Σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της Χιλής φέρεται να βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπουονατότε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mercurio Delvalparaiso», οι Santiago Wanderers επιθυμούν με την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού άσου να καλύψουν το κενό του Χόρχε Λούνα, ο οποίος επέστρεψε (με τη λήξη του δανεισμού του) στην Εστουντιάντες του Λα Πλάτα. Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι πηγή που «είναι κοντά στις συζητήσεις» τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις «είναι προχωρημένες και αν οι Wanderers δαπανήσουν τα ίδια χρήματα που έδιναν για τον Λούνα, στο διάστημα του δανεισμού του, ο Μπουονανότε θα ντυθεί στα πράσινα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

εμενα παλι μου αρεσουν οι 2ες ευκαιριες, θα μου πειτε στην πλατη της ΑΕΚ ? Νταξει , αν ειναι σε καλη τιμη ειναι ενας παικτης που αν φτιαξει η ΨΥΧΗ του και τα βρει ολα ομορφα εχει τη δυνατοτητα να 10πλασιάσει τουλαχιστον την αξια του.
ΜΕΓΑΛΕ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΦΝΙ?
Ο ΜΠΟΝΑΝΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
ΚΑΙ Ο ΝΤΙΝΤΑΚ
oxi
Λοιπον φιγκεροα βαργκας κ σα θα αποκτηθουν...η καθηστερηση με τον μουλντερ μου βρωμαει κ μαλλον παμε για αλλα...επισης δυσκολα θα παρουμε σκοκο κ μπουονανοτε...επισης τζιμπουρ κ ανδρεοπουλος θα αποκτηθουν κ αυτοι..δεν ξερω τι παιζει με ντιντακ κ ποσο κοντα ειναι αλλα υπαρχει περιπτωση κ αυτος να αποκτηθει...τελος ειμαι σιγουρος οτι θα γινει ενα μπαμ με μεγαλο ονομα ειδικα τωρα που πηρε ο βαζελος εσιεν..δεν ξερω αν ειναι ο φαν ντε φαρ αλλα θα ειναι παρομοιου βεληνεκους!!!!
Μεταγραφικοι στοιχοι μεχρι τωρα(Μετα απο 2 ταξιδια στην Βραζιλια) :
Tερματοφυλακες :Μουλντερ
Στοπερ : Φιγκεροα
Αρ. Μπακ : Ντιντακ,Βολκοφ
Μεσοπεθετικοι : Φαν Ντε Φααρτ, Σκοκο, Μπουανοτε , Βαργκας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επιθετικοι : Σα, Κερζακοφ,Tζιμπουρ.
Υ.Γ.1. Οι Μεσοπεθετικοι παιζουν και στα ακρα? (οκ τον Σκοκο τον ειδαμε)
Υ.Γ.2. Ελληνες κοιταμε ?
Υ.Γ.3. Οι υπαρχοντες ξενοι (εκτος απο Κορδερο, Γιοχασον , Μπρεσεβιτς) ειναι στον αερα?
Ο Φιγκεροα πιστευω πως θα ειναι ο αριστερος μπακ που θα αποκτηθει και ο Σα ενας απο τους 2 φορ. 1) Ολοι που γραφεις παιζουν και στα ακρα εκτος του ΦΝΦ. Αλλα απο αυτους μονο ο Μπουονανοτε μπορει να αποδωσει εκει. 2) Ειμαστε γεματοι με τους καλυτερους νεους ελληνες, υπαρχει και ο Ανδρεοπουλος και ολο και κατι θα σκασει απο την Ελληνικη αγορα. 3) Ο Μπαρμποσα θα μεινει, Ο Φαγιε εχει ενα 30% να μεινει, Ο Ντακολ φευγει, ο Ζοριτς μενει και παει λογικα για δανεικος , ο Κρισαντους φευγει εκτος και αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανει κανα χατ τρικ στα 3 τελευταια που εμειναν, ξεχασα κανεναν?
Τον φιγκεροα για αριστερο μπακ τον θελουμε.
Μα στοπερ ειναι κατα κυριο λογο. Γιατι δεν κοιταζουνε κανονικο αριστερα μπακ τοτε? Λες να θελουν να την βγαλουν καθαρη με ενα σπαρο δυο τριγωνια? Να στηριξουν ετσι και το υπαρχον υλικο. Για να δουμε ακομα τωρα μπηκε ο Ιουνιος.
ΕΓΩ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!!!!! ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ !!!!!!!!!!
Εκτιμώ πώς οι φίλαθλοι της ομάδας μας άν δέν δούν καλές μεταγραφές θα ξενερώσουν πολύ και δέν θα στηρίξουν την ομάδα στα διαρκείας. Ειδικά όταν ο βάζελος έχει φέρει τον Εσσιέν και άλλους 2-3. Ο γαύρος σίγουρα κάποιον θα φέρει. Ο ΠΑΟΚ με τον καινούριο τεχν. διευθυντή σίγουρα θα φέρει καλούς παίκτες (όσο μπορεί πάντα) αφού και ο Σαββίδης δέν τα τσιγκουνεύεται. Άν γίνουν όλα τα παραπάνω (γιατί υπάρχει και η περίπτωση να μήν πάρει καλούς παικτες ούτεο ο ΠΑΟΚ, ούτε ο γαύρος) τότε οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚτζήδες για άλλη μιά φορά θα μείνουμε δυσαρεστημένοι. Εκτιμώ ότι θα έρθει κάποιο όνομα βαρύ (θα ήθελα Μπερμπάτοφ) αλλά δείξτε λίγη αποφασιστικότητα..δέν γίνεται ο άφραγκος ΠΑΟ να έχει κλείσει 3-4 παίκτες μέχρι τώρα, και εμείς να έχουμε μόνο τον Σιμόες και τον Γκάλο. Είμαστε πολύ πίσω...μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν ανακοινωθεί άλλοι 3-4 παίκτες σοβαροί. Άν το κάνουμε όπως ο γαύρος περιμένοντας μέχρι την τελευταία μέρα να πέσουν οι τιμές..Κλαύ' τα Χαράλαμπε. Πέρσυ τέτοια εποχή είχαμε ήδη το μισό ρόστερ έτοιμο.
Ο ΠΑΟ εχει κλεισει Εσσιεν με 10 90λεπτα τα τελευταια 2 χρονια. Σορρυ αλλα προτιμω Σιμοες των 37 συμμετοχων τη σεζον 14/15. Για τους αλλους 2 που εχει κλεισει γελαμε. Σιγουρα πρεπει να γινουν μεταγραφες αλλα μην ξεχνατε οτι δεν εχουν τελειωσει οι αγωνιστικες υποχρεωσεις και οτι τους παικτες θελουμε να τους εχουμε για την προετοιμασια που δεν ειναι ουτε αυριο ουτε μεθαυριο. Εκτος των αλλων η διοικηση κινειται αθορυβα και οι μεταγραφες θα σκανε ξαφνικα. Μην επηρεαζεστε απο το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλιμα που δημιουργουν οι εφημεριδες. Εχει αλλωστε προαναγγειλει ο Δηματος μετα τη μεταγραφη Γκαλο πως οι μεταγραφες θα σκανε αθορυβα και δεν νομιζω να καθεται ο ιδιος ως διευθυντης επικοινωνιας να διαρρεει ονοματα ενω εχει πει το παραπανω.
Παιδια μην τρελαθούμε. Ενα 30% της αποδοσης του να πιασει ο Εσιεν και εχει κανει τη διαφορα.Δεν θα βγάλουμε τον Σιμοες καλύτερο.Αν ερχόταν ο Εσιεν στην ΑΕΚ αντι του Σιμοες 3.000 ατομα θα ειχαν παει στο αεροδρομιο.Ειναι παιχταρα και μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφες στην ιστορια της Ελλαδας
Ναι φίλε μου συμφωνώ...1000 φορές τον iron man από τον μπαρμπα-εσσιέν αλλά σου λέω, ότι τέτοια εποχή είχαμε κλείσει το μισό ρόστερ. Μπορεί να το έχουμε ήδη κλείσει αλλά οι φίλαθλοι ανησυχούν όταν ακούνε Εσσιέν, τον δεξή μπάκ της Πάντερμπορν (που δέν γίνεται να είναι χειρότερος από Μπούρμπο), τον μικρό τον Φιλανδό που έχει γεμάτες χρονιές και τον Καλτσα, όταν πέρσυ όλο το καλοκαίρι πήραν Μπούρμπο-Μπούι και Μπερίσα. Άρα θα είναι πιό δυνατός ο ΠΑΟ του χρόνου. Γενικά αυτό που λέω είναι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνουν σοβαρές μεταγραφές για να μήν βρεθούμε προ εκπλήξεων. Και στο βωμό του χρήματος αφήσουμε να πετάξουν καλές περιπτώσεις.
Εγω πιστευω οτι μεχρι τις 20 Ιουνιου θα εχουν ανακοινωθει 2 παικτες ακομα, και μετα τις 20 Ιουνιου θα γινει το παρτυ. Μεσα στον Ιουλιο θα δουμε 5-6 μεταγραφες ακομα και τον Αυγουστο ισως 1-2 αν χρειαζεται και εχουν μεινει τρυπες.
Αλλου ριχνουν τουφεκιες κι αλλου βαρανε.Αν εξαιρεσεις τον Σκοκο,,ολα τα υπολοιπα ονοματα που ακουγονται,ειναι απροσανατολισμος.Διερευνιτικες μεν αλλα καθολου σιγουρες. Ευχομαι να μας ξαφνιασει η Διοικηση οπως με τις περιπτωσεις Γιοχανσον-Σιμοες-Γκαλο αλλα με ενα-δυο κλικ καλυτερους.
MΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ = ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!
Τι αισιοδοξια ειναι αυτη αδελφε μου;;; να σε παρω στο γαμο μου να μου πεις και του χρονου
μπουονα-νοτε= καλή-νύχτα... μπουόνα=καλή,νοτε=νυχτα
Εγω αδελφια οταν ακουσα οτι παιζει για την ΑΕΚαρα μας για να ειμαι ειλικρινης χαρηκα.Ομως με μια δευτερη σκεψη και διαβαζοντας το ατυχημα που ειχε ο παιχτης και οτι βρισκεται σε συνεχη πτωση το ξανασκεφτηκα.Ειναι ρισκο μεγαλο η αποκτηση του για εμενα.Και μονο οτι συζητα με τετοιες μικρομεσαιες ομαδες της Χιλης κατι δειχνει.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.Γ Εγω ηδη βαζω λεφτα στην ακρη για διαρκειας.