Κροατία και Ιταλία τέθηκαν αντιμέτωπες για τα προκριματικά του EURO 2016 και ένα από τα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το γεγονός πως κάποιος είχε σχηματίσει μια σβάστικα στον αγωνιστικό χώρο του Πόλιουντ.
Οι Ιταλοί ενημέρωσαν την UEFA και μετά το τέλος του αγώνα οι Κροάτες ζήτησαν συγγνώμη.
Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση της κροατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν η εξής: “Ζητούμε συγγνώμη σε όλους τους θεατές και τους επισκέπτες από την Ιταλία, αλλά και τους παίκτες των δυο ομάδων για το ναζιστικό σύμβολο στο χορτάρι του Πόλιουντ. Είναι ένα σαμποτάζ και μια εγκληματική πράξη που καταδικάζουμε και καλούμε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να βρουν τον ένοχο, ο οποίος ντρόπιασε όχι μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα της Κροατίας, αλλά όλη τη χώρα. Έχουμε αναφέρει το περιστατικό στην UEFA”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
