Στη λίστα της ΑΕΚ προστέθηκε και το όνομα του Τσάρλες Ντίας ντε Ολιβέιρα. Ο 31χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στη Θέλτα, προτάθηκε στην Ένωση και η περίπτωση του εξετάζεται. Ο Βραζιλιάνος έχει τεράστια εμπειρία στο ισπανικό πρωτάθλημα όπου αγωνίζεται από το 2010. Πέρασε τον Ατλαντικό αρχικά για την Κόρδοβα και ακολούθησε η μεταγραφή του στην Αλμερία το 2012. Εκεί έκανε εκπληκτικά πράγματα. Πέτυχε 32 γκολ σε 47 ματς, βγήκε μια σεζόν πρώτος σκόρερ στη Σεγούνδα και οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο.
Η Θέλτα τον απέκτησε τον καλοκαίρι του 2013 ως αντικαταστάτη του μεγάλου της αστεριού, Ιάγκο Άσπας που είχε φύγει για τη Λίβερπουλ. Με την ομάδα του Βίγκο υπέγραψε για τέσσερα χρόνια. Την πρώτη του σεζόν είχε 31 συμμετοχές και 12 γκολ. Φέτος έχει συνολικά 29 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δεξί εξτρέμ αλλά στην Ισπανία καθιερώθηκε ως κεντρικό αμυντικός. Έχει ύψος 1,79 και αξίζει να σημειώσουμε πως ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο γκολ της Θέλτα στη νίκη με 2-0 επί της Ρεάλ ένα χρόνο πριν (11 Μαΐου 2014) για την ισπανική Λίγκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ΠΑΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ. ΤΙΜ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ .......... ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΛΟ ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΑΙΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ..... Ε ΡΕ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ ΚΑΝΤΕ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ........ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΤΙΜ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ......... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ........ Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΗΓΕΤΗ !!!!!!!!!!!!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ..............................
Ε πας λίγο γυρεύοντας, οπότε ας ρωτήσουμε τίνος κατόρθωμα είναι ο Χρύσανθος! Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι ότι κινούμαστε πάλι σε μεταγραφολογια οπως τα τελευταία χρονια. Περιμένω λίγα λόγια, έγκαιρο προγραμματισμό με άμεσο κόψιμο αυτών που δεν μπορούν και πραγματικές μεταγραφες και μέχρι τώρα δεν το βλέπω.
Υπαρχουν τοσοι και τοσοι επιθετικοι σε καλυτερη ηλικια και με καλυτερες προδιαγραφες, αν παμε για τετοιες λυσεις δεν παμε για πρωταθλημα σιγουρα. Επρεπε ηδη να εχουν εντοπιστει οι στοχοι επρεπε ηδη το ανυπαρκτο τμημα σκαουτινγκ να ειχε καταλυξει στους παιχτες που θα παρουμε κ αυτα τα 2 χρονια που βολοδερνουμε στν γ και στην β να παρακολουθουνται παιχτες, αλλα αυτα μαλλον ειναι ψηλα γραμματα κατα τ αλλα ειμαστε τρομερα οργανωμενοι σε ολα τα ζητηματα ( μην αναφερθω σε προπονητικο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το οποιο ειναι τραγικοη και στο γηπεδο που ακομα δεν εχουμε δει φως ).
Αμα κατεβουμε με χειροτερο ροστερ απο τον βαζελο που χρωσταει ακομα και στα αδεσποτα εξω απο το προπονητηριο του, μονο ο τιγρης και το φαν κλαμπ του θα παταει γηπεδο.....
Αδερφε για αλλη μια φορα συμπλεουμε. Οπως τα λες ακριβως. Αλλα μη το παρακανεις σα γαυρος μιλας :P χαχαχα ξερεις γτ το λεω. ΥΓ Μας την εκανε ο Τεβεζ... πρεπει να ταχτοποιηθει στον επαναληπτικο...
Αν εμπαινε το δοκαρι του Ροντριγκεζ θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα, παμε για νικη στο γηπεδο μας και τελικο με μπαρτσα.
Εδώ ο γαύρος με τόσα έσοδα κάθε χρόνο παίρνει Μανιά!! και εμείς γκρινιάζουμε για τον Charles...Όλοι εσείς που κράζετε, γιατί δεν κάνετε μια αίτηση στην ΠΑΕ μιας και είστε τόσο παντογνώστες;
Ta pragmata einai apla exoume 12-13 ekatomyria akavatza aptis dyo xronies kai pame gia ena 15 fetos minimoun esodon synolo gyro sta 25 XARTIA gia mpatzet tha thiatethi 5 ek.. Ta ypoipa pane sto gipedo.Den ginetai na exeis lamprokini kai na min exeis spiti na mineis ..synfonoume mexri edw??
Τα κέρδη είναι πολύ λιγότερα από αυτά που γράφεις καθώς φέτος το 80% των διαρκείας πήγε για το γήπεδο και πέρσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 50%. Αλλά και πάλι ναι τα έσοδα μας είναι κατά πολύ περισσότερα από τα έξοδα. Ελπίζω φέτος το ποσοστό από τα διαρκείας που θα πάει για το γήπεδο να είναι κάτω του 50% καθώς πέραν του γηπεδικού έχουμε και άλλες ανάγκες ως ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μελ θέλει την ομάδα να κινείται με βάση το κέρδος της (και άρα δύσκολα θα βάλει από την τσέπη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του) θα πρέπει να πάνε περισσότερα λεφτά στο μεταγραφικό σχεδιασμό ώστε να έρθουν 2-3 παίκτες που θα μας εκτοξεύσουν αγωνιστικά.
Καλα, οσο ψαχνουμε ολον τον πλανητη και συζηταμε για φορ και μεχρι να αποφασισουμε, παρτε τον Μπαραλες. Μια χαρα ειναι (για να μην πω κλασεις ανωτερος απο αυτα που εχουμε δει - και ακομα βλεπουμε - τα τελευταια 20 χρονια).
mas vlepw gia 8eseis 10-15 tou xronou
Μενει ελευθερος λογικα για να τον κοιταμε ..
υπάρχει σεντερ φορ βαρβάτο με όχι τρελές απαιτήσεις και σε σχετικά καλή ηλικία...το όνομα του ρόσενμπεργκ. αμα θέλει η διοίκηση να δώσει κάτι παραπάνω υπάρχουν παίκτες πολλοί που και θα κάνουν την διαφορά αγωνιστικά και θα κάνουν φέρουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. αλλά αν πηγαίνουμε με την λογική του βάζελου και κρατάμε το μπάτζετ χαμηλά πέρνοντας παίκτες λαχεία και ελευθερους δεν πάμε πουθενά. στην καλύτερη θα παλευουμε με τον βάζελο και τον παοκ για την δευτερη θέση. γιατί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαβάζω για κάτι συμβόλαια 200-300 χιλιάδων και κάτι μούλντερ, τσαρλς, τζιμπούρ και τέτοια. οπότε καταλαβαίνετε όλοι να υποθέσω τι στόχους θα έχουμε του χρόνου. από την μία γεμίζουμε ένα ολόκληρο οακα σε ματς κυπέλλου και σε εποχές πολύ δύσκολες οικονομικά και από την άλλη η διοίκηση μας έχει βάλει στόχο για παίκτες αξίας 200 -300 χιλιάδων ευρώ. τώρα ποιός δουλεύει ποιόν αυτό πλέον έχει γίνει ξεκάθαρο και το καταλαβαίνετε όλοι
Σέντερ φορ που μένει ελεύθερο το καλοκαίρι με καριέρα στην Ευρώπη και γκολτζής που είναι και κράχτης αλλά θέλει λεφτά είναι ο Γκερέρο της Κορίνθιας!!!!!!!
μπα εχει συμβολαιο μεχρι το 2017 αν και θα προτιμουσα τον Νολιτο
Πάρα πολύ καλή περίπτωση! Μακάρι να γίνει!
Η αληθεια ειναι οτι φετος η Αεκ μας γκαστρωσε με τις μεταγραφες... περσυ εγιναν ολα αστραπιαια και ειχαμε μανταλους κλπ κλεισμενους απο νωρις. Φετος τοσους μηνες ονοματα πατων και κοστουμιων και κουβεντα να γινεται ο μηνας εχει εννια... Τουλαχιστον ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ!!! αν ειναι ξεκαθαρη η διοικηση με το κοσμο κανεις δε θα γκρινιαξει. σταρατα πραγματα απλα θελουμε.
Ελπιζω να ειναι πλακα..Πως καταληξαμε απο τον Van Wolfswinkel στον Charles ενας θεος ξερει..Παντως εαν οντως θελει πρωταθλημα ο Μελισσανιδης πρεπει να βαλει το χερι βαθια στην τσεπη και να παρει κανενη παιχτη και οχι αυτα τα σαπακια που ακουγονται!!
Φιλε δε νομιζω να ισχυει του Van Wolfswinkel. Και συμβολαιο καλο θα θελει και πολλα λεφτα θα ζηταει η Νοριτς(ακομα και αν παραμεινει στην Τσαμπιονσιπ).
τον παιρνει δανεικο με οψιον αδερφε,αμα λεω αμα βγουμε τσαμπιονς λιγκ του χρονου θα εχουμε και τα λεφτα να τον αγορασουμε
Ρε παιδια εγω τον θυμαμαι περυσι ηταν πολυ καλος, παιχταρα θα ελεγα... Δεν ειναι καλος;; Ετσι τον θυμαμαι... (δεν ειναι ειρωνικο αυτο που ρωταω)
για δευτερη θεση στον παγκο τον θελει αδελφε....φανταζομαι
Φερτε ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΟΟΥΥΥΥΥΣ!!!!!!!!!
Iparxoun kaliteres luseis. Opos fainete i epidosis tou exoun arxisei kai peftoun me 4 goal tin xronia den pame pou8ena