Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με γοργούς ρυθμούς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τις βάσεις για μια ομάδα η οποία όχι μόνο θα καταφέρει να διατηρηθεί στην Α1, αλλά θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη κι να φτάσει ακόμα και να χτυπήσει την πόρτα της...8άδας ονειρεύονται στο ΤΑΠ ΑΕΚ. Τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν για την Ενωση, η οποία αφού έχει πλέον βρει την ηρεμία σε διοικητικό επίπεδο, βάζει πλώρη για να γράψει -και πάλι- ιστορία στην μεγάλη κατηγορία.

Πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως για τον νέο τεχνικό της, Κώστα Αρσενιάδη, είναι στελεχωθεί με όσο το δυνατόν ποιοτικότερους παίκτες, να γίνει ένα «ξεκαθάρισμα» στο περυσινό ρόστερ και να αποκτήσει 2-3 ξένους που θα κάνουν τη διαφορά. Η Ενωση έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή πασαδόρο, Σωτήρη Τσέργα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό, ενώ οι διοικούντες το κιτρινόμαυρο ΤΑΠ έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία, με τον Τζόναθαν Εστράδα.

Οσον αφορά τους παίκτες, οι οποίοι συνέβαλαν πέρυσι τα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας στην Α1, μόνο οι Κώστας Στιβαχτής, Αντώνης Θάνος, Θωμάς Καπίρης και Χάρης Παπαδόπουλος, έχουν υπογράψει μέχρι τώρα την συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τον Βίκτωρα Κουρούπη για να εξεταστεί το μέλλον του στην Ενωση. Οσον αφορά τους υπόλοιπους, θα αποτελέσουν όπως φαίνεται παρελθόν για την ΑΕΚ, την ώρα που ο Κώστας Αρσενιάδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να κοιτούν dvd με πιθανούς στόχους, από την ξένη αγορά. Πρώτο μέλημα για τον 42χρονο τεχνικό είναι να βρεθεί κοινοτικός διαγώνιος που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να χαρίσει ποιότητα στην ομάδα.

Σχετικά με την περίπτωση του Χουάν Κάρλος Μπαρκάλα φαίνεται πως ναυγεί για την ΑΕΚ, μιας κι ο 24χρονος Ισπανός διαγώνιος, καθυστερεί να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στους κιτρινόμαυρους, γεγονός που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΤΑΠ. Μάλιστα, κύκλοι της ομάδας αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τα τερτίπια του παίκτη κι ήδη έχουν αρχίσει να ρίχνουν τα δίχτυα τους σε ξένες αγορές, ψάχνοντας για.. «λαβράκι», δηλαδή για έναν παίκτη νεαρό σε ηλικία, ταλαντούχο, σε προσιτή τιμή, με δυνατότητες εξέλιξης.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ