Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξακολουθεί να δέχεται δριμεία κριτική για το κοουτσάρισμα του στο “Καμπ Νου”, κυρίως για την αμυντική συμπεριφορά της Μπάγερν Μονάχου, την αλλαγή του Μίλερ και τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Γκέτσε.
Ωστόσο, ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου όταν ρωτήθηκε πώς κρίνει τη φετινή σεζόν της ομάδας, απάντησε λέγοντας το εξής: “Αν μια ομάδα κυνηγάει τρεις τίτλους, κερδίζει το πρωτάθλημα, φτάνει στον ημιτελικό του Κυπέλλου και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε είναι μια σούπερ, σούπερ σεζόν.
Πόσες φορές έκανε τρεμπλ η Μπάγερν; Πόσες; Μία φορά; Μια φορά, εντάξει. Φυσικά θα ήθελα να κάνω τρεμπλ, αλλά και πάλι είναι μια εκπληκτική σεζόν. Παίξαμε καλά στη Βαρκελώνη, όχι τέλεια. Πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε την Τρίτη για να έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες που μπορούμε. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
