Από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο μνημείο στα Τέμπη καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε να αποκαταστήσει πλήρως τις όποιες ζημιές.
Υπενθυμίζεται πως τη Τρίτη άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο που υπάρχει στα Τέμπη και είναι στη μνήμη των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν στις 4 Οκτωβρίου 1999.
Ο ιερέας που τελεί το μνημόσυνο και φροντίζει τον χώρο, ενημέρωσε τα μέλη του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ στο Κορδελιό, ο Ιβάν Σαββίδης έμαθε τι συνέβη και ανέλαβε την αποκατάσταση των ζημιών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
