Πολλά τα προβλήματα για τον Γ. Γεωργιάδη ενόψει του ματς με τον ΠΑΟ την Τετάρτη.
Οι Ρόμπερτ Μακ, Στέφανος Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βίτορ είναι αμφίβολοι για το πολύ κρίσιμο ντέρμπι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.
Οι δύο πρώτοι συνεχίζουν να νιώθουν ενοχλήσεις και βγάζουν μόνο μέρος της προπόνησης, ενώ ο τελευταίος πονάει στη μέση και στη προπόνηση της Τρίτης θα φανεί αν μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να υπολογίζει σε αυτόν για το ματς της Τετάρτης.
Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε θεραπεία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
