Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στην απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά, ωστόσο οι Πειραιώτες κάτω από άκρα μυστικότητα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες του νέου έτους θα αφιχθεί στην Ελλάδα ο Τρέζόρ Μπούτου. Ο Κογκολέζος επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται στην Αφρικάνικη Μαζέμπε συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνιστεί για έξι μήνες και σε περίπτωση που ικανοποιήσει, τότε οι άνθρωποι της ομάδας με 2 εκατ. ευρώ θα μπορούν να αγοράσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Ο Μπούτου προτάθηκε από τον Κώστα Μπότο, ο οποίος συναντήθηκε χθες το βράδυ με Χρυσικόπουλου και Θεοδωρίδη στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο 24χρονος επιθετικός έχει ύψος 1.77, ενώ τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν είναι η ταχύτηα και το δυνατό σουτ. Μάλιστα στο παρελθόν τον παρακολουθούσε και ο τεχνικός της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο παίκτης θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ξεκαθαρίζει για Μπεν Αρφά
Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά. Οι Πειραιώτες είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της μεταγραφής, παρότι τα Γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την Μαρσέιγ, αφού ναι μεν η Γαλλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να παραχωρηθεί ο παίκτης στα 8 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ο ίδιος ο Μπεν Αρφά τρενάρει τις εξελίξεις, προφανώς γιατί μελετάει και άλλες προτάσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
