Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διαμαρτυρία στα γραφεία της ΠΑΕ

Περισσότεροι από 250 Ενωσίτες μαζεύτηκαν σήμερα το απόγευμα στην Γράμμου - Συνθήματα υπέρ Κοζώνη, κατά των μετόχων - Περίπου 70 εξ' αυτών πήγαν και έξω από την εταιρία του Ντέμη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η αγανάκτηση των οπαδών της ΑΕΚ για το διοικητικό χάος είναι μεγάλη και έτσι διοργανώθηκε μέσα του διαδικτύου (forum και Facebook κατά βάση) συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Ετσι σήμερα λίγο μετά τις 18:00 περισσότεροι από 250 οπαδοί της Ενωσης συγκεντρώθηκαν στην Γράμμου για να διαμαρτυρηθούν με ειρηνικό τρόπο και δίχως να δημιουργήσουν προβλήματα.

Μάλιστα, για περίπου 10 λεπτά οι Ενωσίτες οπαδοί έκλεισαν συμβολικά το ρεύμα της Κηφισίας που περνά μπροστά από την Γράμμου, για να δείξουν με αυτόν τον τρόπο σε όλο τον κόσμο ότι δεν αντέχουν την διοικητική ανυπαρξία στην αγαπημένη τους ομάδα και αναζητούν άμεσα λύση.

Οσον αφορά το κλίμα του συλλαλητηρίου, έγινε εύκολα... αντιληπτό ότι είναι υπέρ του Χαράλαμπου Κοζώνη. Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν για τον 65χρονο Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία, ενώ αρκετά ήταν και αυτά κατά των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στην συνέχεια περισσότεροι από 70 φίλοι της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν στα γραφεία της «GROUP ELEVEN» στο Χαλάνδρι. Εξω από το κτίριο της εταιρίας συμφερόντων Ντέμη Νικολαΐδη οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα κατά του πρώην προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά και έγραψαν με σπρέι συνθήματα εις βάρος του καθώς και εις βάρος άλλων μετόχων της ΑΕΚ. Λίγα λεπτά μετά ήρθε η Αστυνομία με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι οπαδοί και έτσι να τελειώσει το σημερινό συλλαλητήριο των οπαδών της Ενωσης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ