Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Έφυγε» ο Midnight

Πέθανε σήμερα ο πρώην τραγουδιστής των Crimson Glory


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σώπασε για πάντα η φωνή που κοσμούσε τα τρία πρώτα άλμπουμ των Crimson Glory.O λόγος γίνεται για τον Midnight (πραγματικό όνομα:Tζον Πάτρικ Τζούνιορ MακΝτόναλντ), o οποίος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Blabbermouth.net πέθανε σε ηλικία 47 ετών, από ολική ανεπάρκεια νεφρών και ύπατος.

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Jon Oliva's Pain, Ματ Λαπόρτ, ο οποίος συμμετείχε στις τελευταίες σόλο ηχογραφήσεις του Midnight , ο τραγουδιστής πέρασε τις τελευταίες του ώρες περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του αλλά και από μέλη των Crimson Glory, Savatage και Jon Oliva's Pain.Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε σήμερα ,τα ξημερώματα,στις 3:45.

«Θα μου λείψει πολύ. Ήταν ο καλύτερος φίλος και η πιο όμορφη φωνή που έχω ακούσει ποτέ», είπε ο Λαπορτ και συμπλήρωσε: «Είχε μια υπέροχη ψυχή και κατάφερνε να αλλάξει αμέσως τις ζωές αυτών που τον γνώριζαν και έρχονταν σε επαφή μαζί του».

Ο Μidnight τραγούδησε στα τρία πρώτα άλμπουμ των Crimson Glory - «Crimson Glory» (1986), «Transcendence» (1988) και «Strange and Beautiful» (1991) - πρωτού ακολουθήσει την...αυτοεπιβαλλόμενη εξορία του ,για περίπου μια δεκαετία. Το 2005 επανήλθε στο συγκρότημα , δύο χρόνια αργότερα όμως «απολύθηκε» , μετά την αποκάλυψη ότι συνελήφθει να οδηγάει υπό την επήρεια υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ στο αίμα του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ