Το SDNA συνάντησε στο «Ολίμπικο» τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και τον Ορέστη Καρνέζη και μίλησε μαζί τους... ακόμα και για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο πρώην κάπτεν του Ολυμπιακού μάλιστα δηλώνει με ειλικρίνεια ότι η καρδιά του λέει Ξάνθη!
Για τένις πήγαμε στη Ρώμη, αλλά μιας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς καθάρισε γρήγορα τον τελικό κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, βρήκαμε την ευκαιρία να πεταχτούμε μέχρι το «Ολίμπικο». Δίπλα είναι, άλλωστε!
Η Ρόμα υποδεχόταν την αδιάφορη Ουντινέζε και με νίκη θα προσπερνούσε τη Λάτσιο και θα πήγαινε με αέρα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Ορέστη Καρνέζη πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τη λύση έδωσε ο Βασίλης Τοροσίδης και οι τζιαλορόσι είναι πλέον κοντά στο Champions League!
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
