Από το aek365, είχατε διαβάσει για το «κλείδωμα» της επιστροφής της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσω του Euro Cup της ULEB, ανεξαρτήτως της θέσης που θα καταλάμβανε στο πρωτάθλημα και χθες ενημερωθήκατε για το επικείμενο ραντεβού του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου στη Βαρκελώνη, όπου ίσως τεθεί και το ενδεχόμενο παραχώρησης wild card στην Ένωση για την Ευρωλίγκα.
Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ είναι έτοιμη, δια παν ενδεχόμενο, καθώς έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες, αποστέλλοντας έγκαιρα (στις 15/5), σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, την «φόρμα προεγγραφής» για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2015-16.
Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι οι επαφές του Μάκη Αγγελόπουλου με την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου είναι διαρκείς, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague να βλέπει στο πρόσωπο του ηγέτη της Βασίλισσας έναν αξιόπιστο συνομιλητή με εφαρμόσιμο πλάνο ολικής επαναφοράς ενός εκ των κορυφαίων μπασκετικών brand names. Κάτι που έχει τονίσει ο Καταλανός παράγοντας και σε δηλώσεις του, υπενθυμίζοντας ότι η ΑΕΚ «συμμετείχε στην Ευρωλίγκα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ναι παιδιά έχετε δίκιο ... συγγνώμη aek365 .... απλά άλλο ήθελα να γράψω και κόλλησε το pc
ΠΛΗΡΩ ΠΛΗΡΟΙΣ ΠΛΗΡΟΙ ΠΛΗΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΙΤΕ ΠΛΗΡΟΥΝaek365: Συνηρημένο από το πληρόω-πληρώ.
κλαιωω
*ΠΛΗΡΕΙ τις προϋποθέσεις *
Το να μη ξέρεις πως γράφεται μια λεξη, δεν είναι κακό. Αλλά το να διορθώσεις κάποιον που το γραψε σωστα, είναι κάπως.
Κυκλοφορούν φήμες οτι κλείσαμε Μπράμο και Βουγιούκα. Ισχύει κάτι απο αυτό 365?
Μακαρι να ισχυει.Προσπικα ο Μπραμος ειναι ο αγαπημενος μου Ελληνας παικτης στην ηλικια του οπως επισης και ο Βουγιουκας ειναι πολυ καλος.Μας ανεβαζουν και οι 2 επιπεδο μιας και παιζουν ουσιαστικο μπασκετ και ειναι καλοι στην αμυνα.Αμα ερθουν αυτοι + Ζησης Μπουρουσης και μεινουν Χερστον Ντελι Αθηναιου Σακοτα Ουιλμπεκιν Μπονσου Σαρικοπουλος(ο οποιος μαζι με τον Ντουσαν εχουν ηδη συμβολαιο) βλεπουμε τους παντες στα ματια(με την προϋποθεση οτι η προετοιμασια θα ειναι καλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και η ομαδα θα δεσει ... )
O Ζήσης κι ο Μπουρούσης θα σε ανεβάσουν επιπεδο,όχι ο Μπράμος κι ο Βουγιούκας.Παίχτες 28-30 ετών,σε καθοδική πορεία(ο Μπράμος ερωτηματικό αν θα επανέλθει μετά από ένα και χρόνο απουσίας,ο Βουγιούκας καλός για ομάδες σαν την Ουλμ που παίζει,αλλά οχι για παραπάνω.Λέγαμε καλοί όταν είχαν ακουστεί στο μέσο της χρονιάς που ήταν ελεύθεροι επειδή δεν είχαμε και πολλύς διαθέσιμους να πάρουμε αλλά όχι και για του χρόνου.Αν δεν είναι εφικτό να έρθουν Ζήσης,Μπουρούσης που ακούγονται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να πάμε άμεσα για κάτι παραπάνω,ας πάρουμε ταλαντύχους νέους ως επένδυση για το μέλλον.Για θέσεις 3-5 βγαίνουμε και με αυτούς που έχουμε,αν δεν ήταν τα θέματα με Ποπς-Μαλίκ,μάλλον 3οι θα βγαίναμε.
Δεν αξίζει να δίνουμε τζάμπα λεφτά για παίχτες που ούτε κάνουν τη διαφορά ούτε είναι μικροί για να ελπίζεις πως θα την κάνουν στο μέλλον.
ΥΓ Νομίζω πως δεν υπαρχει θέμα πάντως,ένα ρεπορτάζ της Ν.Μπάκουλη βγήκε,η οποία είναι γνωστό οτι πάντα βοηθάει τους πρώην(παίχτες του αγαπημενου της Παναθηναικού) να βρουν ομάδα...
Ε ενταξει ο καθενας εχει την αποψη του.Για μενα και οι 2 ειναι ουσιωδης παικτες (κατι το οποιο δεν ηταν ο Μπονσου φετος) οποτε μπορουν να συμπληρωσουν μια καλη ομαδα.Εγω το πιστευω γιατι εχεις επιλογες πχ αν θα παιξεις αμυντικα ή επιθετικα,γρηγορα ή ροκανιζεις τον χρονο.Και ο Μπραμος και ο Βουγιουκας ειναι πολυ καλοι στην αμυνα και ουσιαστικοι στην επιθεση.Οσο για την ηλικια τους μπορουν να παιξουν 4-6 χρονια στην ΑΕΚ.Δεν ειναι και λιγα ειδικα για μπασκετ .... Το πιστευω σαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ροστερ που μπορει να κανει πολλα μονο ενας τροπος υπαρχει να μαθουμε την αληθεια... :P
Το ποστάρεις σε κάθε topic,ο μάνατζέρ τους είσαι?Κάνεις λες και πρόκειται για Ναβάρο-Μαριάνοβιτς...
Δεν ανέφερα πουθενά οτι συμφωνώ ή διαφωνώ με την αποκτησή τους οπότε ακύρο το σχολιό σου για Μαριάνοβιτς-Ναβάρο. Επίσης το διάβασα κάπου και ρώτησα στο σίτε το οποίο εμπιστεύομαι. Αν τώρα εσένα αυτό σε ενοχλεί είναι δικαιώμα σου να μην το διαβάζεις όπως και δίκο μου δικαίωμα είναι να ρωτάω ό,τι θέλω.
πες μας 365 τις πληροφορίες σου για μπράμο και βουγιούκα!