Μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς παρακολουθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα ο Αντρέ Σιμόες, παίρνοντας μία πρώτη γεύση από την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου. Μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει στον λαιμό του ένα κασκόλ της Original και όπως ο ίδιος δήλωσε, ήδη αισθάνεται και αυτός μέλος του οπαδικού κόσμου της Ένωσης, ύστερα από την αγάπη που έχει λάβει, πριν καν φορέσει επίσημα την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

i jennifer aniston kai o Robert Downey Jr. apisteuti omiotita
Τα είδες όλα δόλιε...όσες φορές είδα το βλέμμα του, μάλλον "παγωμένος" ήταν. Φυσικά όλα θα αλλάξουν και γρήγορα θα το διαπιστώσει. Απαράδεκτα τα συνθήματα κατά Ντούσαν από άτομα που ακόμα θέλουν την ΑΕΚ διχασμένη καθώς και οι ενέργειές τους να πετούν συνέχεια μπουκάλια εντός αγωνιστικού χώρου ή νερό στις κάμερες. Μην τα ξαναλέμε...όλοι τους γνωρίζουμε, βαρέθηκα να τους βλέπω να ντροπιάζουν την ΑΕΚ με τις ηλιθιότητές τους και να αποφασίζουν αυτοί εάν θα τιμωρηθεί η ομάδα ή εάν θα πληρώσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρόστιμο.
Τιγκα στο μπρατσο το παληκαρι, δυνατο σκαρι φενεται με το ματι. Αν οντως ειναι και εξυπνος - οπως μαλλον ισχυει - τοτε εχουμε πετυχει διανα. Και μπρατσο και μυαλο, δυσκολα το βρισκεις σημερα γενικα, ποσο μαλλον στον χωρο του ποδοσφαιρου. Ο Αντρικος θα ειναι ο ηγετης της ομαδας, μιας ομαδας που 3-4 χρονια τωρα, εχει πηξει με νεοσσους και λαπαδες. Γινομαστε αντρικη ομαδα με τον αντρικο
Σιμόες πρόσεχε τις παρέες σου, μακρυά από τα κωλόπαιδα...
Καλα ...αυτο τωρα ειναι ειδηση ???? Ελεοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς πια μαυτη τη γνησια εδω μεσα !!!!!!!!!!
Στην Α Ε Κ.....ηρθε ο ανθρωπος !!!! Και οχι στη γνησια !!!!!! Μηπως πεταγε κι αυτος μπουκαλια στις καμερες οπως τα κ@@@παιδα της γνησιας ? Μεγα ακυρο θεμα -ειδηση αυτο με το κασκολ !!! Μεγα ομως !!!!
Αυτα βλεπουν τα παιδακια της γνησιας και ξανα παιρνουν αερα !!!!!! Και φταιει και σεις του aek365.
TΙΓΡΗ...διελυσε τους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! Ελεος πια....
Μία ερώτηση: Τί εννοείς με το "γνήσια";
original=gnhsia eis thn agglikhn
Α, τώρα το κατάλαβα.. Ευχαριστώ φίλε.
Για ποιο λογο κασκολ original??? Kασκολ σκετο ΑΕΚ θελω και οχι μια παρεα απο παιδακια που νομιζει οτι κανει κουμαντο.......ξυλο στους τεχνικους του οτε tv χωρις λογο χαλασανε την καμερα μπραβο παλικαρια........αυτο ειναι η ιδεα ΑΕΚ?????? Επισης νομιζω πως δεν ειμαι ο μονος που ακουσα το εμετικο συνθημα που ειπανε παλι κατα του Μπαγεβιτς....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!
Στο θέμα με την κάμερα, η αλήθεια είναι οτι κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι ήταν κάτω απο τα δημοσιγραφικά, πέταξαν νερά τα οποία δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα και για αυτό η μετάδοση συνεχίστηκε απο τις κάμερες των οφ-σαιντ.. Στα άλλα συμφωνώ απόλυτα..
ΔΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΕΡΑ. ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΠΥΡΑ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΕΣ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΗΜΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΑΝΤΩΣ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 25. ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ. ΤΙΓΡΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. ΜΑΓΚΕΣ ΑΜΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ!!!
Ακόμα χειρότερα, δηλαδή...
καλα πρωτο παιχνιδι του ανθρωπου να δει την ΑΕΚ και του εβαλαν διπλα το Νικο το Στρατο ?? ελεος δηλαδη...
Καλύτερα με τον Στράτο παρά να καθότανε δίπλα στο σέρβο.
φιλε μου σιμοες..δεν ειναι αυτο που νομιζεις.
Η Τζενιφερ Αννιστον καθεται διπλα του?
τι θυμηθηκα ρε παιδια,αεροδρομιο ηρακλειου ερχετε η αεκαρα με το αεροπλανο και λεει ενα παιδι,ψηλα η σημαιες να της βλεπει ο νικος στρατος!!!!!για οσους ξερουν και θυμουντε παλιες-χαλια εποχες αεκαρα μια ζωη
Εχει ενα θεμα γουστου στα μλουζακια παντως...με τον Γαβαλα παει για ψωνια;;;
ελπιζω να του ειπε ο ντουσαν απ αυτους που βλεπεις τωρα του χρονου 1 απο αυτους θα ειναι βασικος
Τωρα αυτος θα λεει η "ΠΟΥ ΗΡΘΑ?!?" η "Φανελα σπιτι απο τωρα εχω με αυτους τους αμπαλους"
ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ερχεται ο ανθρωπος . ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΟΥΣΑΤΕ στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΑΤΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΕΣ .