ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Ο στόχος της ΑΕΚ για Βάργκας, είναι συμφωνία πριν από το Κόπα Αμέρικα», γράφει η Ώρα στο πρώτο της θέμα, τονίζοντας αναλυτικά: Οι μεταγραφικές διεργασίες… βαράνε «κόκκινο» στην ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να το… παίζει σε πολλαπλό ταμπλό, προσπαθώντας να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερες υποθέσεις. Από χθες το πρωί βρίσκεται άλλωστε στη Σόφια της Βουλγαρίας κάνοντας αλλεπάλληλες επαφές με την πλευρά του Ρόναλντ Βάργκας, έτσι ώστε να φέρει την υπόθεση στο επιθυμητό για την ΑΕΚ επίπεδο. Σχεδόν όλη μέρα, ο εκ των μάνατζερ του Βενεζουελάνου, ο Νικολάι Ζέινοφ, βρισκόταν σε επαφή με τον Μιλοβάνοβιτς, έτσι ώστε να τεθούν οι βάσεις για μια συμφωνία μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τουλάχιστον αυτό θέλει η πλευρά του παίκτη, μιας και μεσολαβεί το Κόπα Αμέρικα, μία διοργάνωση που αναντίρρητα μπορεί να προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες για τα… μάτια του Βάργκας. Ο «Δικέφαλος» δεν το θέλει αυτό. Γι’ αυτό επιδιώκει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να προκύψει συμφωνία πριν την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης της αμερικανικής ηπείρου.
Ο ρόλος του Βέλγου μάνατζερ
Φυσικά στην όλη υπόθεση η ΑΕΚ δεν «παίζει μπάλα» μόνη της. Εξίσου σημαντικό ρόλο με τον Ζέινοφ στην υπόθεση του Βάργκας, παίζει και ο Βέλγος μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμενόταν χθες αργά το βράδυ στη Σόφια. Γι’ αυτό άλλωστε οι δύο πλευρές ετοιμάζονταν να κάνουν και σήμερα το πρωί νέα επαφή, έτσι ώστε να βρίσκονται όλες οι πλευρές σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δύσκολα θα κλείσει άμεσα αυτή η μεταγραφή, χωρίς όμως ν’ αποκλειστεί το παραμικρό διαφορετικό ενδεχόμενο. Είναι σημαντικό να πειστεί η πλευρά του παίκτη πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουν την ολοκλήρωση της κίνησης μετά το Κόπα Αμέρικα και αυτό είναι το μεγάλο εμπόδιο μέχρι στιγμής, αφού στην ουσία για όλα τα υπόλοιπα θέματα, υπάρχει καλή θέληση και διάθεση για να βρεθεί η «χρυσή τομή». Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα το παλέψει αρκετά. Παρακολουθεί χρόνια τον εν λόγω παίκτη, τον ήθελε στην Λας Πάλμας, ακόμα και πέρυσι στην «Ένωση», ωστόσο είναι σαφές ότι κατά την περσινή σεζόν δεν υπήρχε δυνατότητα τέτοιου είδους υπέρβασης.
Επίσης η εφημερίδα σημειώνει πως είναι «ακόμη μέσα η ΑΕΚ για Μπουονανότε», όπως επίσης πως «η ΑΕΚ μπορεί να κλείσει τη μεταγραφή στόπερ ακόμη και πριν τον Βάργκας».
SPORTDAY
HAEKβρίσκεται «μία ανάσα από τον Βάργκας», γράφει η SD.
LIVE SPORT
«Ρονάλντ Βάργκας ο… τρίτος», αναφέρει με τη σειρά τη η LS και προσθέτει: «Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού του Μιλοβάνοβιτς με τον ατζέντη του διεθνούς μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα. Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα είναι το νέο απόκτημα της ΑΕΚ. Στην Ισπανία «κλειδώνει» και ο ένας αμυντικός».
GOAL
Kαι το Goalτονίζει πως «προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο εξτρέμ της Βενεζουέλας», ενώ γράφει άλλα δύο ονόματα: «Γιάνκο και Χόρα. Τον αυστριακό επιθετικό «κανόνι» και ο Ρουμάνος εξτρέμ, αμφότεροι διεθνείς, ψηλά στη λίστα των επιλογών».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν ξέρω τον Γιάνκο, ούτε και τον Χόρα, οπότε δεν θα σχολιάσω κάτι ως προς αυτούς, εκτός από το ότι εννοείται πως ο Σα, θα είναι καλύτερη επιλογή μιας και είναι και ποιο νέος και πιστεύω θα κάνει ένα μεγάλο όνομα στην ΑΕΚ.
Από κει και πέρα, ο Βάργκας, ακόμα δεν νομίζω πως θα έρθει στην ΑΕΚ. Μπορεί να νομίζει ότι παίζει το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε πριν πολλά χρόνια και να ζητήσει περισσότερα, τα οποία από όσο μας είχε πει ο Μιλοβάνοβιτς, αν θυμάστε το Ιανουάριο "εμείς ξέρουμε, πόσα λεφτά θα πρέπει να λαμβάνει ένας παίχτης" (δεν το είπα επί λέξη αλλά καταλάβατε τι εννοώ).
Αυτός ο Janko είναι πραγματικό "κανόνι". Τον προτιμώ από τον Sa.
Αυτοι οι 2 διεθνεις που αναφερει η goal ξερουμε τι παιζει?εχει καθολου βαση?
den nomizo file. Pantos to wikipedia leei oti peirame ton Marc Janko. O Janko itan protos scorer sto protathlima tis australias fetos
Ενταξει μη βλεπουμε τι γραφει το wikipedia. Χθες εγραφε οτι ο Μποθονανοτε πηγε δανεικος στον παο και τωρα γραφει οτι πηγε στον Ολυμπιακο Βολου(εκει οχι δανεικος).
Ο Marc Janko ειναι αυστριακος επιθετικος 32 χρ. 1,96 υψος παιζει στην αυστραλια εχει αγωνιστει και σε πορτο , τβεντε και στην τουρκια. Και αυτος βρισκετε σε φθηνουσα πορεια στην καριερα του τα τελευταια χρονια, οπως και οι αλλοι που ακουγονται. Ο Ioan Hora ειναι ρουμανος δεξι χαφ- εξτρεμ 27 χρ. αγωνιζεται στην Targu Mures που φετος εχει κανει την εκπληξη και βγηκε δευτερη στο πρωταθλημα. δεν τον εχω δει για να πω την γνωμη μου, το κοινο που εχουν και οι δυο ειναι οτι μενουν ελευθεροι.
Νομίζω οτι ο Χόρα το κατέχει το τόπι
Αντι για Γιανκο και Χορα διαβασα Γιαγκο και Χαρα και πηγα να παθω συγκοπη.