με τις διαβουλευσεις κ μετα ουτε ο μεσσι δεν θα μας κανει κεφι να ερθει με το ξεκινημα των εργων..υ.γ λιγο υπερβολικος!!
ΓΗΠΟΤΕ!
ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ
Τα χειρότερα πέρασαν, λίγο έμεινε ακόμη ρε παιδιά. Το αργότερο έως το τέλος του χρόνου θα ξεκινήσουν τα έργα.
Ενα γεγονος οπως αυτο του χτισιματος του Ναου μας,,αντι να μας αναπτερωσει,,εφθασε στο σημειο να γινεται ΤΟΣΟ ψυχοφθορο.Αντε και λιγο ακομα και δωστου και αχ βαχ.Και δε μπορει σε ολα να φταινε μονον οι αλλοι.
,πιεστε παντου,,,αυτη η γ@μημενη ουρα δεν λεει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαγωθει με τιποτα!
Φυσικα το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει και δεν ειναι αλλο απ το να την δουμε να σηκωνεται μπροστα στα ματια μας (Αγιά Σοφιά).Κουνηθειτε,
αντε να μπουν οι μπουλντοζες να σουβλησουμε κανενα αρνακι ..........
Εφοσον γινει η διαβούλευση παει καλα (να δουμε ποσους μήνες θα διαρκέσει αυτο το σιριαλ),και εγκριθεί και η οικοδομική άδεια (να δουμε ποσους μήνες θα διαρκέσει ΚΑΙ αυτο) σε πόσο καιρό θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια;Κατι ειχα διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο οτι θέλει 4 μήνες περίπου εαν δεν κάνω λάθος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να είστε σίγουροι πάντως πως του χρόνου τέτοια εποχη ΘΑ αρχιζουμε το χτήσιμο,αν το αρχίσουμε και τότε με το Ελληνικό κρατος που έχουμε μπλέξει
Η αδεια αρχισε να ελεγχεται απο τα μεσα Σεπτεμβριου. Βγαλε 2 μηνες καθυστερησης λογω εκλογων μενουν 7 καθαροι μηνες ελεγχου. Μια αδεια θελει 3-4 μηνες. Υποτιθεται οτι βρισκεται στο τελικο σταδιο και ελειπε το χαρτι του ΣΤΕ. Αν ξαναρχισει απο την αρχη η διαδικασια εκτος απο παραλογο ειναι και πολυ περιεργο.
αν ξεκινησουν τα εργα σε ενα χρονο απο τωρα να ειμαστε ικανοποιημενοι...το τραβαμε απο τα μαλλια και παλι ολο μας καθυστερουν,αν δεν ειχαμε και Μελ δεν θα το καναμε απλα ποτε...αντε ΑΕΚαρα μου ενα βημα ακομα καναμε σημερα και δεν εχουν μεινει πολλα για το ονειρο
Δηλαδη για να καταλαβω αυγοστο ξεκιναμε??? χαχαχαχαχα
45 μέρες=30 Ιουλίου,άντε να δούμε.
Καλά μην περιμένεις να μπουνε μπουλντόζες το καλοκαίρι, στην Ελλάδα είσαι και τέτοια εποχή δεν δουλεύει τίποτα. Από Σεπτέμβρη στην καλύτερη, μην σου πω τέλη του '15
Τωρα που βγαινουν τα διαρκειας καθε μερα θα ακουμε για το γηπεδο , για ευνοητους λογους.
45 μερες για διαβουλευση,1,5 χρονο για να φτασουμε ως εδω και 1 μηνα ακομα για υπογραφες.Συνολο 20 μηνες και 15 μερες.Υστερα περιμενουμε να εχει αναπτυξη η χωρα μας,να βρουν δουλεια ανεργοι,να εχουν εσοδα κρατος και δημος.Αμοιρη Ελλαδα.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ να χτιστεί το γήπεδο . ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ δραχμή δεν μπορεί κανένας να ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΩς ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΓΗΠΕΔΟ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ για πρακτικούς λόγους .ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
να σου πω την αληθεια στην κατασταση που ειμαστε με αυτα τα λεφτα προτιμω να πληρωθουν μισθοι και συνταξεις να εχουμε να φαμε παρα να δωθουν για οποιοδηποτε προπονητικο και οποιοδηποτε γηπεδο
εχει γραφτει 200 εκετομ φορες ότι τα λεφτα αυτα ΔΕΝ μπορουν να πανε σε μισθους και συνταξεις!!!!! Ειναι λεφτα της ΕΕ και τα συγκεκριμενα διδονται ΜΟΝΟ για κατασκευη αθλητικων εργων!!!!!! Ελικρινα τωρα, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ απο αυτο? Ανπαει η Δουρου να τα. παρει απο ΕΕ θα της ζητησουν αποδειξεις και τιμολογια απο τα εργα! Αν τους δωσει αποδειξεις καταθεσεων για συνταξεις (οσο ευγενες και αν ειναι!), θα της δωσουν τρια..ξερεις τι! ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! Τη διαβαζω και τη ξαναδιαβαζω αυτη την ιστορια (να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανε τα λεφτα σε μισθους-προφανως δημοσιου-και συνταξεις)..Απορω! Απαντησεις διαβαζετε ποτε σας;
Κατι ακομα..ο πονος για τις συνταξεις πως και δεν σας πιανει με το γηπεδο μπασκετ του νιονιου η την αναπλαση της λεωφορου (στα οποια αυτα εργα, ειμαι 100% υπερ!)..; Ειμαι υπερ, γιατι ως ΑΕΚτζης δεν ειμαι φαταουλας και γουσταρω να παιζω τους αλλους στα ισα, αλλα και για εναν ακομα λογο..απο τα περιπου 300 μυρια της περιφερειας για αθλητικα εργα (ειπαμε και ξαναλεμε, μπας και το εμπεδωσετε, τα λεφτα αυτα θα χαθουν για την Ελλαδα αν δεν πανε ΜΟΝΟ σε αθλητικα εργα!), τα μισα περιπου θα επιστρεψουν στο κρατος (ως φοροι, κρατησεις για ΙΚΑ κλπ), απο τους οποιους φορους θα μπορεσει να πληρωσει και συνταξεις!!!!!
ΥΓ πρεπει να το κανω copy paste και να το ποσταρω συνεχεια..δε γινεται αλλιως!!!
ΥΓ χτιΖΩ γηπΕΔΩ στη ΝΦ!!!!!
Ναι...,και κωλονουν νομίζεις να περάσουν ενα κοτετσοσιρμα γύρο απο κανένα χωράφι , να το κοστολογισουν καμια 200αρια μύρια ,και τα τσεποσουν τελικά αυτά τα περιβόητα χρήματα της ΕΕ ,που είναι κλειδωμένα με ειδικό κωδικό ,και που δεν μπορούν να πάνε αλλού. Μου φαίνεται δεν έχετε καταλάβει ακόμα μερικοί με τι τύπους έχουμε μπλέξει. (Μιλώ για το σύνολο του πολιτικού σκηνικού, όχι αποκλειστικά για το σιριζα)
ΤΑ μάζευε Ο ΣΓΟΥΡΟΣ για να τα ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ .
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΑΕΚΤΣΗΔΕΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ....Υ.Γ,τα κεφαλαια επιτηδες για να τα προσεξετε.
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ? ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ? ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 45 ΜΕΡΕΣ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ...
σεπτέμβρης +18 μήνες! Μάρτης του 2017 γήπεδο!!
ΟΧΙΙΞΙΙΙΙΙ ΑΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ......ΠΛΙΖ. .......Μ
Τιγρη πολλά ακούγονται.... Βουλωσε τους τα στοματα
Δηλαδη αλλες 45 μερες υπομονη για το ονειρο;;μακαρι μεσα στο καλοκαιρι να δουμε μπουλντοζες..
Λογικά αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν κανονικά οι εργασίες.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..................................................................................ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΕΥΤΟΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΓΑΥΡΟΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ............ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Μακάρι να πάει γρήγορα και να μην έχουμε άλλα, 45 μέρες με την βουλή να κλείνει για καλοκαίρι.... Μας τραβάνε όσο μπορούνε. Μελ.... Για βάλε ένα χεράκι.
Αμην Αγ Σοφια μου
ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!!!
Ερώτηση:Με την υψομετρική τι γίνεται; Έχει εγκριθεί;