Κοντά στη μεταγραφή του στη Ρέντινγκ φέρεται να είναι ο Ορλάντο Σα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Συγκεκριμένα δημοσίευμα της Recordαναφέρει πως απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου ο 27χρονος επιθετικός να κλείσει στην Αγγλική ομάδα, με τον Σα να έχει στα χέρια του και πρόταση από ομάδα της Κίνας, την οποία όμως δείχνει να απορρίπτει. Εφόσον λοιπόν το δημοσίευμα έχει βάση, ο Σα οδεύει προς τη Ρέντινγκ και την Championship.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μα καλα ειναι δυνατον?Στη Reading?Πολλες φιλοδοξιες εχεις ρε φιλε?Τραβα εκει να παιζεις με τα εγγλεζακια.
αν ο Σα καλυπτεται απο τις αγωνιστικες φιλοδοξιες της Ρεντινγκ τοτε με γεια του με χαρα του.αν και πολυ αμφιβαλλω για την εγκυροτητα των δημοσιευματων
Αν ειναι φιλοδοξος(και μπραβο του αν ειναι), μπορει να πιστευει οτι θα τα παει πολυ καλα. Και αν τα παει πολυ καλα, την επομενη σεζον μπορει να παιζει Πρεμιερ Λιγκ.
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα φιλε μου :
- Αν τα παει πολυ καλα ο ιδιος
-Αν τα παει πολυ καλα η Ρεντινγκ
- Ισως να παιζει Πρεμιερ Λιγκ
- Θα παιζει για την παραμονη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
- Δε θα κυνηγαει εξοδο στην Ευρωπη
- Δε θα εχει αμεσα ελπιδες για τιτλο,Ευρωπη
Πολλα ισως και χαμηλες φιλοδοξιες.Αν ψαχνει απλα μια οτιναναι ομαδα να φυγει,δειχνει αλλοπροσαλος.δεν τον θελουμε ετσι.
Ρε παιδια,αν τον θέλαμε και του είχαμε κάνει πρόταση σε εμας θα ερχόταν.Σιγα μην πήγαινε στη ρεντινγκ ή στην Κινα αν είχε καλύτερες προτάσεις.Προφανώς εχουμε αποσύρει το ενδιαφέρον (εαν υπήρχε ακόμα) και κοιτάμε κάτι άλλο.Παντως η αλήθεια να λέγεται,ομάδα πρωταθλήματος δεν φτιάχνεται εύκολα μόνο με ελεύθερους και μέχρι στιγμης δεν φαίνεται να φτιάχνεται.Πρέπει να πέσουν λιγα λεφτα γιατι αλλιώς δε...
Φιλε κατα αρχας η Β Αγγλιας ειναι ανωτερο επιπεδο απο τη σαπια σουπερ λιγκ με τα σαπια γηπεδα. Και κατα δευτερον, δεν αρκει μονο να ικανοποιησεις οικονομικα τον παιχτη. Θα επρεπε να ικανοποιησεις και την ομαδα. Και ειναι δεδομενο οτι η ΑΕΚ δε μπορουσε να δωσει οσα ηθελε η Λεγκια.
Ρεντιγκ ; τι ειναι αυτο , υπηρχε τετοια ομαδα ; τετοιος κιλερ ηταν ο ΣΑ ; ΗΜΑΡΤΟΝ
Μητσαινα...τωρα τελευταια.....οτι νάναι !!!!
Pistepse me h Renting sto Ellanta evgaine 3ada peripato....
ουαου
αμα δεν πεσει χρημα δεν θα παρουμε κανεναν ο ξενος δεν θα ερθει για την ιστορια της αεκ και για το χαμηλο πρωταθλημα που παιζουμε αλλα για τα λεφτα που του δινεις γι αυτο πηγαινουν στη κινα και στην αμερικη
H Reading έχει για επιθετικό τον Ρώσσο Pogrebnyak. Θωρηκτό!! Με πτωτική πορεία μεν, αλλά στην Ελλάδα θα τους βάζει μέσα στα δίχτυα. Μακάρι να τον παίρναμε.
Πολύ καλή είδηση, άντε να τελειώνουμε και μ' αυτόν.
Το θεμα με αυτον ειναι ο χαρακτηρας του. Πολυ παρορμητικος και παραξενος. Παικταρας μεν αλλα ιδιοτροπος. Τουλαχιστον αυτα λενε οι φιλοι της ΑΕ Λεμεσου που τον εζησαν. Τελικα θα ηταν καταστροφικο ενα διδυμο Τζεμπουρ-Σα γιατι μονο μπουνιες θα επαιζαν και μαλιστα μεταξυ τους οποτε ... παμε γι'αλλα!
ΟΙ μεγαλοι στοχοι χανονται ενας-ενας.
An ton pairname 8a legate siga ton paikth sthn kupro epaize kai sthn polwnia opws kai legate otan 8ewroutan kleismenos, twra pou paei championship mourmoura giati de ton phrame......de sas pianoun pou8ena.
re TIGER ΗΘΕΛΑ ΣΑ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ? ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΡΕΝΤΙΓΚ ?
Aν δεν καταφερουμε να παρουμε παιχτη του επιπεδου Σα (και πανω), τοτε κλαφτα Χαραλαμπε !...
Πως θα τον παρουμε ρε μαγκες αυτον αφου δεν μενει ελευθερος και πρεπει να πληρωσουμε , τεσπα ας παει οπου θελει αρκει να μην ακουμε γιαυτον απο περυσι καθε μερα το τι κανει ο Σα διαβαζουμε..
παρτον ρε ΑΕΚΑΡΑ και δν θα μετανοιωσουμε
Όπως είχα προβλέψει, πιστεύω ότι θα απορρίψει την πρόταση από την Κίνα (αν υφίσταται καν). Θεωρώ ότι η Ρέντινγκ είναι εξίσου πανάθλια επιλογή. Μιλάμε για μία τραγική ομάδα της 2ης κατηγορίας Αγγλίας. Τί να λέμε τώρα... Αν η ΑΕΚ τον θέλει, μπορεί να τον πάρει.
Πάει ο ένας....σπρωχτα για γιανκο που είναι και ελευεθερος....
Γαμωτο. Μου αρεσει αυτος ο παικτης θα τον ηθελα για του χρονου.