Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μήνυση στα... οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο Μαρόκο και δυναμίτισε, όπως πάντα, με την καυτή της εμφάνιση.

Όμως, κάποιοι συντηρητικοί κύκλοι της χώρας δεν είδαν και πολύ καλό μάτι το γεγονός ότι οι χιλιάδες του κόσμου που βρέθηκαν στη συναυλία είδαν… τα οπίσθια της καθώς θεωρούν πως προσβάλλουν τη δημοσία αιδώ.

Συγκεκριμένα, εκπαιδευτικός όμιλος της χώρας έκανε μήνυση στη Λόπεζ, ενώ ζητάει εξηγήσεις από την κυβέρνηση γιατί επέτρεψε τη μετάδοση του σόου ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση.

Πάνω από 160.000 άνθρωποι είδαν τη συναυλία της Λόπεζ στην πόλη Ραμπάτ στο πλαίσιο του Mawazine Music Festival.

Οι νόμοι της χώρας ορίζουν ότι η Λόπεζ θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης που θα εκτεινόταν από ένα μήνα μέχρι δύο χρόνια, εάν κρινόταν ένοχη.

 Πάντως, η Λόπεζ πλέον βρίσκεται στο Λας Βέγκας και προφανώς ούτε που θα ασχοληθεί με το θέμα…




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ