Tου Γιώργου Νικολάου (by basketblog.gr)
Αυτές τις ημέρες οι ευχές βρίσκονται στην "ημερήσια διάταξη" και προσωπικά εμάς -μύστες του καβαφικού νόστου και του άκρατου καρυωτακισμού μαζί- δεν μας εντυπωσιάζουν. Υπάρχουν και κάποιες ευχές όμως που ξεχωρίζουν. Από τις "επαγγελματικές" (ευχές) ξεχωρίζουν δίχως αμφιβολία εκείνες του προέδρου του Δ.Σ. της ΑΕΚ Στοκχόλμης, Φώντα Τσιραμπίδη. Επί προσωπικού, δεν αφορούν σε κανέναν τα όσα μας έγραψε. Σε ό,τι αφορά στην ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν ενδιαφέρον και κρίναμε ότι αξίζει να δημοσιοποιήσουμε τα παρακάτω. Πρόκειται για το απολογιστικό "απόσταγμα" μίας χρονιάς, που φεύγει.
Η επιστολή αναφέρει: "Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά για την ΑΕΚ Στοκχόλμης. Ανέβηκε από την Γ΄ Εθνική στην Β΄ Εθνική Σουηδίας και έως τώρα βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Εύχομαι η ΑΕΚ Στοκχόλμης το 2010 να αγωνίζεται στην Α2 Σουηδίας. Επίσης, δεν θα ξεχάσω ποτέ την τιμητική πλακέτα που πήρα από την ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά από 13 χρόνια. Ηταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τιμή, που μου έκανε, αλλά και τον Σύνδεσμο "AEK Fans. Ευχαριστώ.
Φώντας Τσιραμπίδης".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
