Σε πολύ προχωρημένο επίπεδο ήταν η μεταγραφή του Κυριάκου Ανδρεόπουλου, από την Κέρκυρα στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτή η ιστορία δείχνει να έχει «παγώσει». Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει, ακόμα και με ανακοινώσεις, τη μεταγραφή, ωστόσο δεν το έπραξε και όπως όλα δείχνουν κοιτάει κι άλλες λύσεις. Ψάχνονται στην ΑΕΚ για έναν παίκτη που την επόμενη σεζόν θα μπορεί να καλύψει επάξια τον Μπακάκη στο δεξιό άκρο της άμυνας, είτε όποτε αυτός δεν αγωνίζεται, είτε ακόμα κι αν του δοθεί άλλος ρόλος μέσα στην 11άδα. Στην εξέταση κι άλλων λύσεων, είναι λοιπόν η ΑΕΚ (και) γι’ αυτή τη θέση, καθώς δεν τελειώνει του Ανδρεόπουλου και αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή χωρίς βιασύνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επιτέλους θα ακούσω τίποτα σοβαρό εδώ μέσα.Αν είναι δυνατόν, ο Μπέιλ μέχρι τα 20-21 έπαιζε αριστερο μπακ, ο Μανιάτης μέχρι τα 23-24 έπαιζε δεξι μπακ, ο Γκιγκς μέτά τα 35 έπαιζε αμυντικό χαφ, παρομοίως ο Γεωργέας, παρομοίως ο Λαμ, ο Νικολάου μέχρι τα 20 έπαιζε 10αρι, ο Ραμίρες ξεκίνησε σαν δεξί εξτρεμ και κατέληξε στο κέντρο, και άλλα πολλά παραδείγματα.Πρέπει να καταλάβετε ότι προφανως οι άνθρωποι της Αεκ βλέπουν στοιχεία πάνωω του που τον κάνει να ταιριάζει περισσότερο σαν δεξι μπακ και εκεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέλουν να τον καθιερώσουν, ανάλογα τα χαρακτηριστικά του ο παίκτης προσαρμόζεται σε όποια θέση απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο να προσαρμοστεί.Σε ένα παρόμοιο σχόλιο που έκανα σήμερα σε άλλο άρθρο προσπαθώ ξανά να σας εξηγήσω γιατι ο Σοιλέδης στσύγχρονο ποδόσφαιρο είναι μπακ και όχι εξτρεμ όπως λέτε οι περισσότεροι.
Ο Σοιλέδης ξεκίνησε στον Ολυμπιακό σαν εξτρέμ και το μόνο που έχει είναι ταχύτητα και ντρίπλα. Από σέντρα και άμυνα ας τα να πάνε.
και μονο στην τελευταια σου προταση μας επεισες για το ποσο μπαλα ξερεις, οταν ο σοιλεδης που δν ξερει να μαρκαρει ειναι μπακ, δευτερον ο ανδρεοπουλος εχει αντοχες τρεξιματα κλωτσιες και κοντινη πασα απο επιθεση δν ανεβαινει σχεδον ποτε κοιταει κυριως την αμυνα και δν ξερει προφανως να βγαζει καλες σεντρες τωρα πως μπορει ενα τετοιο παιδι να γινει δεξι μπακ δν ξερω
Όσο για τον Ανδρεόπουλο, δεν το έχω δεί το παιδί για να έχω ξεκάθαρη εικόνα, αλλά για να βλέπουν στην Αεκ ότι μπορεί να εξελιχθεί σε δεξί μπακ κάτι θα βλέπουν που εσύ δεν βλέπεις.Φιλικά και Αεκτζήδικα...
Φίλε μου δεν είπα ότι ο Σοιλέδης είναι άριστος μπακ, φυσικά και θέλει πάρα πολύ δουλειά, είπα ότι τα αγωνιστηκά του χαρακτηριστικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ταιριάζυν καλύτερα σε μπακ, και με δουλειά και βελτίωση μπορεί να γίνει εξαιρετικός αριστερός μπακ.
οπως βλεπουν οτι ο Σοιλεδης ειναι αριστερο μπακ και οχι χαφ...αν θες δεξι μπακ θα πας να παρεις δεξι μπακ !
Ο Σοϊλέδης φίλε μου ξεκίνησε ώς εξτρεμ, κι ακόμη κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι είναι εξτρεμ, δεν διαφωνώ ότι μπορεί να αγωνιστεί επάξια σε αυτή την θέση αλλά τα στοιχεία του, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τον παραπέμπουν σε μπακ.
Στα μπακ που αναφερεσαι στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που μας εχει δειξει ο σοιλεδης μεχρι στιγμης ειναι επιρεπεις στο λαθος εχει αργες επιστροφες μαρκαρει με τα ματια για μενα αμυντικα εχει πολυ μεγαλο προβλημα που και χαφ να παιξει χρειαζεται να δινει ανασες στο μπακ του πιστευω ουτε εκει θα τα καταφερει μονο αν εχει πισω του εναν φουλ μπακ.τελος παντων αποψη μου ειναι οτι για να ειναι καποιος επιθετικο μπακ θελει ταχυτητα και γρηγορες επιστροφες αυτα τα 2 δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα εχει και δεν νομιζω να μπορεσει να τα αποκτησει και ποτε του...Ασχετα και που μπροστα αυτη η σεντρα λομπα που κανει συνεχεια ειναι πολυ προβλέψιμη για τους αμυντικους.δεν θα τον ηθελα του χρονου πιστευω δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω αλλα ειναι πολυ αγαπητος στο τεχνικο τιμ οποτε θα ειναι μαζι μας ας κοιταξουν πως θα τον αξιοποιήσουν σωστα και βλεπουμε.ο πεταυρακης εχει φαει πολη αδικια ενω απο την Γ μεχρι σημερα εχει βελτιοθει αρκετα ειναι πολυ καλος πισω και μπροστα μονο υστερει αλλα εχεις τον μπαρμποσα που δεν κανει τιποτα και περιμενεις απτο μπακ σου να τα κανει ολα και πισω και μπροστα γιατι ο πορτογαλος δεν γυρναει κ ολας
αποψη μου ειναι οτι τα εχουμε βρει με τον παιχτη απλα περιμενουμεμηπως πεσει η Κερκυρα και ερθει τζαμπα.Απο κει και περα δεν ειναι δεξι μπακ αλλα χαφ και πιστευω πως χρειαζετε και ενας τετοιου ειδος ποδοσφαιριστης στην θεση αυτη σαν κοφτης γιατι εχουμε μονο τον γιοχανσον σιμοες κορδερο ανακογλου παιζουν πιο μπροστα ειτε 6αρι ή 8αρι οποτε κοφτη εχεις εναν και τον φερνεις για αντι-ροβα που πιστευω δεν θα τον κρατησουν ουτε τον φαγιε και κλεινει οτ κεντρο μονο ενα 10ρι θες για μπακ-απ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Μανταλου και τελος.
Εγώ πιστεύω πως χρειαζόματε ένα πολύ καλό δεκάρι (που να βαράει και στημένα), και όχι απλά ένα για μπακ-απ του Μάνταλου. Είδες τι έγινε φέτος.
o gsllo pou irthe einai polu kalos sta faoul kai korner den einai aparetito to 10ri na ta varaei ;)
Συμφωνό στα 2/3 των απόψεων που διατύπωσες, ενδεχομένως να περιμένουμε κερκυραικό υποβιβασμό για να τον πάρουμε τσάμπα τον παίκτη και να μην δώσουμε αυτές τις 150.000.Συμφωνό στο ότι καλό θα ήταν να πάρει τη θέση του Ρόβα στο ρόστερ ένας νέος ελπιδοφόρος ΚΑΘΑΡΟΣ κόφτης σαν τον Γιόχανσον αλλά αυτή ίσως να είναι η τελευταία σε αγωνιστηκή αξία μεταγρααφή που πρέπει να γίνει.Συμφωνώ επίσης και ότι χρειαζόμαστε ένα 10αρι μπακ απ του Μάνταλου οποίος, συμπληρώνω, να έχει την δυνατότητα να αγωνιστέι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επάξια και στα άκρα.
Ναι και για μενα ειναι μια απτης τελευταιες σε αγωνιστικη αξια αυτη η μεταγραφη αλλα αυτο δειχνει οτι υπαρχει προγραμμα.Αν ειναι ''ευκαιρια'' καλως να ορισει.Αλλωστε για μεταγραφες πχ φορ ή αλλων 11αδατων θα αργησουμε πιστευω με σκοπο να πεσουν οι τιμες μεσα καλοκαιριου για να φερουμε κατι πολυ δυνατο μια υπερβαση ας πουμε.
Το θεωρώ εντελώς λάθος να πάρουμε τον Ανδρεόπουλο για μπακ-απ του Μπακάκη, από τη στιγμή που είναι καθαρό αμυντικό χαφ (το έχει πει και ο ίδιος).
Κανείς δεν σκέφτηκε την πιο απλή εξήγηση. Οι Κερκυραίοι έλαβαν σήμα από το χοντρό αφεντικό τους που έλεγε: "Μην κάνετε τίποτε με τον παίκτη. Θα τον πάρω εγώ (τσάμπα) και θα τον δώσω δανεικό στον Λεβαδιακό". Σημ. αναμένεται να παραμείνει στη σούπερ λίγδα μετά από σπέσιαλ μαγειρέματα της ΕΠΟ.
Τον καραχαλιο ετσι τον αφησαν για 30χιλιαρικα να παει στον ολυμπιακο...Να το χεσω το σκαουτινκ τους...
Το να υποβιβαστει η Κερκυρα, λογω παρενθετου προσωπου, σε κανα εικοσαημερο και να λυθει το συμβολαιο του παιχτη το εχει σκεφτει κανεις? οποιος λεει να δοθουν τα λεφτα, ετσι θα τα διαχειριζονταν αμα ηταν στο σπιτι του? Ετσι τα σκορπαγαν και οι προηγουμενοι με τα γνωστα αποτελεσματα! Τον ΤΙΓΡΗ κοροιδο δεν τον πιανουν! Οπου ειναι να τα σκασει, το ξερει πολυ καλα εκεινος μαγκες!
Εγω παντως δε μπορω να πιστεψω οτι ηθελαν τον παιχτη για δεξι μπακ απο τη στιγμη που παιζει σπανια εκει.
Και εγώ αυτό πιστεύω. Βασικά έψαχναν για δεξί μπακ και υπερεκτίμησαν την δυνατότητα να παίξει εκεί ο συγκεκριμένος παίκτης. Αμυντικά χαφ, και με τον ερχομό του Σιμόες έχουμε υπερκαλυφθεί. Είχα αρχίσει να πιστεύω πριν παγώσει, ότι σκεφτόταν να κάνει προετοιμασία με την ομάδα και μετά κάποιος από τους αμ χαφ να δωθεί δανεικός.
Δεν έχουμε καλυφθεί γιατί ο μόνος που μπορεί να ρίξει ξύλο είναι ο Γιόχανσον. Ο Κορδέρο για 6άρι είναι λάιτ. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Χρειαζόμαστε ένα παίκτη τύπου Ανδρεόπουλου ως μπακ απ του Γιόχανσον.
Και ο Σιμόες πρέπει να βαράει.
πολυ καλος παιχτης που θα επαιζε βασικος στηνΑΕΚ τωρα, για του χρονου θα ξεκινουσε ως παγκιτης εκτος αν ειχε αποδειξει το αντιθετο, αλλα ολα αυτα ως αμυντικο χαφ αυτξ ειναι η θεση του αυτο για δεξι μπακ ειναι αστειο και ακυρο σαν να λεμε οτι θα μπει ο γιοχανσον δεξι μπακ, απλα δν στεκει..Οπως ειπα για αμυντικο χαφ ειναι εξαιρετικη λυση και παντα πρεπει να εχεις τέτοιου ειδους παικτες σε περιπτωση ταυματισμων
Κριμα αν δεν κλεισει αυτη η μεταγραφη....εχει μελλον σαν παιχτης
Ναι τον λογο δεν βλεπουμε ομως. Μηπως φταιει το οτι μπηκε σφηνα ο Παναιτωλικος και δινει παραπανω λεφτα ? η ξαφνικα απ τη μια μερα στην αλλη ενας "κλεισμενος" παιχτης αποφασισαν στην ΠΑΕ οτι δεν κανει ?
ΑΡΓΗΣΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΤΣΙ?ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΟΝ ΠΩ ΕΓΩ . ΕΙΔΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΡΕΑΛ_ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ.
χαααχχαχαχ veriotis .....καλό !
τουλαχιστον όμως μας εμεινε η λίστα του μουρινιου αρα παμε φουλ για τον Φουντα !!!!!!!!
πιο πιθανο απο το να μετανιωσε απο μονη της η παε για τον Ανδρεοπουλο ;)
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΚΟΛΕ'Ι' ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΈΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΟΥ.
δεν ειναι σεναριο μου , ετσι λενε οι εφημεριδες και τα σαιτ..
ωραιο αρθρο για την κωλοτουμπα που έρχεται ...
όχι ότι θα μου λειψει ο παιχτης αυτός, απλα το μονο που μου αρεσε σε αυτη τη ιστορια ηταν οτι μια βγηκε το ονομα μια τον ειχαμε "κλεισμένο" και καλα. και ας ηταν τριτη επιλογη ο παιχτης.. μονο ετσι φτιαχνεις ομαδες, οταν εχεις ενα σωρο παιχτες στο ροστερ σου
Ο λόγος είναι οτι θα πάμε να πάρουμε καλύτερο. Αν είναι δυνατον να πάρουμε τον Ανδρεόπουλο για βασική επιλογή στην ομάδα του χρόνου (βασική επιλογή για μένα είναι και το δευτερο δεξι μπάκ). Πάρτε τον Γκάλο ή αν θελετε Ελληνα τον Μπουκουβάλα του Ηρακλή. Να παθει τπτ ο Μπακάκης (ασε που είναι και ντεφορμε τελευταια) να τρεχουμε και να μην φτανουμε.
Μα ρε παιδιά ο Ανδρεόπουλος είναι ΚΥΡΙΩΣ αμυντικό χαφ! Γιατί να πάρουμε ένα παιδί που έχει τρεξίματα και που ρίχνει και καμιά κλωτσιά για να υπολογίζεται κυρίως ως μπακ απ του Μπακάκη;; Για μπακ απ του Γιόχανσον θα ήταν σούπερ όχι όμως για αντί-Μπακάκης...