Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η αποστολή για το φινάλε στο Βόλο

Αυτούς επέλεξε ο Δέλλας για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ Βόλου στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ της Football League με το οποίο η Ένωση κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος.

Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τη Λάρισα, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον τραυματία Ντάρκο Ζόριτς που έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 19μελής αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Ανέστης, Π. Ντούνης, Σοϊλέδης, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Γιόχανσον, Φαγέ, Ανάκογλου, Γροντής, Τζανετόπουλος, Μ. Ντούνης, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Aραβίδης, ενώ δεν θα ταξιδέψουν στη Μαγνησία και οι Πλατέλλας, Γεωργέας. 

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 12. Στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βόλο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ