Το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε κόντρα στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους. Αναλυτικά: «Εγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ρισκάραμε περισσότερο. Τακτικά οι παίκτες κάναν ότι δουλέψαμε, ήταν συγκεντρωμένοι. Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για ό,τι έζησα έξι μήνες, με αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα, δουλέψαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, εισέπραξα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ειμαι χαρούμενος που γνώρισα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, τον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο, δεν είχαμε την παραμικρή ενόχληση. Ευχαριστώ κι εσάς τους δημοσιογράφους που με σεβαστήκατε. Θα τελειώσω με αυτά τα παλικάρια που μείναν στην ομάδα και φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αδικηθήκαμε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, αλλά ήταν εκεί. Είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε μαζί τους κι όλο αυτό το ταξίδι να τους οδηγήσει εκεί που είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο, στο εξωτερικό. Αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών με λίγες προσθήκες, μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό του χρόνου»
Επίσης, ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα παρά τα όσα γράφονται και λέγονται και είπε ότι προσπάθησε η διοίκηση να βρει λύσεις για να παραμείνει και ο ίδιος στον Βόλο.
Τέλος, σχολίασε ότι το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ήταν για τον ίδιο τεράστια εμπειρία.
Από την πλευρά του ο Λευτέρης Γιαλούσης, είπε: «Να ευχηθώ καλή επάνοδο στην ομάδα της ΑΕΚ, συγχαρητήρια. Για το σημερινό παιχνίδι, είχαμε πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις, τα βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο. Θέλω να πω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών τα συναισθήματα είναι αμοιβαία προς τους προπονητές μας. Μας βοήθησαν σε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή μας. Όποιοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν μαζί τους, είναι τυχεροί γιατί είναι δύο άνθρωποι εκπληκτικοί. Για τον κόσμο, οι περισσότεροι ήταν μαζί μας, μας στήριξαν. Τώρα κοιτάμε να είμαστε υγιείς και να δούμε την επόμενη ημέρα»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
