Σοκάρουν οι σκηνές που καταγράφηκαν μέσα σε σχολική τάξη στην Άγκυρα και δείχνουν έναν δάσκαλο, να πιάνει το κεφάλι του μαθητή του και να το χτυπά πάνω στον πίνακα, ώστε με αυτό να... τον καθαρίσει!
Το περιστατικό συνέβη σε γυμνάσιο της Τουρκίας και το ατόπημα του μαθητή ήταν πως δεν είχε προηγουμένως καθαρίσει τον πίνακα, όπως τον είχε προστάξει ο δάσκαλος.
«Δεν σου είπα να σβήσεις τον πίνακα; Γιατί δεν το έκανες» ακούγεται στο βίντεο να λέει ο δάσκαλος, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ. Κατόπιν τραβά το μαθητή από το αυτί, τον σπρώχνει στον πίνακα και αρχίζει να χτυπά το κεφάλι του με δύναμη, ώστε να... σβήσει τον πίνακα!
Ο δάσκαλος είναι μάλιστα ο διευθυντής του σχολείου, όπως τον όρισε πριν λίγο καιρό ο ιμάμης της περιοχής, καθώς πρόκειται για ένα θρησκευτικό γυμνάσιο. Μάλιστα ο ίδιος, στις 12 Μαρτίου είχε απασχολήσει ξανά τα μίντια, καθώς είχε ανακοινώσει πως θα διαμορφώσει δύο χώρους προσευχής μέσα στις σχολικές εγκαταστάσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αυτοί ειναι πιο πίσω και απο εμάς !!
έτσι ήταν και το ελληνικό σχολείο μέχρι και τα 80'. έχω φάει ξύλο εγώ... (και ήμουν και καλός και σχετικά ήσυχος μαθητής...)