Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Υφαντίδου έκανε το πρώτο βήμα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Σοφία Υφαντίδου είναι το πρόσωπο του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων αγωνισμάτων, που ξεκίνησε σήμερα στη Νάξο.

Η έμπειρη αθλήτρια τα πήγε αρκετά καλά στην πρώτη ημέρα των αγώνων, δεδομένο του ότι βελτίωσε το ρεκόρ της στη σφαιροβολία όπου είχε βολή στα 13,65 μ. και πέτυχε 25.40 στα 200 μ., που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις της καριέρας της. Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε στο ύψος, όπου έμεινε στο 1,65 μ. κι έτσι έκλεισε την πρώτη ημέρα με 3.420 βαθμούς, επίδοση καλύτερη από ότι εκείνη της πρώτης ημέρας στην Φλωρεντία, πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως η Υφαντίδου έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει μια επίδοση στους 6.000 βαθμούς, αρκεί στη διάρκεια της αυριανής ημέρας να κυμανθει κοντά στις επιδόσεις της. Δεύτερη με 3.120 βαθμούς ήταν η Στέλλα Τσικανούλα και τρίτη η Ραφαηλία Ιωάννου με 2.989. Στους άνδρες προηγείται ο Γρηγόρης Καπρινιώτης με 3.845 και ακολουθούν ο Παναγιώτης Πάντης (3.617) και ο Σάκης Χατζόπουλος (3.462).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ